2013 ekim bebekleri büyürken:)

iyiyim linacigim kizimda büyüdü ben spiral istemiyorum Cnm
ben pek koruduğuna inanmiyorum spirak taktirip yinede hamile
kalan çok kişi var ne yapacam bilmiyorum ama o şeyi istemiyorum

iyiyim linacigim kizimda büyüdü ben spiral istemiyorum Cnm
ben pek koruduğuna inanmiyorum spirak taktirip yinede hamile
kalan çok kişi var ne yapacam bilmiyorum ama o şeyi istemiyorum
evet canım o risk de var tabi ben dediğim gibi aslında doğum kontrol hapı istiyorum çok memnundum daha önce hem adetleri de düzenliyor her zaman tam gününde oluyorsun hiç şamıyor ama ilaç olduğu için eşim karşı
ben 11 ekimde esila ece mi dünyaya getirdim beni de ekleyin

hoşgeldin allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

canım yaklaşık 1 haftadır benim kızım da var bu dediğine benzer birşey isilik gibi yüzü ve göğsü sanki alerji olmuşa benziyor hem pütür pütür hem de kıpkırmızı yaın kontrolü var sorucam bakalım ne dicek

çok üzüyo bu durum beni
sonra yara kabuklanır ya öle oluyo
iltihaplı sivilce kurur ya
öle işte ama iltihap yok kuru kuru

cnm benimkızımda aynısından oldu.doktor egzema dedi kremler verdi birde damla sonra geçti çok şükür.
benim kızımın başında da egzama var ama dr ilaç vermedi 14 gün sonra
kontrolumuz var tekrar bakacak acaba gecermi ki bu egzama egzama olan yerde saç yok

dr um bana spiral takalim drdi ama ben istemiyorim
Cnm emzirirken kullanılabilecek doğum kontrol
hapları varmış Cnm bebrgede zararı yokmus
ben onları kullanmayı düşünüyorum en guvenlisi
bu galiba:26:

senin bebis kaç günlük oldu linacigim büyüdümu fistik

Benim dr doğum kontrol hapını onermiyoruz dedi çünkü sütün kalitesini bozuyormus bilginize

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hanımlar... Uzun bir aradan sonra ben geldim. Ama bu kez kızımla geldim... 27 Ekim'de normal doğumla kavuştum kızıma... Aramız çok iyi elhamdülillah. Fakat benim kızım çok fazla kaka yapıyor. Bir bayan laktoz intoleransı olabileceğini söyledi. Araştırdım kafam çok karıştı ve moralim bozuldu. Ciddi bir şey değil ama yine de üzüldüm... inşallah yoktur herhangi bir problem...
Sizlere sormak istiyorum bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor?

cnm benim kızın günde 2 kez yapıyor
eskiden daha fazla yapıyordu 48 günlük
olduk

benim kızımda günde beş altı kez yapıyor kakasını ben hiç problem olacağını düşünmemiştim bak şimdi benimde kafam karıştı bunun normali nedirki acaba

Kızlr Devit-3 kullanıyorsunuzdur. Ben ilk kez dün 3 damla olarak verdim kızıma. Akşam olmadığı kadar huysuzdu. Hep midesi bulandı, azıcık kustu, sürekli kıvrandı, kucak istedi, cok huzursuzdu. Midesi ağzına geldi geldi geri gitti. en nihayetinde uykuya geçti 00:30 da. gece bir uyandım saat 04:30 hemen uyandırıp besledim. Normalde o beni acıktım diye uyandırırdı.Ben uyandırmasam uyanırmıydı bilmem. Zaten akşam doğru düzgün yemedi bir de gece boyu aç kalması iyi olmayacaktı. Sabahtan beri de her zamankinden az yiyor, akşamki kadar olmasa da yine midesi bulanıyor, uykuları sancıyla bölünüyor. Hani üşütme desem kuzumun ateşi yok, kusması yok, aksırması, öksürmesi yok. Devit-3'den şüpheleniyorum. Mide bulantısı ve gece uzun uymasını. Siz böyle bir tecrube yaşadınız mı? yada duydunuz mu?

canım ben doğduğundan beri tetrazinc veriyorum 56 günlük oldu bebeğim devit kullanmadım.

Cnm bendr bebise veriyorum evet devit 3 bebeğe uyku
yapiyor ama huysuz yada uykulwri boluk böluk değil ama
benim bebekte arada huysuz ağlamaklı oluyr senin bebis
kaç günlük oldu hatta kızım damlayi çok seviyor

Cnm bendr bebise veriyorum evet devit 3 bebeğe uyku
yapiyor ama huysuz yada uykulwri boluk böluk değil ama
benim bebekte arada huysuz ağlamaklı oluyr senin bebis
kaç günlük oldu hatta kızım damlayi çok seviyor

çok şanslısın. :) Benim kızım 56 günlük oldu. walla bugün kullanmıycam damla mamla. Belki bir hafta sonra yine denerim. kızımın öyle kıvranmasına dayanamıyorum.

bende kullanıyodum vitamin ilaçlarının bıngıldagın erken kapanmasına yol actıgını duydum bıraktım kullanmayı daha da kullanmayı dusunmuyorum ben de bişe sorcam sutumun doyurucu oldugunu dusunmuyorum cunku kızım surekli emmek istiyo yarım saatte bir emmek istiyo duydugum kadarıyla lactamil sutun kalitesini arttırıyomus kullanan varmı faydasını gordunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…