Cnm bu damls çok dr danis istersen olmadı gunesli
havalaeda bebisen başı kolu guneslendir olur mu
ilk zamanlar günde 3-4 kere yapıyormuş bazı bebekler bana arkadaşım demişti ilk 1-2 ay günde 3-4 kere yapar bebekler benim oğlum öyleydi dedi bende benimki de öyle olacak sandım ama benim kız 3-4 günde bir yapıyorSelamlar hanımlar... Uzun bir aradan sonra ben geldim. Ama bu kez kızımla geldim... 27 Ekim'de normal doğumla kavuştum kızıma... Aramız çok iyi elhamdülillah. Fakat benim kızım çok fazla kaka yapıyor. Bir bayan laktoz intoleransı olabileceğini söyledi. Araştırdım kafam çok karıştı ve moralim bozuldu. Ciddi bir şey değil ama yine de üzüldüm... inşallah yoktur herhangi bir problem...
Sizlere sormak istiyorum bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor?
propektüsünü okudum şimdi bulantı ve gaz yan etkileri arasında canımKızlr Devit-3 kullanıyorsunuzdur. Ben ilk kez dün 3 damla olarak verdim kızıma. Akşam olmadığı kadar huysuzdu. Hep midesi bulandı, azıcık kustu, sürekli kıvrandı, kucak istedi, cok huzursuzdu. Midesi ağzına geldi geldi geri gitti. en nihayetinde uykuya geçti 00:30 da. gece bir uyandım saat 04:30 hemen uyandırıp besledim. Normalde o beni acıktım diye uyandırırdı.Ben uyandırmasam uyanırmıydı bilmem. Zaten akşam doğru düzgün yemedi bir de gece boyu aç kalması iyi olmayacaktı. Sabahtan beri de her zamankinden az yiyor, akşamki kadar olmasa da yine midesi bulanıyor, uykuları sancıyla bölünüyor. Hani üşütme desem kuzumun ateşi yok, kusması yok, aksırması, öksürmesi yok. Devit-3'den şüpheleniyorum. Mide bulantısı ve gece uzun uymasını. Siz böyle bir tecrube yaşadınız mı? yada duydunuz mu?
çok üzüyo bu durum beni
sonra yara kabuklanır ya öle oluyo
iltihaplı sivilce kurur ya
öle işte ama iltihap yok kuru kuru
benim kızımın başında da egzama var ama dr ilaç vermedi 14 gün sonra
kontrolumuz var tekrar bakacak acaba gecermi ki bu egzama egzama olan yerde saç yok
dr um bana spiral takalim drdi ama ben istemiyorim
Cnm emzirirken kullanılabilecek doğum kontrol
hapları varmış Cnm bebrgede zararı yokmus
ben onları kullanmayı düşünüyorum en guvenlisi
bu galiba:26:
senin bebis kaç günlük oldu linacigim büyüdümu fistik
her dr farklı diyor off kafam karisti
ilk zamanlar günde 3-4 kere yapıyormuş bazı bebekler bana arkadaşım demişti ilk 1-2 ay günde 3-4 kere yapar bebekler benim oğlum öyleydi dedi bende benimki de öyle olacak sandım ama benim kız 3-4 günde bir yapıyor
propektüsünü okudum şimdi bulantı ve gaz yan etkileri arasında canım
egzama mı hiç aklıma gelmedi bende doktora götirim olmazsa sağlık ocağına göstersem mi önce ama gün içinde kızarıklığı gidiyor tabi yeri yine pütür pütür elini sürünce yüzü sert ve pütürlü hissediliyor
doğum kontrol hpı emzirme dönemimde kullanılmıyor canım hapın propektüsünde de yazıyor zaten ama emzirme dönemi için olanı ayrıysa onu bilemem zullucumbu arada bebişim de baya büyüdü dün ilk aşısını oldu neredeyse ben de ağlicaktım o ağlarken kendimi zor tuttum kilosu da maşallah 5130gr olmuş 59cm boyu sanki biraz fazla kilo almış gibi ama hemşire anne sütüyle alıyorsa korkma dedi
Cnm benim sutum çok faxzla geliyor ve ben sutumu sakliyotumbende kullanıyodum vitamin ilaçlarının bıngıldagın erken kapanmasına yol actıgını duydum bıraktım kullanmayı daha da kullanmayı dusunmuyorum ben de bişe sorcam sutumun doyurucu oldugunu dusunmuyorum cunku kızım surekli emmek istiyo yarım saatte bir emmek istiyo duydugum kadarıyla lactamil sutun kalitesini arttırıyomus kullanan varmı faydasını gordunuz mu ?
haklısın Cnm acaba bende mı vermesrm ışte ben dışarı çıkamıyorumZullucuğum şu an bebeğim mışıl mışıl uyuyor. Bu da dünkü kabusun sebebinin Devit olduğunu gosteriyor. Bir daha kesin kullanmam.Her akşam neden öyle midesi ağzına gelsin canım yavrumun..Doktora sorarım altarnatif bir şey tavsiye ederse onu da denerim yoksa kullanmam. biz Devitle mi büyüdük Allah aşkına? Ama güneşli günlerde dediğin gibi kollarını falan güneşlendiririm balkonda 5-10 dakika. Bildiğim kadarı ile yetiyor.
evet Cnm emzirirken zararı olmayan doğum kontrolilk zamanlar günde 3-4 kere yapıyormuş bazı bebekler bana arkadaşım demişti ilk 1-2 ay günde 3-4 kere yapar bebekler benim oğlum öyleydi dedi bende benimki de öyle olacak sandım ama benim kız 3-4 günde bir yapıyor
propektüsünü okudum şimdi bulantı ve gaz yan etkileri arasında canım
egzama mı hiç aklıma gelmedi bende doktora götirim olmazsa sağlık ocağına göstersem mi önce ama gün içinde kızarıklığı gidiyor tabi yeri yine pütür pütür elini sürünce yüzü sert ve pütürlü hissediliyor
doğum kontrol hpı emzirme dönemimde kullanılmıyor canım hapın propektüsünde de yazıyor zaten ama emzirme dönemi için olanı ayrıysa onu bilemem zullucumbu arada bebişim de baya büyüdü dün ilk aşısını oldu neredeyse ben de ağlicaktım o ağlarken kendimi zor tuttum kilosu da maşallah 5130gr olmuş 59cm boyu sanki biraz fazla kilo almış gibi ama hemşire anne sütüyle alıyorsa korkma dedi
Cnm benim sutum çok faxzla geliyor ve ben sutumu sakliyotum
ve benim kızım da bazen on dakikada bir emmek istiyor yani bebek her
emmrk istediğinde aç değildir Cnm birinci ayında kilo alimi nasildi dr iyi
dediyse bence doyutucudur Cnm
haklısın Cnm acaba bende mı vermesrm ışte ben dışarı çıkamıyorum
ne yapsam ki:26:
evet Cnm emzirirken zararı olmayan doğum kontrol
hapları varmış masallahlinacigim şimdi tombul
tatlıdır bebiskilosuda boyuda çok iyi bebis
kaç kilo kc cm doğmuştu Cnm
tombiş canım maşallah çok tatlı hiç kırkılı bebek gibi görünmüyor 3700gr 52cm doğmuştu doğduğundan bu yana 1400gr almış 7cm de boyu uzamış senin kız nasıl boyu kilosu
masallah Cnmbenim kızda 3350 grm 49 cm doğdu
şu an 52 cm 4500 kilo ikinci ayimiza az kaldı kız nasıl besledin
bu fıstığı
canım emmeyi çok seviyor emzik de almadı o yüzden sık sık emziriyorum çünkü kızım babasının tabiriyle meme canavarı
ama senin kızında gelişimi iyi maşallah
meme canavarı mıbenim kızda oyle
Cnm dogdugun da 3350 grm doğdu bir
gün sonra 3090 grm düştü acaba dogdugu
kilosuyla mı yoksa doğum kilosunu mu ele
alcax
meme canavarı mıbenim kızda oyle
Cnm dogdugun da 3350 grm doğdu bir
gün sonra 3090 grm düştü acaba dogdugu
kilosuyla mı yoksa doğum kilosunu mu ele
alcax
Doğduğu kilo yani 3350 gr. :)
Bir de devit kullanımın için bir şey diyemem, bebeğini olumsuz etkilemiyorsa kullan derim. Sonuçta bebek yararına olduğu söyleniyor. Fakat benim kızımı perişan etti o yüzden böyle bir yarar istemem.
Slm kizlar benim bebeggim 3 ekim de dogdu su an 2.ayimiz bitiyo 3 giriyoruz ama su 2.ayda perisan oldum resmen surekli agladi kucakta gezmek istedi gunduzleri hic uyumuyo gazi var masajidir gaz damlasidir rezenesidir yapmadigim kalmadi simdide parmagini emmeye calisiyo emzik veriyorum deli gibi kapiyo ama tutamiyo agzinda ben parmagimla tutuyorym surekli vermeyince agliyo birsuru emzik aldim denedim yok tutamiyo bi turlu mememi emzik gibi kullaniyo napicm ben kilosuda iyi 3400 dogdu ilk ay bitti 4800 oldu simdi 2.ay bitti bu hhafta gidicz 6 kiloyu gecmidtr diye dusunuyorum insllh
senin bebek kaç günlük Cnm kaç kilo
kaç cm doğdu
3420 gr. 49 cm. olarak doğdu kızım. sonra 3260'a düştü, 1.ay sonu 4260 gr.dı. 2.ayımız 8 aralık da dolacak. O zaman tartacağız bakalım ne kadar almış? Ama evde kendim tarttım bgün 4800 gr. cıktı. Tabi bu net değildir.
Cnm Facede ki gruba katildinmi seni çok
merak ediyorumburada o kadar yazistik
en çok seni ve sezini merak ediyorum sezini
gördüm seni merak ediyorum
masallah Cnm anne sütü mü veriyorsun
bende seni özledim sezinm ama gelen yok ki burayaZuluuu özledim seniîiiiii kıızzzzx
Cnm taze üzüm ye özellikle sarı olan bana çok süt yapıyor bide çorba ve sukilo alımı iyidi cok sukur 3915 dogdu 1 ay sonra 5100 olmustu ama ben mama takviyeside yapıyorum
mamayı kesmek istiyorum sutumu nasıl arttırabilirim hosaf içiyorum incir yiyorum ama yok :S
Maalesef Zullu'cuğum sütüm az geldi coğaltamadım. Çok mama az süt şeklinde gidiyoruz. Allahtan ikisini de alıyor, buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?