2013 ekim bebekleri büyürken:)

Cnm bu damls çok dr danis istersen olmadı gunesli
havalaeda bebisen başı kolu guneslendir olur mu

Zullucuğum şu an bebeğim mışıl mışıl uyuyor. Bu da dünkü kabusun sebebinin Devit olduğunu gosteriyor. Bir daha kesin kullanmam.Her akşam neden öyle midesi ağzına gelsin canım yavrumun.. Doktora sorarım altarnatif bir şey tavsiye ederse onu da denerim yoksa kullanmam. biz Devitle mi büyüdük Allah aşkına? Ama güneşli günlerde dediğin gibi kollarını falan güneşlendiririm balkonda 5-10 dakika. Bildiğim kadarı ile yetiyor.

ilk zamanlar günde 3-4 kere yapıyormuş bazı bebekler bana arkadaşım demişti ilk 1-2 ay günde 3-4 kere yapar bebekler benim oğlum öyleydi dedi bende benimki de öyle olacak sandım ama benim kız 3-4 günde bir yapıyor
propektüsünü okudum şimdi bulantı ve gaz yan etkileri arasında canım
çok üzüyo bu durum beni
sonra yara kabuklanır ya öle oluyo
iltihaplı sivilce kurur ya
öle işte ama iltihap yok kuru kuru

her dr farklı diyor off kafam karisti

egzama mı hiç aklıma gelmedi bende doktora götirim olmazsa sağlık ocağına göstersem mi önce ama gün içinde kızarıklığı gidiyor tabi yeri yine pütür pütür elini sürünce yüzü sert ve pütürlü hissediliyor
doğum kontrol hpı emzirme dönemimde kullanılmıyor canım hapın propektüsünde de yazıyor zaten ama emzirme dönemi için olanı ayrıysa onu bilemem zullucumbu arada bebişim de baya büyüdü dün ilk aşısını oldu neredeyse ben de ağlicaktım o ağlarken kendimi zor tuttum kilosu da maşallah 5130gr olmuş 59cm boyu sanki biraz fazla kilo almış gibi ama hemşire anne sütüyle alıyorsa korkma dedi

Linacığım Devit-3 den dolayı olduğu kesinleşti. bugün damla vermedim ve küçüğüm mışıl mışl uyuyor. Bir daha vermeyeceğim.
Benim kız da başta günde 2-3 kez kaka yapardı. Herhalde 20 günden beri de gün aşırı yapıyor. Bir kez de 3 günü buldu. Ama normalmiş. Zaten kızıma da rahatsızlık vermiyor. 53 günlüğüz. 4800 kg.civarı kilosu evde tarttım. Ayın 8.inde 2 ayı dolacak o gün hastane de tarttıracağım. Ayrıca benim kızımın da yanakları pütürlü, ne tarafa yatarsa o yanağı kızarıyor, sonra düzeliyor. Ama bunun bir oncesi sivilce idi. Sivilceler kurudu, şu an pütürlü. Ben cok üstünde durmuyorum, sanırım normal sürecin bir parcası baksana hemen herkes aynı şeylerden şikayetci, bence ilerleyen günlerde kendiliğinden gececek.

Cnm benim sutum çok faxzla geliyor ve ben sutumu sakliyotum
ve benim kızım da bazen on dakikada bir emmek istiyor yani bebek her
emmrk istediğinde aç değildir Cnm birinci ayında kilo alimi nasildi dr iyi
dediyse bence doyutucudur Cnm
haklısın Cnm acaba bende mı vermesrm ışte ben dışarı çıkamıyorum
ne yapsam ki:26:
evet Cnm emzirirken zararı olmayan doğum kontrol
hapları varmış masallahlinacigim şimdi tombul
tatlıdır bebis kilosuda boyuda çok iyibebis
kaç kilo kc cm doğmuştu Cnm

tombiş canım maşallah çok tatlı hiç kırkılı bebek gibi görünmüyor 3700gr 52cm doğmuştu doğduğundan bu yana 1400gr almış 7cm de boyu uzamış senin kız nasıl boyu kilosu

tombiş canım maşallah çok tatlı hiç kırkılı bebek gibi görünmüyor 3700gr 52cm doğmuştu doğduğundan bu yana 1400gr almış 7cm de boyu uzamış senin kız nasıl boyu kilosu

masallah Cnmbenim kızda 3350 grm 49 cm doğdu
şu an 52 cm 4500 kilo ikinci ayimiza az kaldı kız nasıl besledin
bu fıstığı

masallah Cnmbenim kızda 3350 grm 49 cm doğdu
şu an 52 cm 4500 kilo ikinci ayimiza az kaldı kız nasıl besledin
bu fıstığı

canım emmeyi çok seviyor emzik de almadı o yüzden sık sık emziriyorum çünkü kızım babasının tabiriyle meme canavarı
ama senin kızında gelişimi iyi maşallah

Son düzenleme:
canım emmeyi çok seviyor emzik de almadı o yüzden sık sık emziriyorum çünkü kızım babasının tabiriyle meme canavarı
ama senin kızında gelişimi iyi maşallah

meme canavarı mıbenim kızda oyle
Cnm dogdugun da 3350 grm doğdu bir
gün sonra 3090 grm düştü acaba dogdugu
kilosuyla mı yoksa doğum kilosunu mu ele
alcax

alcax

bilmemki hangisi baz alınıyor ama hemşire doğum kilosunu sormuştı değerlendirirken

Son düzenleme:
benim kzın huysuzluk saati başladı artık gece 4mü olur 5mi olur sakinleşir de uyur bilmem

alcax

Doğduğu kilo yani 3350 gr. :)
Bir de devit kullanımın için bir şey diyemem, bebeğini olumsuz etkilemiyorsa kullan derim. Sonuçta bebek yararına olduğu söyleniyor. Fakat benim kızımı perişan etti o yüzden böyle bir yarar istemem.

senin bebek kaç günlük Cnm kaç kilo
kaç cm doğdu

Canim benim kizim da hic durmadan surekli agliyordu. Hep emmek istiyordu.. emzik kullanmak istemememe ragmen
Mecbur kaldim.iki farkli emzik denedim aynen dedigin gibi agzi acik tutmaya calisiyor tutamiyordu.
en son aventin emzigini aldim tutmayi basardi tam bir emzik canavari. meme canavari.. agzindan dustugu gibi hickiriklara
Bogularak aglamaya basliyo. Aglamasi kesildigi icin seviniyorum fakat surekli emzik agzinda oldugu icin ben de surekli dibinde
Emzigini tutuyorum.. bir yere kipirdayamiyorum.. uyuyunca kendi kendine agzindan firlatip birakiyor.. uyudugunda yapabiliyorum islerimi.
Bebislerimiz ayni.. ben de senin gibi cok zor durumdaydim. tek derdi emmek kizimin. Gazini cikarirken boynumu, ters cevirdigimde parmagimi emmeye basliyor. Kendi elini emiyor.
Gogsumden zor ayiriyorum. Istersen bir dene. Emzigi vermeden once ucuna sutunden damlatabilirsin.

kilo alımı iyidi cok sukur 3915 dogdu 1 ay sonra 5100 olmustu ama ben mama takviyeside yapıyorum

mamayı kesmek istiyorum sutumu nasıl arttırabilirim hosaf içiyorum incir yiyorum ama yok :S

Zuluuu özledim seniîiiiii kıızzzzx
bende seni özledim sezinm ama gelen yok ki buraya
kilo alımı iyidi cok sukur 3915 dogdu 1 ay sonra 5100 olmustu ama ben mama takviyeside yapıyorum

mamayı kesmek istiyorum sutumu nasıl arttırabilirim hosaf içiyorum incir yiyorum ama yok :S
Cnm taze üzüm ye özellikle sarı olan bana çok süt yapıyor bide çorba ve su
Maalesef Zullu'cuğum sütüm az geldi coğaltamadım. Çok mama az süt şeklinde gidiyoruz. Allahtan ikisini de alıyor, buna da şükür.

Cnm bebis iyi olsunda önemli drgil

merhaba annişler nasılsınız bebişler nasıl benim kızım emiyo uyuyo altını kirletiyor bebeksel işler yani :))
4 gün sonra kırkımız çıkıyor kuzenime kırk uçurmaya gideceğiz bakalım duracak mı siz dışarı çıktını mı neler yaptılar tavsiyelerinz var mı

birde bu bebek takvimini nasıl koyuyorsunuz biri bana anlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…