2013 ekim bebekleri büyürken:)

ah canım senin yaşadığını ben de yaşıyorum kızım emmeyi çok seviyor eltimin kızı benimkinden iki ay büyük o da tam tersi emmiyor benimki bu kadar esevip emince o da emmeyince dikkat çekiyor o zman sütüm azalıyor hatta gece sabah karşı hiç kalmıyor diyebilirim
bu arada meraba kıslar..

herkes nasıl ben ancak dünyaya döndüm de

bebiş 2 aylık oldu şükür..
maşallah artık baya büyüdü seninki bizimkilerin abisi oldu benimki daha 1 ayını yeni doldurdu
off göğüs yarası aynı dert bende de var daha doğum yaptığım gün yara oldu merhem kullandım kantoron yağı kullandım geçmiyor bir türlü
canım doktoruna sor istersen aklında kalmasın birşeyi yoktur inşallah da için rahat eder..
yok canım kadın gözümün önüne ölçtü hatta beraber ölçtük boyunu ben de şaşırdım ama belli uzun bebişim boyu o kadar arttığı için kilosu da normal olrak artmış orantıladığımızda normal çıkıyor 1400 gr almış 2 kilo değil canım o da sdece anne sütüyle aldığı için takip eden hemşiremiz normal olduğunu korkulacak birşey olmadığını söyledi
hoş geldin öncelikle geçmiş olsun bu arada allah tez zamanda şifa versin inşallah
Sezaryen doğum yapanlar 50.gün
Oldu hala kanamam var ama çok
Değil sizinde aynı mı
canım benimde cumartesi kırkım çıkıyor ama kanama hala devam ediyor az olarak leke şeklinde filan da değil bildiğin kanam oluyor daha devam eder gibi görünüyor o yüzden

lina ne yapiyorsub Cnm
bebs nasıl

iyidir canım ne var ne yok diye bakayım dedim bebiş de iyi uyuyor şu an ama her an uyanabilir geceleri uyumuyor malesef en fazla 2-3 saat uyuyor uyusabile 2 saatte bir uyanıyor en geç uyanınca da geri uyumuyor böyle kısır döngü içindeyiz
sen napıyosun senin bebiş nasıl

hatunlar ben bugün elektrikli göğüs pompasıyla sütümü sağayım dedim ama acayip can yakıcı hata dayanamadım yarım bıraktım şu anda bile ağrıyor çok şiti zaten uçları sizde de böyle mi ya da ağrı olmaması için ne yapmalıyım kraft marka bu arada pompa

kızım küvezdeyken elektrikli pompa kullanmaya çalıştım 2 dakkada yarı yaptı göğüslerimi bende bebedor un manuel pompasını aldım onla sağdım çok rahat ettim tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızım küvezdeyken elektrikli pompa kullanmaya çalıştım 2 dakkada yarı yaptı göğüslerimi bende bebedor un manuel pompasını aldım onla sağdım çok rahat ettim tavsiye ederim

sağol canım benimkini de ilk kullanımda yara yapacak gibi bende tam sağamadım o yüzden çok acıdı, benim geceleri sütüm kalmıyor sabah karşı kızım gece uyumadığı için beni emzik niyetine kullanıyor sabaha karşı da süt kelmıyor gerçekten acıktığında da süt olmadığı için açlıktan uyumuyor o yüzden gündüz sütüm varken biriktiricem gece verecem

Cnm inşallah duzene girer çok zor uykusuzluk
bizim kızda uyuyor emiyor tekrar yatıyor Cnm senin
kızda hani sürekli emiyor ya kusuyir mu benim kiz
çok emiyor kusuyor tekrar emmek istiyor....Cnm ben
Ben lansinoh manuel el pompası kullanıyorum ve çok memunum
acı vermiyor

inşallah düzene girer çok zor böyle her gece uyumuyor gece 2ye kadar hiç yatmıyor zaten sonra da 1-2 saat uyuyp uyanıyor sabah en erken 5te uyuyor sonrada ama yine de 2 saati geçmiyor uyuması annemde iyi işte çabuk gelişir emzirdikçe diyor ama ben çok yoruluyorm hiçbir şeye vaktim olmuyor gündüz uyuma ihtiyacı duyduğumdan gündüz de 1-2 saat uyuyorum toplam 4-5 saat anca uyumuş oluyorum o da bölük pörçük toplamda 4-5 saati buluyor artık baş dönmesi başladı bende
kızım da kusuyor malesef canım

Son düzenleme:

Ayyy Cnm çok zor başlarda benim kızda oyleydi
ama otuzuncu günden sonra düzeldi sendede mı
baş dönmesi var benim basım çok dönüyor midem
De bulaniyor acaba narkozla alakasi vqr mı

Ayyy Cnm çok zor başlarda benim kızda oyleydi
ama otuzuncu günden sonra düzeldi sendede mı
baş dönmesi var benim basım çok dönüyor midem
De bulaniyor acaba narkozla alakasi vqr mı

ben genel anestezi almadım sipinal sezaryendi benimki bence uykusuzluktan benimki bende bulantı yok
seninki de anesteziden değildir artık ne kadar zaman oldu etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
slm bu kusmalar ne zaman bitecek acaba benim kızımda kusuyor üstü başı hep batıyor kusmalar bitsede bizde rahat etsek. bu arada bende bebedor pompa kullanıyorum hiç yara falan yapmadı bende.

Beni tüm bayilttilar Cnm neden boylr olduğunu
hala çözemedim

yorgunluktan olabilir mi bir de o kadar kan kaybettik ben hala kaybetmeye devam ediyorum sen de öyle o da etkilemiş olabilir diye düşünüyorum şimdi bebişlerimiz küçük ilk bebek bir de onun acemiliği ve yorgunluğu var

slm bu kusmalar ne zaman bitecek acaba benim kızımda kusuyor üstü başı hep batıyor kusmalar bitsede bizde rahat etsek. bu arada bende bebedor pompa kullanıyorum hiç yara falan yapmadı bende.

ben ilk kez bugün kullandım kraftınn elektrikli olanı çok acıttı dayanamadım yarım bıraktım sonra bebebiğim o göğsümüemerken acıyor
seninki manuel olandan mı

benim bebişin huzursuzluk saati başladı ben çıkar kızlar sabah kaça kadar devam eder bu huzursuzluk bilmem artık

benim kızda da kusma var kusuyor sonra tekrar emmek istiyor annem normal diyor küçük bebekler kusarmış oğlum hiç kusmazdı bu kız farklı olcak herhalde

ben ilk kez bugün kullandım kraftınn elektrikli olanı çok acıttı dayanamadım yarım bıraktım sonra bebebiğim o göğsümüemerken acıyor
seninki manuel olandan mı

Arkadaşım elektrikli pompalarda genelde farklı ayarlar oluyor. Önce hafif hafif ama sık sık çeker. Çünlü bebek de önce hafif ama sık sık çekerek memeyi tetikler. Sonra daha kuvvetlenir. Pompanın varsa öle bi ayarı, önce hafiften başlat, sonra yavaş yavaş çekiş gücünü arttır..
O zaman acımaz ve yara olmaz. Eğer böyle bi ayarı yoksa o zaman acır malesef

zaten bu kayınvalide ve anneler moral bozmakta birebirler insanın sütü geleceği varsada gelmiyor herşeye karışmasalar dimi
sen moralini bozma canım Allah yardımcın olsun
Sağol cnm
Allah acil şifalar versin

Pembetavşan
okudum cnm çok güzel bir yazı
benim göğüslerim yara nasıl desem hani elimi yanar kızarır ya aynen öyle kenarları yara oldu khverengi yer kıpkırmızı ucunda da sanki dikenler batıyor
dün oğlum öğlen 3 te yattı kşam 7 civarı kalktı bende uyandırmaım göğüsüm yara olduğu için uyandırmak mı gereior kestiremiyorum sonrz iki tarafı da verdim sütüm iyiydi yarım saat kırk dakika onunla durdu sonra yine emirdim sağ ve sol olmk üzere bazen 5 dk bzzen 15 dk duruyor tekrar ağlıyor tekrar emziriorum bu 12 ye kadar sürdü en sonunda kalktım 60 cc mama yaptım biraz uyudu tekrar ağladı bu sefer eşim kalktı bir 60 ta o yaptı bu sefer daldı uyudu ikibuçuka kalktı biraz emzirdim tekrar daldı 6 civarı uyandı o zamandır uyuyo uyanıyor emziriyorum daha mama vetmedim
bu arada dün verdiğim mama 24 saat içinde
öğlen 3 te uyumadan önce 90 cc
gece 12 civarı iki kere 60 cc
toplamda 210 cc oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…