canım benim kaynana karışıyor hatta onsuz bişey yaptımmı bozuluyor herşeyi ona danışsam çok hoşuna gidecek herhalde her gün kontrole geliyor sinir oluyorum kontrole gelmiyordur belki ama davranışlarından dolayı bana öyle geliyorYa kızlar kaynanalar bu kadar karisiyor mu ben okuyunca çok şaşırıyorum
Kızlar benim kızım çok uyuyor bazı günler. Bugün yine çok uyuyor.uyanipta beni emmek istemiyor.5dk emiyor ve uyuyor.bu kadarla doyulur mu ki. Mama vereyim dedim onuda almadı. 20cc ancak aldi. Ne oldu acaba cok üzülüyorum( bu arada 57 günlüğüz
Pissacığım aynı dertten muzdaribim. Dün cok canlı, şahane bir günden sonra akşam 23:30 gibi uyudu. her gece beni 2 kez acıktım diye uyandıran kız sabah 07:00 de uyandırdı, azıcık emdi yine uyudu. gün içinde yine uzun uzun uyudu. ateşi yok, huzursuzluk yok, belirgin bir iştahsızlık yok.. baya evhamlandım, face de yazdım pavli'nin kızı da 2 gündür aynıymış. ama bugün öğleden beri canını okuyormuş, hiç uyuyacak gibi değil diyor. Benim kız da akşam 19:00 da uyandı.yedi içti, şu an yine uykuda. Şimdi daha rahatım yanlız değilim ya. Bu bir dönem herhalde, yada havalardan mı bilemedim.. bu arada bizde 58 günlüğüz.
benim kızımın yanaklarında da var epeydir,doktora sordum,önemli değil,sebamed losyon sür dedi,sürüyorum,yumuşatıyor,güzel de kokuyor,tam olarak geçmedi ama daha iyi
ben de çok çektim göğüs yarasından hala da tam iyileşmedi ama eskiye göre daha iyi ben emzirmeden önce kendi sütümü sürüyorum o iyi geldi galiba garmastan kullandım neredeyse krem bitecekti işe yaramadıKızlar ağlayarak emziriyom ya o kadr çok krem kullandım geçmiyor napıcam yanıyor şu an resmn
benim kızımda da var hatte geniş bir alanda var göğüslerde ve tüm yüzde var hele ağlayınca iyice çıkıyorlarMerhaba herkese uzun bir aradan sonra...anne olmak ne guzel ve ne de zormus!
Umarim tum grubun bebisleri de kendileri de iyidir...
Oglum bugun 47 gunluk oldu :) gunduz uykusu pek yok derin uykuya dalamiyor bazen de gaz sancisi oluyor yine gunduzleri. Onun disinda sukur iyiyiz.
Bebeklerinizin yanaginda puturlu bir yuzey olusumu var mi? Bizde ne yazik ki iki yanakta da, cok genis olmamakla birlikte, kuruluk ve isilik gibi kirmizilik var. Neden acaba?
Tum bebekleri ve annelerini opuyorum.
hiç işe yaramıyor ben kullandım hatta nemli kalmasına v iyileşmemesine sebep oluyor onu yara olmadan önce rahatlatma amcıyla kullanbilirsiniz ama yarayken iyileştirmiyorgarmastan kullandın mı,ben kullanmadım ama memnun kalanlar var
napıyosun canım nasılsın görüşmeyeli
İyiyim Cnm sen nasilsin zeyneb uyuyunca bende
Biraz dinkenwyim dedim sen ne yapıyorsun nasılsın bebis nasıl
bebeğim iyi teyzoşu bugün kırkı çıktı banyo yaptı uyuyor şimdi de ama uyanması yakın arada gözünü açıp açıp bakıyor
zeynep bebiş nasıl
Desene senin bebis annesi yanında mı diye yokluyor
zeyneb de iyi Cnm banyodan sonra dayanamadi uyudu
bebislerimizin arasında 12 gün varmasallah senin bebis büyümüş
aynen bir bakim annem burda mı yoksa beni uyutup keyfini mi sürüyor diye bakıyor:)
evet büyüdü artık maşallah banyo sonrası dayanamıyorlar uykuya geçiyorlar ama çok uyuyorlar bu sefer de benim ki öğlen 2den beri uyuyor arada emmek için uyandı o kadar galiba gece yine uyumayacak
Kızlar ağlayarak emziriyom ya o kadr çok krem kullandım geçmiyor napıcam yanıyor şu an resmn
Saat 12 yi geçtiğine göre bugün 40 mız çıktı kuzenime oturmaya gideceğiz kırk gündür bir yere gitmediğimden çantaya ne koyacağımı bilemedim
İlk misafirliğimiz nasıl geçecek merak ediyorum
Kızlar benim kızım çok uyuyor bazı günler. Bugün yine çok uyuyor.uyanipta beni emmek istemiyor.5dk emiyor ve uyuyor.bu kadarla doyulur mu ki. Mama vereyim dedim onuda almadı. 20cc ancak aldi. Ne oldu acaba cok üzülüyorum( bu arada 57 günlüğüz
Pissacığım aynı dertten muzdaribim. Dün cok canlı, şahane bir günden sonra akşam 23:30 gibi uyudu. her gece beni 2 kez acıktım diye uyandıran kız sabah 07:00 de uyandırdı, azıcık emdi yine uyudu. gün içinde yine uzun uzun uyudu. ateşi yok, huzursuzluk yok, belirgin bir iştahsızlık yok.. baya evhamlandım, face de yazdım pavli'nin kızı da 2 gündür aynıymış. ama bugün öğleden beri canını okuyormuş, hiç uyuyacak gibi değil diyor. Benim kız da akşam 19:00 da uyandı.yedi içti, şu an yine uykuda. Şimdi daha rahatım yanlız değilim ya. Bu bir dönem herhalde, yada havalardan mı bilemedim.. bu arada bizde 58 günlüğüz.
arkadaşlar, 2. ay aşıları yan etki yaptı mı bebeklerinizde?
arkadaşlar, 2. ay aşıları yan etki yaptı mı bebeklerinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?