2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar benim kızım çok uyuyor bazı günler. Bugün yine çok uyuyor.uyanipta beni emmek istemiyor.5dk emiyor ve uyuyor.bu kadarla doyulur mu ki. Mama vereyim dedim onuda almadı. 20cc ancak aldi. Ne oldu acaba cok üzülüyorum( bu arada 57 günlüğüz

Ya kızlar kaynanalar bu kadar karisiyor mu ben okuyunca çok şaşırıyorum
canım benim kaynana karışıyor hatta onsuz bişey yaptımmı bozuluyor herşeyi ona danışsam çok hoşuna gidecek herhalde her gün kontrole geliyor sinir oluyorum kontrole gelmiyordur belki ama davranışlarından dolayı bana öyle geliyor

Pissacığım aynı dertten muzdaribim. Dün cok canlı, şahane bir günden sonra akşam 23:30 gibi uyudu. her gece beni 2 kez acıktım diye uyandıran kız sabah 07:00 de uyandırdı, azıcık emdi yine uyudu. gün içinde yine uzun uzun uyudu. ateşi yok, huzursuzluk yok, belirgin bir iştahsızlık yok.. baya evhamlandım, face de yazdım pavli'nin kızı da 2 gündür aynıymış. ama bugün öğleden beri canını okuyormuş, hiç uyuyacak gibi değil diyor. Benim kız da akşam 19:00 da uyandı.yedi içti, şu an yine uykuda. Şimdi daha rahatım yanlız değilim ya. Bu bir dönem herhalde, yada havalardan mı bilemedim.. bu arada bizde 58 günlüğüz.

Bende rahatladım ne yalan söyleyeyim:))) korkum uyumaktan aç kalma riski.

arkadaşlar benim bebeğiminde yanağında aşırı derecede sivilcelenmeler olmuştu sağlık ocağındaki hemşire ''bu anne sütü aldığını gösteriyor'' demişti hani yanağını memeye dayıyor ya orada da ıslanıyor haliyle bu durumda sivilceleniyormuş benim oğlum iki aylık şimdi geçti yani tek tük var .korkmayın yani hatta mutlu olun emziriyorsunuz da sivilce çıkıyor diye.

Kızlar ağlayarak emziriyom ya o kadr çok krem kullandım geçmiyor napıcam yanıyor şu an resmn
ben de çok çektim göğüs yarasından hala da tam iyileşmedi ama eskiye göre daha iyi ben emzirmeden önce kendi sütümü sürüyorum o iyi geldi galiba garmastan kullandım neredeyse krem bitecekti işe yaramadı
benim kızımda da var hatte geniş bir alanda var göğüslerde ve tüm yüzde var hele ağlayınca iyice çıkıyorlar
garmastan kullandın mı,ben kullanmadım ama memnun kalanlar var
hiç işe yaramıyor ben kullandım hatta nemli kalmasına v iyileşmemesine sebep oluyor onu yara olmadan önce rahatlatma amcıyla kullanbilirsiniz ama yarayken iyileştirmiyor

İyiyim Cnm sen nasilsin zeyneb uyuyunca bende
Biraz dinkenwyim dedim sen ne yapıyorsun nasılsın bebis nasıl

bebeğim iyi teyzoşu bugün kırkı çıktı banyo yaptı uyuyor şimdi de ama uyanması yakın arada gözünü açıp açıp bakıyor
zeynep bebiş nasıl

Son düzenleme:
bebeğim iyi teyzoşu bugün kırkı çıktı banyo yaptı uyuyor şimdi de ama uyanması yakın arada gözünü açıp açıp bakıyor
zeynep bebiş nasıl

Desene senin bebis annesi yanında mı diye yokluyor
zeyneb de iyi Cnm banyodan sonra dayanamadi uyudu
bebislerimizin arasında 12 gün varmasallah senin bebis büyümüş

Desene senin bebis annesi yanında mı diye yokluyor
zeyneb de iyi Cnm banyodan sonra dayanamadi uyudu
bebislerimizin arasında 12 gün varmasallah senin bebis büyümüş

aynen bir bakim annem burda mı yoksa beni uyutup keyfini mi sürüyor diye bakıyor:)
evet büyüdü artık maşallah banyo sonrası dayanamıyorlar uykuya geçiyorlar ama çok uyuyorlar bu sefer de benim ki öğlen 2den beri uyuyor arada emmek için uyandı o kadar galiba gece yine uyumayacak

Bebislere belli olmaz Cnm bakarsın gecede mışıl
mışıl uyur

Kızlar ağlayarak emziriyom ya o kadr çok krem kullandım geçmiyor napıcam yanıyor şu an resmn

Göğüs yarası için susam yağı birebir arkadaşım tavsiye ederim benim göğüslerimi hemen geçirdi hem süt kanallarının açılmasına faydası var

Saat 12 yi geçtiğine göre bugün 40 mız çıktı kuzenime oturmaya gideceğiz kırk gündür bir yere gitmediğimden çantaya ne koyacağımı bilemedim
İlk misafirliğimiz nasıl geçecek merak ediyorum

Yedek kıyafet, kalacağın süreye göre bez, kullanyorsan emzik, bir battaniye, altını açarken kullanmak için bir alt açma bezi, bunlar yeter

gelişimsel bir durum bu. rahat olun arkadaşlar. aynısı bizde de var. dr normal dedi. artık bebek kendi istediği miktarda emecekmiş. daha az emer, reddeder, hepsi normalmiş. gündüz uykusu da çok hafiflermiş ama bizimki doğdu doğalı az uyuyor gündüzleri, değişen bir şey olmadı.

arkadaşlar, 2. ay aşıları yan etki yaptı mı bebeklerinizde?

Yaptı malesef. Sabah oldu aşıları, akşam üzeri çok ciddi ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu sma hiç daha önce ağlamadığı şekilde ağlıyordu. Meme vermeyi denedim, meme ağzında ağladı hiç emmedi vs.
Son çare dr'un ateşi çıkarsa verin dediği fitili yaptık. 15dk sonra düzzeldi ve uyudu. Ateşi çıkmadı ama belki fitil olmasa o da çıkcaktı. Uyanınca da normale döndü zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…