bende süt yapan yiyecekler de şöle
her türlü sütlü tatlılar, az şekerli bol taneli kompostalar,yemeklerime serptiğim kimyon,bol su ve kesinlikle moral .dışarıda yürüyüş .bi kere moralim çok bozuktu bebişime sütüm yetmicekti neredeyse
pompamda bebedorun manuel olanı .biraz vakit alıyo ama işimide görüyo .galiba elektirikli olanlar daha çok süt sağıyo
zuluu maşallahh canım sütüne nazarlardan korusun .rabbim hepimizin bebeğinin rızkını bol eylesin
bulgur da çok süt yapıyor tavsiye ederim
kızlar benim bebiş çok sık kabız oluyor hele bu sefer tam bir hafta yapmadı ben de zeytin yağı kulak çöpü yöntemini denedim yapsın diye çok rahatsız olmuştu artık çocuk atlicaktı yani 2 kere yaptım yine de yapmadı kakasını artık bebişin ağlamasına dayanamayıp doktora götürdük 2 gün önce şurup ve fitil verdi fitili kullandık yine yapamadı yavrum en son çare sbu koydun poposuna da öyle yaptı sizin bebişler de var mı sorun su vermiyorum ben acaba su versem düzelir mi
Canım bebeğin kaç günlük yada aylık? Bebeklere 6 aydan küçükse zaten su verilmez ki. Anlayamadım ben.
Heralde mama veriyorsun, çünkü anne sütü alan bebeklerde kabız pek olmaz. Kullandığı mamayı değiştirmeyi denedin mi? Bazı mamalar bazı bebeklerde kabızlık yaparmış. Başka bir mamaya geçersen belki sorun azalır.
Benim avent natural pompa elektrikli olandan. Çok memnunum. Hatta hastane tipi medela pompa da kiraladım. İkisi hemen hemen aynı miktarda süt sağıyor test ettim. Lakin hastane tipi olan daha kısa sürede sağıyor..
çok mu öksürüyor bebeğin olmazsa sağlık ocağına filan götür dicem ama havalar daha da soğudu tabi geçmezse mecbur götürüceksin bu arada aklıma geldi bebeği viksle masaj yapsan sırtına filan annem biz üşüttüğümzde öyle yapardı ısıttığı için iyi geliyorkızlar benim bebiş de öksürmeye başladı son bi kaç gündür.ateş,burub akıntısı yok.nadiren hapşırıyor..2 gün önce hastaneye götürdm hava çok soğuktu.korktum.inşallah düzelir bi şey olmaz
ben de almak istedim natural pompadan fakat 500 lira civarıydı fiyatı.biraz tuzlu geldi fiyat açıkçası...medeladan çok memnunum.keşke almasaymışım diyorum avent elektirilkli pompayı..
Sağol Cnm sıcak havluyuda bir deneyeyimkızlar Allah razı olsun kafamdaki tüm sorulara cevap vermişşsiniz teşekkür ederim
zulu geçmiş olsun canım inşallah hemencik gecer ağrıların aman dikkat et sezreyan zor bende sezeryan oldum hala ağrılarım var boşver işi gücü dinlen
doktorun verdiği kremi sürünce beline sıcak havlu koyabilirsin iyi gelir
kızlar doktor benim kızımı kilolu buldu mama vermiyorum anne sütü alıyo 41 günlük 5 kilo 100 gram .doktora göre fazla
emzirmişim en az 2 saat aralıklarla emmmesi gerekiyomuş ama kızım bazen çok acıkıyo bende dayanamayıp emziriyorum çok üzülüyorum sizleredoktorunuz böle bişey dedimi
Linqcigim yalnız olunca yaptım biseylwrdenedim canım onları ama işe yaramamıştı şimdi çok şükür 4-5 gündür kendiliğinden düzeldi inşallah böyle devam eder
canım sen naptın sezeryan yada normal doğumdan hemen sonra böyle ağır kaldırılır mı herkül mü sandın kendini ya dikişler patlasaydı allah korusun ama yapacak bir şey yok masaj yapsın eşin sana kas gevşeticiyle ve dinlen bol bol geçmiş olsun
benim hala devam ediyor kırkım çıkınca daha doktora gitmedim hastaneler çok karışık bu sıralar sıra alamıyosun yeni bir sistem gelmiş parmak izi sistemi ben de pazartesine bıraktım bakalım ne dicek doktor
kızlar benim bebiş çok sık kabız oluyor hele bu sefer tam bir hafta yapmadı ben de zeytin yağı kulak çöpü yöntemini denedim yapsın diye çok rahatsız olmuştu artık çocuk atlicaktı yani 2 kere yaptım yine de yapmadı kakasını artık bebişin ağlamasına dayanamayıp doktora götürdük 2 gün önce şurup ve fitil verdi fitili kullandık yine yapamadı yavrum en son çare sbu koydun poposuna da öyle yaptı sizin bebişler de var mı sorun su vermiyorum ben acaba su versem düzelir mi
cnm açamadım bir türlü bu aralar bilgisayarı bakıcam inşBiz bir kere gittik avm'ye canım. Ama simdi herkeste hastalık var pek gitme taraftarı değilim.
Bu arada sana ozel mesaj atmıştım face icin canım gördün mu?
Ben göğüslerim doldukcs ve oğlum yeterince ememedikce sağıyorum. Bir sagımda 125 cc çıkınca posetleyip buzluga atıyorum.
6 aydan küçük bebeklere su vermeyin diyor doktorar anne sütünde var zaten bence doktora danış yinekızlar benim bebiş çok sık kabız oluyor hele bu sefer tam bir hafta yapmadı ben de zeytin yağı kulak çöpü yöntemini denedim yapsın diye çok rahatsız olmuştu artık çocuk atlicaktı yani 2 kere yaptım yine de yapmadı kakasını artık bebişin ağlamasına dayanamayıp doktora götürdük 2 gün önce şurup ve fitil verdi fitili kullandık yine yapamadı yavrum en son çare sbu koydun poposuna da öyle yaptı sizin bebişler de var mı sorun su vermiyorum ben acaba su versem düzelir mi
ben de almak istedim natural pompadan fakat 500 lira civarıydı fiyatı.biraz tuzlu geldi fiyat açıkçası...medeladan çok memnunum.keşke almasaymışım diyorum avent elektirilkli pompayı..
yok canım mama kullanmıyorum sadece anne sütü doktor da dedi anne sütü alan bebekte kabızlık pek beklediğimiz bir şey değil dedi ama malesef oluyor,45 günlük bebeğim,ben de bugün su vermeyi deneyim dedim ama bebeğim suyu sevmiyor midesini bulandırıyor
yok canım fazla değil ama yine de kesilmedi bi türlü.viksi deneyeceğim çok sağol.çok mu öksürüyor bebeğin olmazsa sağlık ocağına filan götür dicem ama havalar daha da soğudu tabi geçmezse mecbur götürüceksin bu arada aklıma geldi bebeği viksle masaj yapsan sırtına filan annem biz üşüttüğümzde öyle yapardı ısıttığı için iyi geliyor
evet baktım hepsiburadadan almıştım ben.ben de 270 civarı bir şey ödediğimi hatırlıyotrum.belki de benim aldığım da naturaldir.ben yazın aldım temmuz gibi.sanki elektirikli ile natural pompa ayrı ve natural 450 500 civarıydı diye hatırlıyorum ama baktım.şimdi natural bile 300 civarı.Benimkide avent natural göğüs pompası. 300 tl ye almıştım. Memnunum parçalarını iyi takmazsan guzel sagmiyor ama
Yok ya ben 270'e almıştım ve hatta geçenlerde ebebek kampayla 232 ye bile sattı(
yok canım mama kullanmıyorum sadece anne sütü doktor da dedi anne sütü alan bebekte kabızlık pek beklediğimiz bir şey değil dedi ama malesef oluyor,45 günlük bebeğim,ben de bugün su vermeyi deneyim dedim ama bebeğim suyu sevmiyor midesini bulandırıyor[/QUO
çok geçmiş olsun canım bebeğinin kg alımı iyi değil mi?çünkü kg alımı iyi olan bebekler daha çok kaka yapar demişti dr.sen kendin kabızlığa iyi gelen şeyler yesen de sütüne geçse..en azından zararı olmaz..su ilk aylarda verilmemeli diyor dr .lar.
mesela armut ,kabak, zeytinyağlı sebze yemekleri, kuru kayısı, kuru üzüm kompostoları falan tüketmeye çalış.
canım boşver yapma iş filan ben de yalnızı doğumdan beri annemler gelemedi kaynanam da yok burda ben de iş filan yapmadım napim sağlığımızdan önemli değil yaSağol Cnm sıcak havluyuda bir deneyeyim
tatlım bir yerde okuduguma göre anne sütü obez
yada kilolu yapmazmis bebek ne kadar emmek
isterse o kadqr iyi bence benim kizimda çok emiyor Cnm
acaba bebisin doğum kilosu kaç neden dr böyle dedi ki:26::26:
Linqcigim yalnız olunca yaptım biseylwr
cekiyoz mecburen
Cnm benim duyduğuma gorede şu vermek kabizliga
iyi gelirmiş inşallah geçer bu sorun yazık bebise
cnm açamadım bir türlü bu aralar bilgisayarı bakıcam inş
6 aydan küçük bebeklere su vermeyin diyor doktorar anne sütünde var zaten bence doktora danış yine
canım bebeklerde akşam huysuzluğu görülen birşeymiş bu açlıktan değil diyorlar nette okudum sen de bak istersenKızlar doktor kontrolümüz vardı dün 2. ay kontrolü oğlum 6.100 gr olmuş 61 cm maşallah
Ben hem anne sütü hem mama veriyorum günlük mama 200 cc civarı mama verme dedi doktor 1.300 gr almış 1 ayda ama bir türlü beceremiyorum sabah 10 gibi vermiştim 90 cc geceye kadar emzirdim gece 11 de 120 cc verdim uyudu yoksa akşam 6 dan 11 e kadar mızırdanma hlalinde ya ni günlük 210 cc buldu siz nasıl yapıyorsunuz bu kadar saat uyumadı mı sonra nasıl derin uykuya geçiyor mama vermeden derin uykuya geçmiyor
Bu arada bugün 2. ay aşılarımızı olucaz
ben fitili denedim onla bile yapmadı birde barsak düzenlenleyici şurup verdi onu kullanıyoruzMerhaba canim. Gecmis olsun. Ayni sorun bizde de var. Kizim dogdugundan beri cok sik kaka yapiyordu.
Gunde alti yedi kez yapiyordu.. bes gundur kakasini
yapamiyor. Surekli kendini sikiyor.kipkirmizi oluyor.
Ben de zeytinyagiyla karnina masaj yaptim.. poposuna kulak cubuguyla uyardim ama ise yaramadi.
Doktorruyla gorustuk bugun gliserinli fitil kullanin dedi. Yeni dogan bebeklerde cok sik gorulen bir sorun oldugunu soyledi.
Yani Kabiz olmayabilir de. Bagirsaklariyla ilgili bir duzensizlik de olabilir. Yarin alip deneyecegiz bakalim insaAllah iyi gelir.. rahatlar..
Sonucunu haber veririm.. sen de denersin. Insaallah faydasini goruruz..
çok geçmiş olsun canım bebeğinin kg alımı iyi değil mi?çünkü kg alımı iyi olan bebekler daha çok kaka yapar demişti dr.sen kendin kabızlığa iyi gelen şeyler yesen de sütüne geçse..en azından zararı olmaz..su ilk aylarda verilmemeli diyor dr .lar.
mesela armut ,kabak, zeytinyağlı sebze yemekleri, kuru kayısı, kuru üzüm kompostoları falan tüketmeye çalış.
Kızlar doktor kontrolümüz vardı dün 2. ay kontrolü oğlum 6.100 gr olmuş 61 cm maşallah
Ben hem anne sütü hem mama veriyorum günlük mama 200 cc civarı mama verme dedi doktor 1.300 gr almış 1 ayda ama bir türlü beceremiyorum sabah 10 gibi vermiştim 90 cc geceye kadar emzirdim gece 11 de 120 cc verdim uyudu yoksa akşam 6 dan 11 e kadar mızırdanma hlalinde ya ni günlük 210 cc buldu siz nasıl yapıyorsunuz bu kadar saat uyumadı mı sonra nasıl derin uykuya geçiyor mama vermeden derin uykuya geçmiyor
Bu arada bugün 2. ay aşılarımızı olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?