kızlar benim bebiş çok sık kabız oluyor hele bu sefer tam bir hafta yapmadı ben de zeytin yağı kulak çöpü yöntemini denedim yapsın diye çok rahatsız olmuştu artık çocuk atlicaktı yani 2 kere yaptım yine de yapmadı kakasını artık bebişin ağlamasına dayanamayıp doktora götürdük 2 gün önce şurup ve fitil verdi fitili kullandık yine yapamadı yavrum en son çare sbu koydun poposuna da öyle yaptı sizin bebişler de var mı sorun su vermiyorum ben acaba su versem düzelir mi
canım bende önceleri mama ile destekliyordum yoksa uyumuyordu ama şimdi artık vermiyorum sütümü gece emzirip yatıracak şekilde ayarlıyorum. eğer sütüm yoksa yatırıyorum böylece biraz zaman kazanmış oluyorum uyanıncada sütüm olmuş oluyor birde oyalamak gerekiyor ben baya oynuyorum kucağıma alıyorum yorulunca eşime devrediyorum böylece zaman kazanıyoruz şimdi ise artıkoda istemiyor 2saattebir emziriyorum yalnız bu dediğimi uygularken kafandan mamayı atman lazım rabbim ona bu kadar rızık verdi buna kanaat etmesi lazım ayrıca şöyle düşün verdiğin azıcık mamayıda vermesen bişey olmaz yani önce mamayı kafanda bitireceksin ha bazen dışarıya çıkınca çok iyi oluyor oda bir nimet amaevde vermemeye çalış bak göreceksin alışacak minik ...
yok canım mama kullanmıyorum sadece anne sütü doktor da dedi anne sütü alan bebekte kabızlık pek beklediğimiz bir şey değil dedi ama malesef oluyor,45 günlük bebeğim,ben de bugün su vermeyi deneyim dedim ama bebeğim suyu sevmiyor midesini bulandırıyor
canım bize rezene çayı verdi doktor hergün düzenli içirince bi sorun olmuyo rezene çayını denedinmi gaz içine birebir zaten
Biz iki aylık olduk bugun.
Benim oğlum yuzukoyun yatinca kaldırıyor kafasını, sag tarafa doğruysa sola çeviriyor, sonra yine diger tarafa çeviriyor.
Izlemeye takip etmeye incelemeye basladi.
Biz konusunca gülüyor. Hatta konuşmaya çalışıyor. Sonra ses cikariyor. Aglayinca gözlerinden yas gelmeye basladi.
Sen altı açık lazimliga mı oturtuyorsun canım. Orayı tam anlamadım.
Benim sagdığımda göğsüm acımıyor CNmben altı açık tutuyorum canım kollarıma yaslayarak... oturtmadan... tuvalet eğitimi değil bu yanlış anlaşılmasın tuvalet iletişimi...
kusura bakma canım eşim şehir dışındaydı annemdeydim kaç gündür yeni yazabildim cevap...
şu süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz? bende chicco manuel pompa var bir kere sağıp biberona koydum ve buzdolabına koydum sabahına bozulmuş gibiydi yoksa bana mı öyle geldi? bir de ben süt sağarken göğüs ucum tahriş oluyor. şişiyor ve sağma işlemine uzun süre devam etmem gerekiyor ama canım acıyınca bırakıyorum... sizin de acıyor mu canınız sağan arkadaşlar???
linacığım geçmiş olsunkabız zor hele bebekte daha da zor...
bu arada benim kanamam 25. günde bitmişti 40. günümde adet oldum. şuan 47 günlüğüz adetim de bitti... doktora henüz gidemedim randevular dolu... bir de benim doğumdan sonra vücudumda alerji gibi kabarcıklar oluşmuştu. karın büyümesine bağlı karaciğer baskılanmasıyla salgılanan enzimlerden oluştuğunu söylemişlerdi cildiyede... bir ayı bulur demişti tam geçti derken tekrar başladılar. artık kaşınmaktan bıktım benim gibi olan var mı içinizde? bacaklarımda izleri kalacak gibi
55 günlükken falan tarttık 5600 grmdı boyunu bilmiyorum cnmbebeğiniz ikinci ay aşısında kaç kilo kaç cm geldi kızlar.benim ki 6 kilo 58 cm szinkiler nasıl
kızlar dun yazmıstım ama görmedınız heralde bana kımse cevap yazmamısnasılsınız arkadaslar faceye neden gelmıyorsunuz dıye sormustum bana kızmadınız umarım böyle sordum dıye zuluuu yu bılıyorum neden gelmedıgını.hepınızın bebısı ıyımı optum sızı kızçeler
Dün olduk cnm aşıyı çok şükür huzursuzluk olmadı oğlum 6.300 gr 61 cm çıktı
selam kızlar..
bebeğim 1.5 aylık oldu.. yeşil cıvık kaka yapıyor. kaka yaptığında kokuyor ve gürültülü yapıyor. ateşi yok öyle huzursuzluğuda yok ama ben tedirginim. doktora götürsemmi diye tereddüt ediyorum. sizlerinde başına geldi mi böyle bir şey.. çok korkutuyor bu durum beni
fikri olan varsa paylaşsın lütfeeennn...
Kızlar şu göğüs kalkanını keşke daha önce alsaymışım göğüslerim rahatladı biraz acısı dindi yarası da iyileşmye başldı önceden dokunamıyodm şimdi iyi çok şülür içine biriken sütüde veriyorum iyi oluyor
bugün daha hiç mama vermedim dünde öyle olmuştu artık gece yatmasına yakın 150 ile bitirdik bugün ne olucak bakalım
Benimde bu ara 2-3 gün öyle oldu sonra sarı cıvık yaptı en son bugün daha yapmadı bu ara günde 1 kez veya 2 günde 1 kez yapmaya başladı
ben altı açık tutuyorum canım kollarıma yaslayarak... oturtmadan... tuvalet eğitimi değil bu yanlış anlaşılmasın tuvalet iletişimi...
kusura bakma canım eşim şehir dışındaydı annemdeydim kaç gündür yeni yazabildim cevap...
şu süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz? bende chicco manuel pompa var bir kere sağıp biberona koydum ve buzdolabına koydum sabahına bozulmuş gibiydi yoksa bana mı öyle geldi? bir de ben süt sağarken göğüs ucum tahriş oluyor. şişiyor ve sağma işlemine uzun süre devam etmem gerekiyor ama canım acıyınca bırakıyorum... sizin de acıyor mu canınız sağan arkadaşlar???
linacığım geçmiş olsunkabız zor hele bebekte daha da zor...
bu arada benim kanamam 25. günde bitmişti 40. günümde adet oldum. şuan 47 günlüğüz adetim de bitti... doktora henüz gidemedim randevular dolu... bir de benim doğumdan sonra vücudumda alerji gibi kabarcıklar oluşmuştu. karın büyümesine bağlı karaciğer baskılanmasıyla salgılanan enzimlerden oluştuğunu söylemişlerdi cildiyede... bir ayı bulur demişti tam geçti derken tekrar başladılar. artık kaşınmaktan bıktım benim gibi olan var mı içinizde? bacaklarımda izleri kalacak gibi
biz daha olmadık 2. ay aşısını 47 günlüğüz daha ama 1. ay aşısında 5130gr ve 59 cm gelmiştibebeğiniz ikinci ay aşısında kaç kilo kaç cm geldi kızlar.benim ki 6 kilo 58 cm szinkiler nasıl
ben hem orda hem burdayım tatlımkızlar dun yazmıstım ama görmedınız heralde bana kımse cevap yazmamısnasılsınız arkadaslar faceye neden gelmıyorsunuz dıye sormustum bana kızmadınız umarım böyle sordum dıye zuluuu yu bılıyorum neden gelmedıgını.hepınızın bebısı ıyımı optum sızı kızçeler
selam kızlar..
bebeğim 1.5 aylık oldu.. yeşil cıvık kaka yapıyor. kaka yaptığında kokuyor ve gürültülü yapıyor. ateşi yok öyle huzursuzluğuda yok ama ben tedirginim. doktora götürsemmi diye tereddüt ediyorum. sizlerinde başına geldi mi böyle bir şey.. çok korkutuyor bu durum beni
fikri olan varsa paylaşsın lütfeeennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?