2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

arkadaşlar aranızda fetal doppleri duyan warmı bebeğinizin kalp atışalrını dinliyorsunuz sağlık ocağında yaptılar cok hosuma gtti ama en az 200lira

almayı mı düşünüyosun canım bence gerek yok o paraya bebeğine birşeyler alırsın bundan sonra zaten bebeğinin hareketlerini hissedeceğin için doppler cihazıyla dinlemene gerek kalmicak inşallah

çok hoşlar iyi günlerde giydir inşallah kızına canım..sen neler aldın yoksa benim gibi bir şey almadın mı

allahım üstlerinde göstersin bizlere inş
valla ben pek biişey alamadım gerek kalmadı ananesi teyzesi babannesi doldurdu ama bu hafta bişey çıkmassa eminönü yapmayı düşünüyorum

off şimdiden para ay sonunu bullmadan suyunu çekiyo bebekler geldimi naapcas bilmem

arkadaşlar elektronik eşyalar derken neleri kastediyosunuz? geçen hafta markafonide güzel indirimler vardı, kızıma bikaç parça bişeyler aldım. bebitof, gaye bebek ve cheery baby ürünlerini çok beğendim.

amin inşallah...hiç sorma ben çalışmıyorum birde dersaneye gidiyorum orada masrafım oluyor ayrıyetten çatlak kremi ve güneş koruyucuya baya para yatırdım o yüzden anasından dolayı kızıma birşey kalmadı neyse dersane bitsin de o zaman alırım artık kızıma

kısmetiyle gelir o cnm sen merak etme...

gs urunleri olan resımdekıleri ben aldım. battaniyeler,bornoz takımı ve zıbınları annanemız aldı. agız mendıl ve bornoz mendılını babannemız yaptı. yeleklerdende beyaz ve pembe olanı ben yaptım. dıger ıkısını de kayınvalıdem yaptı :)

Son düzenleme:

Hepside birbirinden güzel canim. Allah güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin insallah
ben daha hic birsey almadim, karar veremiyorum kaliyo öyle ama daha önümüzde cook zaman var, alirim cicilerini

maaşallah size, ne güzel ciciler bunlar, Allah kullandırmayı nasib etsin, marifetli insanlar sizi, süpersinizzz

biz 26 haftalığız teyzeleri ve hiç bişi almadık daha. sizlerin o güzel hazırlıklarını gördükçe içim bi garip oldu. niye almıyorum ki sanki

ben daha hiç bişey almadım ama böyle görünce heyecanlandım :)) en kısa zamanda başlamalıyımm sanırım..

merhaba arkadaşalr hazırladığınız cicilerin hepsi çok güzel rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve bunları kullanmayı nasip etisin hepimizin inşallah..
ben çok birşey hazılamayacağım çok beğendim birkaç şeyi alcam..çünkü çok hediye geliyor birde çok çabuk geliştikleri için kalıyor....birde benim etrafımdaki kişiler cahil kişiler diyeyim hatta birincisi kayınvalidem beim hevesimi çok kırıyor..sakın birşey alma doğacakmı bakalım belki başına bir iş gelcek doğduğunda alırsın diye konuşup beni üzüyorlar..ve hep geceleri kabus görerek uyanıyorum..hep vesvese içindeyim....

benim resimlerim yok ama benim hazırladıklarımda daha doğrusu etrafımdaki kişilerin hamileleğimi öğrendikleri anda ilk hediyesi bizden olsun diye getirdikleri var..
2 tane örme bahtaniyem...
kundaklarım..hazır yünlü bahtaniye..yelek-çeket-çok cici ayakkabımız var..biberonlarımız-oyuncakalrımız var..ben sadece tek üstü yazılı olan çıtçıtlı badi aldım..almamak için kendimi zor frenliyorum...:nazar
:

Canım bence sen kımseden etkılenme bebısıne ne almak ıstıyosan al. Sonucta o bebek senın ne aldıgın ne yaptıgın kımseyı ılgılendırmez. hem negatıf dusunmek yok pozıtıf dusunelımkı hersey guzel olsun bebişlerimiz etkılenmesın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…