arkadaşlar aranızda fetal doppleri duyan warmı bebeğinizin kalp atışalrını dinliyorsunuz sağlık ocağında yaptılar cok hosuma gtti ama en az 200lira
çok hoşlar iyi günlerde giydir inşallah kızına canım..sen neler aldın yoksa benim gibi bir şey almadın mı
allahım üstlerinde göstersin bizlere inş
valla ben pek biişey alamadım gerek kalmadı ananesi teyzesi babannesi doldurdu ama bu hafta bişey çıkmassa eminönü yapmayı düşünüyorum
off şimdiden para ay sonunu bullmadan suyunu çekiyo bebekler geldimi naapcas bilmem
allahım üstlerinde göstersin bizlere inş
valla ben pek biişey alamadım gerek kalmadı ananesi teyzesi babannesi doldurdu ama bu hafta bişey çıkmassa eminönü yapmayı düşünüyorum
off şimdiden para ay sonunu bullmadan suyunu çekiyo bebekler geldimi naapcas bilmem
almayı mı düşünüyosun canım bence gerek yok o paraya bebeğine birşeyler alırsın bundan sonra zaten bebeğinin hareketlerini hissedeceğin için doppler cihazıyla dinlemene gerek kalmicak inşallah
Eki Görüntüle 717539 Eki Görüntüle 717540 Eki Görüntüle 717541 Eki Görüntüle 717542 Eki Görüntüle 717543 Eki Görüntüle 717544
gs urunleri olan resımdekıleri ben aldım. battaniyeler,bornoz takımı ve zıbınları annanemız aldı. agız mendıl ve bornoz mendılını babannemız yaptı. yeleklerdende beyaz ve pembe olanı ben yaptım. dıger ıkısını de kayınvalıdem yaptı :)
Eki Görüntüle 717539 Eki Görüntüle 717540 Eki Görüntüle 717541 Eki Görüntüle 717542 Eki Görüntüle 717543 Eki Görüntüle 717544
gs urunleri olan resımdekıleri ben aldım. battaniyeler,bornoz takımı ve zıbınları annanemız aldı. agız mendıl ve bornoz mendılını babannemız yaptı. yeleklerdende beyaz ve pembe olanı ben yaptım. dıger ıkısını de kayınvalıdem yaptı :)
NACİSSS cicilerin hepsi çok cici Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin
çok kullanışlı çünkü insanın üstünü başına mahvediyorlar ya bu iyi olur
Cok guzeller bunlar. bebişin guzel gunlerde gıysın ınsallah...
merhaba arkadaşalr hazırladığınız cicilerin hepsi çok güzel rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve bunları kullanmayı nasip etisin hepimizin inşallah..
ben çok birşey hazılamayacağım çok beğendim birkaç şeyi alcam..çünkü çok hediye geliyor birde çok çabuk geliştikleri için kalıyor....birde benim etrafımdaki kişiler cahil kişiler diyeyim hatta birincisi kayınvalidem beim hevesimi çok kırıyor..sakın birşey alma doğacakmı bakalım belki başına bir iş gelcek doğduğunda alırsın diye konuşup beni üzüyorlar..ve hep geceleri kabus görerek uyanıyorum..hep vesvese içindeyim....
benim resimlerim yok ama benim hazırladıklarımda daha doğrusu etrafımdaki kişilerin hamileleğimi öğrendikleri anda ilk hediyesi bizden olsun diye getirdikleri var..
2 tane örme bahtaniyem...
kundaklarım..hazır yünlü bahtaniye..yelek-çeket-çok cici ayakkabımız var..biberonlarımız-oyuncakalrımız var..ben sadece tek üstü yazılı olan çıtçıtlı badi aldım..almamak için kendimi zor frenliyorum...:nazar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?