2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

aynen cnm ben de bişi almadım..eşim de ayrıntılı ultrason da geçsin ööle başlayalım diyor..ama araştırma yapıyorum fiyat yorum vs..
aynen ben de öyle düşünüyorum aslında bir de göbeğim filan da hiç çıkmadı şimdi almaktan çekindim açıkçası kimse inanmaz 4 aylık hamile olduğuma bir de eşim engel oluyor bana daha erken diyor yoksa alırdım şimdiye bir iki bir şey

oo maşallah suzincim sen bitirdin alışverişi Allahım iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin...yaa o haberi ben de okudum ama o biraz da ihmaller zinciri vakası çünkü kadın sadece bir kere doktora gitmiş o da 6 aylıkken başkada hiç gitmeiş doğum sancıları başlayınca da doktora gitme telaşına girmemiişler hiç anca anne doğum yapınca ambulans çağırmışlar çok kötü yaa etkileniyorum bir de böyle haberlerden

etkilenme öyle şeylerden. akla gelen başa gelirmiş. ben hep içimi ferak tutuyorum aklıma kötü bişey gelsede def ediyorum hemen. herşey güzel olucak diye kendimi telkin ediyorum. allahım kimseye evlat acısı vermesin zaten çok zordur. bizlerede sağlıklı sıhhatli bebişler doğurarak anne olmayı nasip etsin rabbim.
geçen kontrolümde doktorumda rahmimde band gibi perde gibi bişey gördü ayrıntılı çektir bakalım dedi o bi kaç gün kafaya taktım bu sefer bebemide üzdüm. şimdi hiç takmıyorum herşey olacağına varır diyorum.

kızlar bende yavas yavas baslıcam alısverıse cunku gorunce dayanamıyorum.Kayınvalıdem 2 tane yelek ordu 2 tanede ben ordum. Sımdı de kayınvalıdem battanıye basladı onu yapıyor. bende alıncaklar lıstesını yapıp yavas yavas almaya baslıcam.

bn bir liste eklemiştim ilk sayfalarda olması lazım. yararlan istersen:)

Ben daha hic ama hic bisi almadim, hic kimsedende bisigormedim bir annem karyola takimi siparisi vercekti gecen hafta bir o..

Yarin anneler gunu sabah bebegimle ilk hediyemi almaya gitmek istiyorum , ve kizlar cok sukur dun aksam uzeri 5 gibi ilk kez bebegimi hissettim :)))

aynen ya iyi düşünmek lazım hem iyi düşüncelerimiz dua yerine bile geçebilir alllahım iyi şeylerle karşılaştırsın hepimizi
ne güzel sen bir şeyler örmüşsün benim de annemle halam örüyor battaniye de yaptırmışlar pembiş pembiş ama daha ben göremedim annemler adanada çünkü

canım zaten ne varsa annelerde var benim de annem bir şeyler yapıyor sağolsun...bu arada bebeği de hissetmişsin ne güzel bir duygu dimi 3-4 gündür ben de hissediyorum miniğimi çok hoşuma gidiyor

KO

kizlar bu travel system set nasil, TR fiyati yaklasik 900 TL normal mi dersiniz ?

çok hoş canım herşeyi de var arabanın önemli olan tr fiyatı değil sen orda yaşıyorsun bütçen oraya göre piyasaya bak değerlendir bence çünkü biz ordaki ekonomiyi bilemeyiz

çok hoş canım herşeyi de var arabanın önemli olan tr fiyatı değil sen orda yaşıyorsun bütçen oraya göre piyasaya bak değerlendir bence çünkü biz ordaki ekonomiyi bilemeyiz

Canim fiyati uygun buraya gore ama dedim orda nasil fiyatlar belki gelince ordan alirim diye.. Birde biraz agir geldi kilosu 10 kg diyor, mesela asagida ki bir model daha var 5kg ama fiyatida iki kari TR fiyati 2300TL fln yapiyor..

Peg Pérego GT3 Set Modular 2012 + lehátko pro miminko ZDARMA | D?tské zbo?í, d?tské autoseda?ky a pot?eby pro d?ti | maminkatovi.cz

hafif olmsı çok daha avantajlı geçen sene bir arkadaşım almıştı ağırlığından kullanamadı yani yepyeni duruyor evinde...burda da fiyatlar aşağı yukarı aynı travel sistemler 500'den başlıyor 900'e kadar var markaya göre değişiyor fiyat ama baston tipi olanlar daha ucuz tabi ve daha hafif

Canim her yere arabayla mecbur gidiliyor ben sehir disinda oturuyorum, gerci hos ehliyet alali oldu baya ama hala yanliz suremiyorum arabayi ins bir cesaret geirse yanliz cikicam trafige ama otobuste hafta ici iki saatte bir hafta sonu toplam 4 otobus gidiyor en yakin market 4 km fln yani burda arabasiz cok zor o yuzden travel system bakiyordum. Bakalim kismette ne varsa onu alicaz artik ..

arabanız varsa bence de travel sistem en kullanışlısı bizm gibi memur ve otobüs kullananlar için bence baston tipi ben onu düşünüyorum çünkü katlaması ve taşıması kolay hem de hafif ama araba olsaydı ve apartman dairesi yerine bahçeli bir evde olsaydım ben de senin düşündüğün gibi düşünürdüm

kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne düşünüyorsunuz Okiedog çantalar çok güzel ama pahalı yoksa normal büyük bi kol çantası mı olsa karar veremedim :44:

güzel anneler size bir kaç şey söylemek istiyorum.sizce yanlışmı düşünüyorumiçimzde mutlaka tecrübeliler vardır diye.

öncelikle ekim bebişi olacağı için kışa gelecek ve yaklaşık 6 ay kış yaşayacak.hatta bu 8 ayda olabilir memelketine göre değişir

ben,bebişime erken doğum olasılıgına karşın 2 hastane çıkışı aldım. 5 6 tane çıt çıtlı body aldım.bide battaniye aldım

geri kalan alışverişimizi ağustos sonuna bıraktım tabi herşey planladıgım gibi giderse :) .çünkü kışlıklar yok yazlıklar henüz gelmiş.

ağustos sonu eylül başı gibi kışlıklarını ufak ufak tamamlarım diye düşünüyorum.tab yazlıklarda indirime gireceği için ağustos sonu eylül başı gibi

8 12 aylıklardan da bi kaç parca indirmde yakalarsam alırım önümüzdeki yaz için diye düşünüyorum.sizce doğrumu yapıyorum .

bide 0 3 aylık çok alma diyen yığınla arkadaşım var.1 haftada dahi bebek büyüyormuş.ben genelini 0,3 3,6 gibi yaparım diyorum.6

9 ise çok almıycam kışlık.iki 3 parça o ayı geçirsin diye.sonrası yaz zaten..

beşik için;elektrikli 5 ay olana kadar kullanılanlardan düşündüm.

sonrasına park beişik alacağım.

arabayı ise kısın dışarı çıkmayacağım için bebeğin kontrolleri haricinde önümüzdeki yazın başına erteledim almayı.bi puset alıcam oda arabamız var zaten hastanede arka sokağımda.çok sorun yaşamam sanıyorum

sling alıcam sarıcam bebişimi kendime arabama binmeme dahi gerek kalmaz :)

ben şimdi en erken bebeğin elektronik ve diğer alışverişlerini yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl doğrumu karar verdim.öperim hepinizi

kızlar bende daha hıç bışey akmadım bılmıyorum erken gıbı gelıyo bana toptan almak ıstedım bırde herkes dıyorkı bebekler çok çabuk buyuyo çok fazla aynı boyda kıyafet alma dıye bılmıyorum bende

çok doğru düşünmüşsün canım bende öyle yapıcam.yazlıkları henüz almadım genelde 3 6 aylıklara bakıyorum . kışında yazlıklarını tamamlıcam.şuan daha çok battaniye,elektronık eşyaları beşiği,kremi vs.. ile ilgileniyorum

bence de canım çok fazla toptan alma birer ikişer aynı boy al daha cok 3 6 aylıklara bak kışında yazlıklarını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…