- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
çok hoş hepsi de güle güle giydirmeyi nasip etsin rabbim
maşallah güle güle kullanın.. Kız olunca çok güzel şeyler var yaa:))
park yatak yardmmmmmmıııııııı :) aLan var mı ya da akLında marka beLirLeyn???????????
Canım ben üç yıl bebek mağzasında çalıştım.. Adını sayamayacağım markada oyun parkıyla ilgilendim..
Baby 2 go oyun parkının kalitesi çok güzeL.. Kraftı da tavsiye edenler var.
Eki Görüntüle 726482 Eki Görüntüle 726483 Eki Görüntüle 726484 Eki Görüntüle 726485 Eki Görüntüle 726486 Eki Görüntüle 726488 Eki Görüntüle 726489
bunlar da benim oğluşumun cicileri kızlar
Eki Görüntüle 728137 Eki Görüntüle 728138 Eki Görüntüle 728139
bebeğime henüz fazla birşeyler almadım ama bundan sonra içime sinen şeyleri alacağım hemen zamanı geldi değilmi kızlaarrrr
maşşallah cnm küveti de mi aldın..bak acele etme sennki gelmesin sonra aman erken koşup da[/QUOTE
çıkmışken alalım dedik teyzesi :) sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelsinler inş hepsi
Eki Görüntüle 726482 Eki Görüntüle 726483 Eki Görüntüle 726484 Eki Görüntüle 726485 Eki Görüntüle 726486 Eki Görüntüle 726488 Eki Görüntüle 726489
bunlar da benim oğluşumun cicileri kızlar
Eki Görüntüle 728137 Eki Görüntüle 728138 Eki Görüntüle 728139
bebeğime henüz fazla birşeyler almadım ama bundan sonra içime sinen şeyleri alacağım hemen zamanı geldi değilmi kızlaarrrr
maşşallah cnm küveti de mi aldın..bak acele etme sennki gelmesin sonra aman erken koşup da[/QUOTE
çıkmışken alalım dedik teyzesi :) sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelsinler inş hepsi
kızlar yorumlar için teşekkür ederim ama sizlere tavsiyem var herşey çok güzel almak istiyoruz ama bence alacağımız şeylerin kullanışlı olması çok onemli. arkadaşlarım var bazı şeyleri giydiremediler bile hem kaliteli olsun hem kullanışlı olsun yeter çok olması önemli değil .liste yaptım ben bazı mağazalarda kışlıklar indirimde onları almaya çalışıyorum hem kaliteli hemde uygun ilk fiyatları nasıl uçuk mus sasiriyorum valla
cnm çok güzel aldıkların istanbulda mısın indirimleri haber ver de biz de bakalım
ben gebzedeyim canim burda bazı markalarin bitmemiş kisliklarindan aldim .ama bitti artik hep yeni sezonmarkalar indirm oldugunda tele mesaj atiyor tabi bu guzel
kızlar bebişlere bebek arabası falan bakıyomusunz? ben bakıyorum cok cesit var ve bır turlu karar veremıyorum. begendıgınız modellerı paylasırsanız hepımız fıkır sahıbı oluruz :)
biz bebek arabasını şimdilik düşünmüyoruz nasılsa kış bebegi olacak araba varsa sorun deil bebek arabası oto koltugu yetecek bize seneye yaza baston tiplerden düşünüyoruz gezerken rahat olsun diye
aynen ben de şimdilik düşünmüyorum nasılsa kış bebeği olacak o yüzden bebek arabası hemen lazım olmaz ben de baston tipi düşünüyorum taşıması rahat oluyor onların yaza doğru onlardan alırım hem bizim arabamız da yok otobüse filan binerken bakıyorum da baston tipi daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?