güzel anneler size bir kaç şey söylemek istiyorum.sizce yanlışmı düşünüyorumiçimzde mutlaka tecrübeliler vardır diye.
öncelikle ekim bebişi olacağı için kışa gelecek ve yaklaşık 6 ay kış yaşayacak.hatta bu 8 ayda olabilir memelketine göre değişir
ben,bebişime erken doğum olasılıgına karşın 2 hastane çıkışı aldım. 5 6 tane çıt çıtlı body aldım.bide battaniye aldım
geri kalan alışverişimizi ağustos sonuna bıraktım tabi herşey planladıgım gibi giderse :) .çünkü kışlıklar yok yazlıklar henüz gelmiş.
ağustos sonu eylül başı gibi kışlıklarını ufak ufak tamamlarım diye düşünüyorum.tab yazlıklarda indirime gireceği için ağustos sonu eylül başı gibi
8 12 aylıklardan da bi kaç parca indirmde yakalarsam alırım önümüzdeki yaz için diye düşünüyorum.sizce doğrumu yapıyorum .
bide 0 3 aylık çok alma diyen yığınla arkadaşım var.1 haftada dahi bebek büyüyormuş.ben genelini 0,3 3,6 gibi yaparım diyorum.6
9 ise çok almıycam kışlık.iki 3 parça o ayı geçirsin diye.sonrası yaz zaten..
beşik için;elektrikli 5 ay olana kadar kullanılanlardan düşündüm.
sonrasına park beişik alacağım.
arabayı ise kısın dışarı çıkmayacağım için bebeğin kontrolleri haricinde önümüzdeki yazın başına erteledim almayı.bi puset alıcam oda arabamız var zaten hastanede arka sokağımda.çok sorun yaşamam sanıyorum
sling alıcam sarıcam bebişimi kendime arabama binmeme dahi gerek kalmaz :)
ben şimdi en erken bebeğin elektronik ve diğer alışverişlerini yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl doğrumu karar verdim.öperim hepinizi
Eki Görüntüle 688920 Bende konu ile alakali sunlari soylemek istedim;benimde bebegimin ilk zamanlarda malesef odasi olmayacak o yuzden yanimizda yaticak cok arastirdim park besik baktim hic icime sinmedi ve amerikada yasaklanmis o besikler bende pek begenmiyorum onlari diger besik cok tatli ama cok kucuk daha buyukken kullanamam.. Ben boyle bisey istiyorum insallah
aynen düşünüyorum..yalnız bu yatakların korkuluğu asansörü olanlarından al dedi arkadaşım ilk zamanlar ikide bir almak emzirek sorunolur dedi..bir de sallananları var, istersen sabitliyosun sanırım, ilk aylarda sallamak gerekebilir ( 3 ay) die öyle bişi alsam diorum ben de..(Bebekler ilk 3 ayda ağlatılmamalı her istediğinde kucaklanmalı sakinleştirilmeliymiş, zira kucak, uyku düzeni vs alışkanlıklar 4 aydan itibaren edinilmeye başlarmış..bi psikologtan okudum, çok tavsie ederim merhaba bebek kitabın adı:sinem olcay ..)Bende böyle yatak istiyorum. Şimdilik bizim de bebiş bizim odada kalacak. Kısmetse iletide bir odası olursa o zaman oda alırız insallah.
aynen düşünüyorum..yalnız bu yatakların korkuluğu asansörü olanlarından al dedi arkadaşım ilk zamanlar ikide bir almak emzirek sorunolur dedi..bir de sallananları var, istersen sabitliyosun sanırım, ilk aylarda sallamak gerekebilir ( 3 ay) die öyle bişi alsam diorum ben de..(Bebekler ilk 3 ayda ağlatılmamalı her istediğinde kucaklanmalı sakinleştirilmeliymiş, zira kucak, uyku düzeni vs alışkanlıklar 4 aydan itibaren edinilmeye başlarmış..bi psikologtan okudum, çok tavsie ederim merhaba bebek kitabın adı:sinem olcay ..)
Korkuluğu nasıl asansörlü oluyor canım? Sallansın ve sonra sabitleneni duydum.
Bu arada dediğin kitabı aldım bugün :)
Eki Görüntüle 712862 Eki Görüntüle 712863
kızlar ben önce şu küçük beşiklerden düşünüyordum ama şimdi karar değiştirdim böyle karyola tipi mobilya beşiklerden istiyorum ilerde de kullanabilirim diyorum ama küçük beşiğe sığmaz 1-2 yaşına gelince
yani bebekken öndeki korkuluk bayağı alçak seviyeye iniyor, bebeği kolayca alıp emziriyorsun, biraz büyüyünce de seviyesini yükseltiyorsun.bak bi resim yükleyim. ayrıca kitaba ben bayıldım umarım sen de seversin.Eki Görüntüle 713060 zaten önsözünde amacımız yeni annelere bebek bakımıyla ilgili özgüven oluşturmak diyor ve tam olaraka yaptığı da bu bence..çok güsel, hiç duymadığım şeylerden bahsediyor.. benm arkadasımda gördüğüm beşik 4 yaşa kadar yatabileceği büyüklükteydi.sonrasında öndeki korkuluğu tamamen çıkarabiliyorsun..
yani bebekken öndeki korkuluk bayağı alçak seviyeye iniyor, bebeği kolayca alıp emziriyorsun, biraz büyüyünce de seviyesini yükseltiyorsun.bak bi resim yükleyim. ayrıca kitaba ben bayıldım umarım sen de seversin.Eki Görüntüle 713060 zaten önsözünde amacımız yeni annelere bebek bakımıyla ilgili özgüven oluşturmak diyor ve tam olaraka yaptığı da bu bence..çok güsel, hiç duymadığım şeylerden bahsediyor.. benm arkadasımda gördüğüm beşik 4 yaşa kadar yatabileceği büyüklükteydi.sonrasında öndeki korkuluğu tamamen çıkarabiliyorsun..
Kızlar ben dün 17. haftamın ilk gününde cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış hayırlısıyla.Sizlerde durum nasıl?Doktorum erkek bebeklerin çok olduğunu söyledi. Artık birşeyler almaya başlayabilirim inşallah.Yalnız idrarda acayip enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum çok fazla su içmem gerekiyomuş tuvaletten çıkamıyorum resmen
iyi araştırırsan bulursun canım birde öyle alışveriş semtlerinde lüks yerlerde bakma ara semtlerde kaliteli markalar daha uygun fiyata oluyor..umarın istediğin gibi birşey bulursunArkadaşlar merhaba, sizleri sürekli takip ediyorum yazmak ise şimdiye kısmet oldu :)
3+1 bir evim var ve ilk bebeğim kısmetse.
bebeğime bir oda yapmak istiyorum.
ancak öyle çok harcamak istemiyorum.
bebek odası alayım ya da bir gardrop-karyola-şifonyer alayım diyorum...yalnız gardrop 5-6 kapaklı olsun diyorum...(yanımda taşımak için de ayrı bir beşik 8. aya kadar olsa yeter)
karyolaya da 5 yaşına kadar en azından yatmalı...
fiyat da 1500 ü geçmesin istiyorum , sonuçta duvar boyası, halısı, perdesi, avizesi, abajur vs dekorlar da baya tutar...
tabi mobilyacıya yaptırmak daha iyi olur ama onda da 1500 den fazla tutar gibime geliyor...
sizden tavsiye istiyorum bu bütçeye en uygun aynı zamanda şık bir oda nasıl olur?
mobilyaları beyaz düşünüyorum...
geçmiş olsun canım.benim de idrarımda enfeksiyon çıktı,hiç belirtisi de yoktu,şaşırdım.antibiyotik verdi doktor.Allah'a emanet diyip içiyorum ama içim hiç rahat değil.Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
ben çoğu şeyini aldım heyecanımdan :)park yatak aldım tavsiye üzerine.arabası da pierre cardin markalı fiyatı 270 lira.kullanışlı duruyor deneyip görecez inşallah :)
Eki Görüntüle 715603
[/url][/IMG]
Selam herkese..
Ben de bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendim. Kız olacakmış. Hep erkek hissetmiştim:) Hayırlısı olsun..
Daha önceden aldığım bir kaç cicişi sizlerle paylaşmak istedim.. :)
[/url][/IMG]
Selam herkese..
Ben de bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendim. Kız olacakmış. Hep erkek hissetmiştim:) Hayırlısı olsun..
Daha önceden aldığım bir kaç cicişi sizlerle paylaşmak istedim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?