2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

kızlar anne bebek çantası uygun fiyata ve kaliteli nereden alabılırım acaba link verebilir misiniz özellikle almış olanlar nereden aldıız?geçen civilde baktım hiç işe yarar bişey değildi

güzel düşünmüşsün arkadaşım ben de hastane çıkışı ve 0-3 olanlar dışında bir şey almadım dediğin gibi kış bebeği olacak kalın kadife takımlar var ya onlardan lazım. Bir de gerçekten çabuk büyüyor bebek.Ne demiş atalarımız "çocuğun yediği helal, giydiği haram" diye. En çok 3-6 lazım olacak galiba.
Araba konusunda zaten kullanım ihtiyacı çok önemli ben dışarı çıkmayacağım diyorsan ertelemek mantıklı olabilir. O kadar çok masraf var ki bazılarını ertelesem diyo insan ama ilk bebek olunca ki birazda zor olmuşsa,hevesin de varsa tutamıyor kendini.

Bende böyle yatak istiyorum. Şimdilik bizim de bebiş bizim odada kalacak. Kısmetse iletide bir odası olursa o zaman oda alırız insallah.

Bende böyle yatak istiyorum. Şimdilik bizim de bebiş bizim odada kalacak. Kısmetse iletide bir odası olursa o zaman oda alırız insallah.
aynen düşünüyorum..yalnız bu yatakların korkuluğu asansörü olanlarından al dedi arkadaşım ilk zamanlar ikide bir almak emzirek sorunolur dedi..bir de sallananları var, istersen sabitliyosun sanırım, ilk aylarda sallamak gerekebilir ( 3 ay) die öyle bişi alsam diorum ben de..(Bebekler ilk 3 ayda ağlatılmamalı her istediğinde kucaklanmalı sakinleştirilmeliymiş, zira kucak, uyku düzeni vs alışkanlıklar 4 aydan itibaren edinilmeye başlarmış..bi psikologtan okudum, çok tavsie ederim merhaba bebek kitabın adı:sinem olcay ..)

Korkuluğu nasıl asansörlü oluyor canım? Sallansın ve sonra sabitleneni duydum.
Bu arada dediğin kitabı aldım bugün :)

kızlar ben önce şu küçük beşiklerden düşünüyordum ama şimdi karar değiştirdim böyle karyola tipi mobilya beşiklerden istiyorum ilerde de kullanabilirim diyorum ama küçük beşiğe sığmaz 1-2 yaşına gelince

Korkuluğu nasıl asansörlü oluyor canım? Sallansın ve sonra sabitleneni duydum.
Bu arada dediğin kitabı aldım bugün :)

yani bebekken öndeki korkuluk bayağı alçak seviyeye iniyor, bebeği kolayca alıp emziriyorsun, biraz büyüyünce de seviyesini yükseltiyorsun.bak bi resim yükleyim. ayrıca kitaba ben bayıldım umarım sen de seversin. zaten önsözünde amacımız yeni annelere bebek bakımıyla ilgili özgüven oluşturmak diyor ve tam olaraka yaptığı da bu bence..çok güsel, hiç duymadığım şeylerden bahsediyor.. benm arkadasımda gördüğüm beşik 4 yaşa kadar yatabileceği büyüklükteydi.sonrasında öndeki korkuluğu tamamen çıkarabiliyorsun..

cnm küçük beşikte gerçekten az yatıyor bebek, hele tosuncuk doğurursan bi de çok çok az yatar..ama bi yakının filan verirse al ben ööle düşünüyorum bi veriyim dien olursa alırım yoksa direk mobilya beşik

Ayy bu yatak cok guzelmis ama burda nerden bulupta alicaz mobilyaci bile yok duzgun, oyle abouk subuk marketler var.. Sanirim biz ikea yataklarina talim edicez bakalim ..

Bu modeller guzel. En iyisi bunlar sanırım. Beşik cok küçük olur çok yatamaz bebek onda sanırım.

Arkadaşlar merhaba, sizleri sürekli takip ediyorum yazmak ise şimdiye kısmet oldu :)
3+1 bir evim var ve ilk bebeğim kısmetse.
bebeğime bir oda yapmak istiyorum.
ancak öyle çok harcamak istemiyorum.
bebek odası alayım ya da bir gardrop-karyola-şifonyer alayım diyorum...yalnız gardrop 5-6 kapaklı olsun diyorum...(yanımda taşımak için de ayrı bir beşik 8. aya kadar olsa yeter)
karyolaya da 5 yaşına kadar en azından yatmalı...
fiyat da 1500 ü geçmesin istiyorum , sonuçta duvar boyası, halısı, perdesi, avizesi, abajur vs dekorlar da baya tutar...
tabi mobilyacıya yaptırmak daha iyi olur ama onda da 1500 den fazla tutar gibime geliyor...
sizden tavsiye istiyorum bu bütçeye en uygun aynı zamanda şık bir oda nasıl olur?
mobilyaları beyaz düşünüyorum...

geçmiş olsun canım.benim de idrarımda enfeksiyon çıktı,hiç belirtisi de yoktu,şaşırdım.antibiyotik verdi doktor.Allah'a emanet diyip içiyorum ama içim hiç rahat değil.Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
ben çoğu şeyini aldım heyecanımdan :)park yatak aldım tavsiye üzerine.arabası da pierre cardin markalı fiyatı 270 lira.kullanışlı duruyor deneyip görecez inşallah :)

[/url][/IMG]

Selam herkese..
Ben de bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendim. Kız olacakmış. Hep erkek hissetmiştim:) Hayırlısı olsun..
Daha önceden aldığım bir kaç cicişi sizlerle paylaşmak istedim.. :)

valla park yatak derim daha baska bi şey demem valla biz mdfden ağır bi karyola aldık yerinden kıpırdamıyor yerim dar zaten iyice daraldı. balkona çıkarmak kolay bunu mesela yolculuk da falan... bin pismanım ayrıca bi zaman sonra sallama olayı bol sesle kafasını bozuyor insanın.. bebek arabasına gelince alamadım:) zaten pek çıkmıyoruz kullanacak alan yoktu yani gerek duymadık.

iyi araştırırsan bulursun canım birde öyle alışveriş semtlerinde lüks yerlerde bakma ara semtlerde kaliteli markalar daha uygun fiyata oluyor..umarın istediğin gibi birşey bulursun

hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

çok ciciler maşallah ben daha birşey almadım almak istiyorumda bir türlü karar verip alamıyorum yaaa

Cok guzeller bunlar. bebişin guzel gunlerde gıysın ınsallah...

arkadaşlar aranızda fetal doppleri duyan warmı bebeğinizin kalp atışalrını dinliyorsunuz sağlık ocağında yaptılar cok hosuma gtti ama en az 200lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…