ben henüz elbise almıyorum bebeğime.. daha büyük eşyalardan başladım :) bir dahaki ay bebek odası alacağız. ama bebek odasının beşiğini yatak odama kurdurmak istemiyorum. e bende bebek odasına taşınacak değilim. o yüzden bebek sebeti alacağım. hem çok da kullanışlı tekerlekli olduğu için oturma odasına ya da mutfağa götürebileceğim. bana mantıklı geldi. bebek sebeti 7 8 ay kullanılabiliyor. ondan sonra da zaten odasında yatırmaya başlamak istiyorum.benim almayı düşündüğüm model bu adreste.. resmi yükleyemedm bi türlü..
http://www.ilkebebe.com/Besik-ve-Sepet/Crystal-Baby-CB-231-Magic-Night-Bebek-Sepeti-Pembe.aspx
ewet canım hem taşıması kolay hemde pratik çok acil bişe deil bence
hevesleniyodum bende bi kaç model begendim ama sonra mantıklı düşününce gerek olmadıgını anladım ki begendigim arabada 800tl
kız o paraya bir tane hacı murat derler ya eski arabalar var ondan alırsınız hep beraber binersiniz
aynen ben de şimdilik düşünmüyorum nasılsa kış bebeği olacak o yüzden bebek arabası hemen lazım olmaz ben de baston tipi düşünüyorum taşıması rahat oluyor onların yaza doğru onlardan alırım hem bizim arabamız da yok otobüse filan binerken bakıyorum da baston tipi daha rahat
biz bebek arabasını şimdilik düşünmüyoruz nasılsa kış bebegi olacak araba varsa sorun deil bebek arabası oto koltugu yetecek bize seneye yaza baston tiplerden düşünüyoruz gezerken rahat olsun diye
ben de senin gibi önce bebek sepeti almayı düşünüyordum da benim evim kira bebek odası kurmicam o yüzden hem eşim memur seneye doğu görevi gelir o yüzden mobilyalıya doğru kaydı fikirm ama senin kendi evinse ve taşınmicaksan kısa zaman içinde düşündüğün şey mantıklı
Kizlar ben buna bayildim TR gelince magazaya ugrucam ins yrtdisina uygun fiyata kargolari vardir..
Newjoy | Baby / Blue Birdy
ayy ne kadar güzel bir beşikbu yatağın içinde güzel bebeklerin uyusun güze güzel uyusun inşallah
benim beğendiğim beşeiğin aynısı çok hoş ben de bizim burda bir mağazada beğendim bunu ama henüz almadım tabi
çok güzel bnde kızıma oda yapıcam ama 6 ay bizim odada bu çeşit bir beşikte yatırmak istiyorum
kaça ve nerden aldınız sorması ayıp
Oyyy masallah, Allah iyi gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin ..
canım fiyatları da öyle uçuk gelmedi bana fena değil sanki.. maskoda varmış istanbulda...
Kızlaar merhaba. Ben de bugün e bebekten hastane çıkışı aldım tv de indirim olduğunu söyledi hemen sipariş verdim çok uyguna geldi. !59 tlden 49 tl ye düşmüş.
Eki Görüntüle 736926
Evet bende maskoda var diye okudum ama fiyatini goremedim, ne kadarmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?