2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

ben henüz elbise almıyorum bebeğime.. daha büyük eşyalardan başladım :) bir dahaki ay bebek odası alacağız. ama bebek odasının beşiğini yatak odama kurdurmak istemiyorum. e bende bebek odasına taşınacak değilim. o yüzden bebek sebeti alacağım. hem çok da kullanışlı tekerlekli olduğu için oturma odasına ya da mutfağa götürebileceğim. bana mantıklı geldi. bebek sebeti 7 8 ay kullanılabiliyor. ondan sonra da zaten odasında yatırmaya başlamak istiyorum.benim almayı düşündüğüm model bu adreste.. resmi yükleyemedm bi türlü..
http://www.ilkebebe.com/Besik-ve-Sepet/Crystal-Baby-CB-231-Magic-Night-Bebek-Sepeti-Pembe.aspx

ben de senin gibi önce bebek sepeti almayı düşünüyordum da benim evim kira bebek odası kurmicam o yüzden hem eşim memur seneye doğu görevi gelir o yüzden mobilyalıya doğru kaydı fikirm ama senin kendi evinse ve taşınmicaksan kısa zaman içinde düşündüğün şey mantıklı

ewet canım hem taşıması kolay hemde pratik çok acil bişe deil bence
hevesleniyodum bende bi kaç model begendim ama sonra mantıklı düşününce gerek olmadıgını anladım ki begendigim arabada 800tl

kız o paraya bir tane hacı murat derler ya eski arabalar var ondan alırsınız hep beraber binersiniz

biz bebek arabasını şimdilik düşünmüyoruz nasılsa kış bebegi olacak araba varsa sorun deil bebek arabası oto koltugu yetecek bize seneye yaza baston tiplerden düşünüyoruz gezerken rahat olsun diye

bende sizin gibi düşünüyorum marta kadar bebek arabası kullanılmaz kış bebeklerini nereye çıkarıcaz

benim kendi evim o yüzden oda almayı düşünüyorum. eğer taşınma olayım olsaydı almazdım bende.. bu akşam gelecek bakalım. göründüğü gibi güzeldir inşallah.

canım fiyatları da öyle uçuk gelmedi bana fena değil sanki.. maskoda varmış istanbulda...

selam kızlar kısmet olursa benim de kızım olacak ona şimdilik sadece 1 tane hastane çıkışı aldık.biz de oda düşünüyoruz büyüyen beşik tarzı araştırdım sunta olduğu için çok dayanıksız falan diyenler oldu.yukardaki oda takımını ben de çok beğendim bu şekilde bir oda takımı ne kadar bilgi ve önerilerinizi paylaşır mısınız

ayy ne kadar güzel bir beşik bu yatağın içinde güzel bebeklerin uyusun güze güzel uyusun inşallah

çok teşekkür ederim canım inşallah bebişlerimiz sağsalim doğsunlar

benim beğendiğim beşeiğin aynısı çok hoş ben de bizim burda bir mağazada beğendim bunu ama henüz almadım tabi

çok güzel bnde kızıma oda yapıcam ama 6 ay bizim odada bu çeşit bir beşikte yatırmak istiyorum
kaça ve nerden aldınız sorması ayıp

ilk etapta bizim odamızda kalacak yaklaşık bir yaşına kadar o yüzden böyle pratik ve işlevsel bi yatak aldık inşallah memnun kalırız
istanbuldan bi mağazadan aldık tüm herşeyi dahil geldi yorganı ve yastığı bile içinde 500 tlye aldık ama satan adam sanırım bizden kar edemedi oda oğlumun kısmetiymiş
beşiğin markası babytech bu arada

Oyyy masallah, Allah iyi gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin ..

amin canım saol

Kızlaar merhaba. Ben de bugün e bebekten hastane çıkışı aldım tv de indirim olduğunu söyledi hemen sipariş verdim çok uyguna geldi. !59 tlden 49 tl ye düşmüş.

Kızlaar merhaba. Ben de bugün e bebekten hastane çıkışı aldım tv de indirim olduğunu söyledi hemen sipariş verdim çok uyguna geldi. !59 tlden 49 tl ye düşmüş.
Eki Görüntüle 736926

Ayyy ayiciklerini yesinler onun, canim eline ulasinca bildir bizede kumasi fln nasil aklimizda bulunsun, Allah`in izniyle ekime kadar daha cok indirim yakalariz, o zamanda biz aliriz..
Allah guzel gunlerde kullanmak nasip etsin..

Evet bende maskoda var diye okudum ama fiyatini goremedim, ne kadarmis?

canım ben türkçe versiyonuna girdim sağdan. sonra ürün detayına girdiğinde resmin köşesinde çıkıyor fiyat bilgisi aldığın parça sayısına göre değişiyor. senin resimde gördüğün takım 2 kapılı gardrobu bebek karyolası ve şifonyeri 2221 tlye geliyor 12 taksitle... maskoya gidip peşin pazarlık derken iner biraz daha... ama gardrobu üç kapılı falan alırsan fiyat değişiyor orada resimlerini de görebilirsin bir bak istersen iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…