canım ben türkçe versiyonuna girdim sağdan. sonra ürün detayına girdiğinde resmin köşesinde çıkıyor fiyat bilgisi aldığın parça sayısına göre değişiyor. senin resimde gördüğün takım 2 kapılı gardrobu bebek karyolası ve şifonyeri 2221 tlye geliyor 12 taksitle... maskoya gidip peşin pazarlık derken iner biraz daha... ama gardrobu üç kapılı falan alırsan fiyat değişiyor orada resimlerini de görebilirsin bir bak istersen iyice...
Kızlar ben de bu beşiği almayı düşünüyorum. Yatak odası mobilyama da uyuyor. Bu beşik yatak odamda olacak ayrıca bir de çocuk odası yapmayı planlıyoruz inşaallah. Sizce kullanışlı olur mu? İçinde kısa bir süre yatacak ama olsun zaten kısa sürede odasına alıştırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 736935
Kızlar ben de bu beşiği almayı düşünüyorum. Yatak odası mobilyama da uyuyor. Bu beşik yatak odamda olacak ayrıca bir de çocuk odası yapmayı planlıyoruz inşaallah. Sizce kullanışlı olur mu? İçinde kısa bir süre yatacak ama olsun zaten kısa sürede odasına alıştırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 736935
kızlar bebek arabamızı aldık.:)
sitede fiyatı yksek bn saraçhaneden aldım 550 liraya. hepiniz bebek arabası için bi gidin derm oraya.
Wei-b Çocuk Gereçleri
Canim cok guzelmis iyi gunlerde kullanin..
kac kilo araba ve oto koltugu toplam sence, kilosunu yazmamislar siteye ama cok begendim kullanisli duruyor fiyatida guzel bence, bizim 40 kilo hakkimiz var bu gidiste limit coktan doldu(
teşekkür ederim cnm.
bi sitede buldum "Ana gövdenin ağırlığı:6 kg diğer parçaların ağırlığı 2 kg dır. "
normal travel sistemlerden hafif okadar ağır değil. bn normalde kraft alcaktım o 12 kiloydu yanlış hatırlamıyorsam.
Bende hem hafif hem travel sytem tarzi istiyorum ama sanirm TR alamayz extra bagaj ucretiyle cok daha pahaliya gelicek.
Ayy Tr oznu seviyim burda hic bisi yok, hastane cikisi esimin arkaasina getirmistim dogumundan once kiz hayran kaldi, obile yok yani ole tekli badiler fln ustelik pahali.. Magaza cok bebis icin duzgun hep mptercare zara fln onlada pahali geliyor bana..
Neyse, bende burda asagidaki arabayi dusunuyordum buda yaklasik 500 tl renkleride var bir suru ama agir geldi bana ne dersin ?
Kombinovan dtsk korek KUNERT VIP - bomba-ceny.cz
bir sürü parçası var değişik güzele benziyor ama dediğin gibi ağırsa banada brz hantal kaba gibi geldi. ama birde canlısını görmek lazım resimden pekde anlaşılamıyor olabiliyor. fiyatı çok iyiymiş bu kadar şeye göre.
Canim ayakligi fln oyle gostermis olabilir dedigin gibi canlisini gormek lazim . Birde burda ekim basi dedin mi kar basliyor taa nisan sonuna kadar o yuzden burasi icin bana guzel geldi sadece 14 kilo diyor ona takildim.. Bakalim kismetimizde ne varsa artik..
aynı anda hm bebek hm araba zaten taşınmaz ya eşin yada bi başkası yardım edicktr sana. istediği kdr ağır olsun bnce srn değil. bide arabanız varsa süper. bnm abm bebk arabasını hep arabanın bagajında taşırdı eve taşımak gbi sorunları olmazdı.
bide süper renk seçenkleri var bayıldım renklere.
Gule gule iyi gunlerde giyin cicilerinizi canim, hepsi cok guzeller..
Canim zaten burda arabasiz bir yere gidilmiyor en yakin market 4 km uzaklikta ama ben iste pek araba kullanamiyorum. Sadece iyi havalarda esim yanimdayken cikiyorum trafige ama biran once ogrenemem sart bebegin doktoru alisverisi derken otobuslerle cok zor olcak ki zaten gnde toplam 6 otobus gidiyor..
O yuzden bakalim onumuzdeki ayki maasta TR donunca alicaz ins bizde, magazada fln goriyim bi kumasi fln nasil ama bende begendim bunu hemde daha ekonomik :)
çok güzel bence hem fazla yer de kaplamaz odanda kullanışlı olurKızlar ben de bu beşiği almayı düşünüyorum. Yatak odası mobilyama da uyuyor. Bu beşik yatak odamda olacak ayrıca bir de çocuk odası yapmayı planlıyoruz inşaallah. Sizce kullanışlı olur mu? İçinde kısa bir süre yatacak ama olsun zaten kısa sürede odasına alıştırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 736935
inşallah istediğin gibi olur canım hayırlı olsunbenim kendi evim o yüzden oda almayı düşünüyorum. eğer taşınma olayım olsaydı almazdım bende.. bu akşam gelecek bakalım. göründüğü gibi güzeldir inşallah.
çok güzel bir takım orda bu tarz şeyler yok galiba inşallah kargoda da uygun fiyat olur da içinde kalmaz aılrsınKizlar ben buna bayildim TR gelince magazaya ugrucam ins yrtdisina uygun fiyata kargolari vardir..
Newjoy | Baby / Blue Birdy
bnde sepetlerden istiyorum nerde baktın bunlara bnde gidip bakmak isterim. fiyatları ne bide.
Tesekkur ederim canim fiyatida iyimis gercekten, belkide Alman`ya fln varsa kargosu yakin bir sehirdeyse bizde gidip alabiliriz. Gidip konusmak lazim, tabi ustune kargo masrafi bakalim ne diycekler, ben gercekten modeli begendim sade ve sik buyuncede kullanabilir sanirim bebek besigi sag taraftaki cekmeceleri kaldirinca cocuk yatagida oluyor..
Bence guzel canim bende ilk zaman icin boyle bisey dusundum yatak odasina sonra dedim iki bebek besigi olcak gerek yok, onun yerine park yatak almayi planliyorum hem hafif ve pratik gunduzleri salona geceleri yatak odasina goturum bir sure sonra bebis odasinda yatmaya baslayinca park yatak salonda kalir biraz buyuncede rahat olur oynamasi icin icinde diye dusundum..
kızlar bebek arabamızı aldık.:)
sitede fiyatı yksek bn saraçhaneden aldım 550 liraya. hepiniz bebek arabası için bi gidin derm oraya.
Wei-b Çocuk Gereçleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?