2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

chicco i-move travel kızlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz alıp almamak arasında kaldık

Eklentiler

• $bebek.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
canim stokkenin modellerini bende cok arastirdim ama cok agir ve hantal kaba bi goruntusu var tabi yine siz bilirsiniz

Valla kiloda yarışırlar. Bende living trio var. Sepeti kullanmak çok zor aç kapa yaptıkça habire bağlantılarından çıkıyor. Kendime dönük kullanırken tentesi açıkken habire geriye düşüyor, tutma sapı yekpare değil o yüzden ya iki elle kullanacaksın ya da ekstra parçanı yanın da taşıyacaksın ki o kadar ıvır zıvırın yanında mümkün olmuyor, süspansiyon yok, kızım 3 aylıktı pusetin iç pedini çıkarıp attım çocuk sıkışmış gibi duruyordu koca arabada, tentesini açarken tık tık ses olduğundan kız uyurken aç kapa çok eziyet hep uyanıyor, içeriyi göstermesi gereken tentedeki kısım da çok kötü bebeğimi hiç göremiyorum, tutma sapının boy ayarı yok, tekerleri şişme değil, eklem yerlerinden lıngır lıngır oynaması cabası. İlla 360 derece dönsün koltuğu istiyorsan orbit baby e bak. Tentesi çok kapananları düşünün alırken güneş açısı kollamassın, rahat olur, 3teker düşünme basamak kaldırım gibi yerlerde araba devriliverir Allah korusun, bi de pusetin yük taşıyanı makbul, içinde bebek yokken de yük taşıyan devrilmeyenine bak derim. Zaten sonra bastona geçiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…