2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

hepsi çok güzel canım güle güle giysin inş. prensinin
hangi siteden aldın?

hepsi çok güzel canım güle güle giysin inş. prensinin
hangi siteden aldın?

tşk ederim canım çok sağolbulabildiklerimin linkini koyuyorum canım bazılarını da unnado dan indirimdeyken almıştım

Set | Mothercare | Bay-Bayan Elbise, ayakkab, aksesuar, ocuk, anta ve daha fazlas Beyazkutu'da
Mothercare | MODAGURUSU™
Erkek Bebek Tulumları | Bebek Tulum | Carter's
Carter's Erkeke Bebek Eşofman Takımı | Carter's Bebebk Giyim | Carter's
OshKosh Bebek Kot Romper | OshKosh Bebek Giyim
http://www.azizbebeshop.com/kapali.asp diğerlerini aziz bebeden aldım canım ama galiba altyapı çalışması var siteye girilmiyo

evet canım aziz bebeye bakmıştım ben de sabah açılmadı. dur bi inceliyim şu siteleri

Ayy cok tatli bunlar.bebisin bunlarla tam bir kucuk adam olacak :)

ay bunlarrr nee kaaa güzel ne cici şeyler yaaabayıldım..bende alaacammgüle güle gıysın mınık oğluşun sağlıkla huzurla inş..ürünler elıne geldi mi??kumaşları falan nasıl?

ay bunlarrr nee kaaa güzel ne cici şeyler yaaabayıldım..bende alaacammgüle güle gıysın mınık oğluşun sağlıkla huzurla inş..ürünler elıne geldi mi??kumaşları falan nasıl?
çok sağol canım
evet geldi bi çoğu canım çok güzel yerleri bebişimin vücuduna zarar vermeyecek cinsten hepsi tavsiye ederim gösterdiğim herkes bayıldı

maşallah aldıkların çok güzel güle güle giysin bende almak istiyorum babasından para alalımda kızıma artık ciciler alayım ya çok heves ediyorum bu arada aziz bebeden ayıptır sorması kaça aldın canım ben bir mağazada sormuştum hastane çıkışı 120 liraydı baya pahalı gelmişti bana

çok sağol canım tşk ederimben mağazadan 100 liraya aldım canım

hakkaten ne kadar ucuz o öylee :)
ben de babannesinin evine almayı düşünüyorum böyle bi tane. haftasonları gittiğimizde rahat yerde yatsın kuzum
canım alırsan bana yorumunu iletir misin :)

çoook aşırı uygun mina BABY nin kendi sitesinde bile 179 tl mesaj attım fiyat gerçekmı almayı dusunuyorum dıye cevap gelsin sana da yazarım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…