2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

guzel gunlerde giyinsin prenses senin daha baska bisey almana gerek yok bence

Evet canım bunlar bır sure ıdare eder ama yınede ınsan guzel degısık bıseyler gorunce dayanamıyo işte. biz daha başlamadık zaten alısverıse eksıklerımızı belırleyıp oyle baslıcaz artık...

eksik cok bitanem yaa ben kaba esyalarini hallettim sayilir arabasiydi yatagiydi birazda kiyafetleri var tabiki alicam daha aynen gordukte suratimda salak bi siritma beliriyo aynen boyle ivir zivir kaldi iste.. bu aralarda yatagin uzerinde donence varya onlara bakiyorum hangisi daha iyi fln diye

bebek çantası aldınız mı?nivea ve chicco dan hangisini alsam bilmiyorum..yada sadece içi boş çanta alıp gerekli bebek malzemelerini kendimiz mi alsak:?ne dersiniz?

ben doğa modelini aldım işte canım şimdi kampanyada 2500 yerine 1990 a aldıkyatak cicinlik ve uyku setide hediye verildi
bebek çantası aldınız mı?nivea ve chicco dan hangisini alsam bilmiyorum..yada sadece içi boş çanta alıp gerekli bebek malzemelerini kendimiz mi alsak:?ne dersiniz?

canım ben sırt çantası almayı düşünüyorum çnkü kucakta bebek varken omuzda çanta taşımak daha zor sırt çantasını babasıda alır arada

naciş elbiselerin yanındakının aynısı var bende gecen lerde yuklıyeyım dedım yukleyemedım gaye bebe markası demi ben onu çok begenmiştim fiyonklu ,donu da çok güzelllll

naciş elbiselerin yanındakının aynısı var bende gecen lerde yuklıyeyım dedım yukleyemedım gaye bebe markası demi ben onu çok begenmiştim fiyonklu ,donu da çok güzelllll

Evet canım gaye bebe. benımde cok hosuma gıttı kayınvalıdem almıs o takım
ı

sağda benımkıde ama açık şekilde yuklemıyor

Eklentiler

• $IMG_0050.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
kızlar uzun aradan sonra herkese merhaba
sizlere birşey danışmak istiyorum şeker yüklemesi yaptırdım 2 haftadan fazla oldu doktorum izindeydi bende tatilde o yüzden gösteremedim sonucu bugün göstermeye gittim açlık kan şekerim 81 ama 50 mg şeker yüklemesi 1. saat 142 sınır olarakta 140 vermiş
doktorda 100 mg lık şeker yüklemesi istedi ama ben istemiyorum yaaa sadece 2 fazla ne olacak ki
sizlerin nasıl so:44:nuçlar

bugun yaptırdım 75 gr oldugu için senden farklı sonuçlarım benım normal çıktı açlık 80 1 saat snra 140 bendedımkı 140 sınır değilmi hocam o 50gr da dedı 75 te 180 dedi 1 saat sonrada 117 ydi galıba şeker gebelıkte onemlı ıstersen yaptır sınırı geçmişsin çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…