2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

kızlar ev tipi ana kucagı almak istiyorum alan arkadaslardan tavsıyelerını bekliyorum...

aldım canım ben eklemıştım buraya ben koltukta falan değilde salonda mutfata onda yatırıcam o yuzden gereklı oldugunu soyledıler kullananlar bu arada naptın dolap ortusu dıktın mı

aldım canım ben eklemıştım buraya ben koltukta falan değilde salonda mutfata onda yatırıcam o yuzden gereklı oldugunu soyledıler kullananlar bu arada naptın dolap ortusu dıktın mı

gordum cnm senınkını aynısından bı arkadasımda kullanıyor memnun kalmıs .dolap ortusunu de henuz dıkmedım cunku dolabımız haftasonu gelıcek ona gore olcup almak ıstıyorum kapıtoneyı...

Canım baktım senın aldıgın ana kucagına cok guzel fakat bana bıraz pahalı geldi ben daha uygun bişeyler bakıyorum...

Canım baktım senın aldıgın ana kucagına cok guzel fakat bana bıraz pahalı geldi ben daha uygun bişeyler bakıyorum...

Chicconun i feel ana kucagini kullanip cok memnun olan arkadaslarim da var.. Fisher price in anakucaklarini da bir magazada incelemistim. Cok renkli ve uzerinde bir suru oyuncak var. Cok oyalayici gorunuyor, fiyat olarak da uygun sanki...

Bugün dolarımıza eklenen son parçalar

Eklentiler

• $image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 59
kızlar ev tipi ana kucagı almak istiyorum alan arkadaslardan tavsıyelerını bekliyorum...

bende senin gibi anakucağı almayı düşünüyorum ben marka olarak bir şey beğenemedim ama önünde ayuncakları olan kendinden titreşimli sallanan bir şey istiyorum

bende senin gibi anakucağı almayı düşünüyorum ben marka olarak bir şey beğenemedim ama önünde ayuncakları olan kendinden titreşimli sallanan bir şey istiyorum

canım bende oyle bısey dusunuyorum ayrıca cokta pahalı bısey olsun ıstemıyorum cunku en fazla 6-7 ay kullanacagımız bısey olucak...

canım bende oyle bısey dusunuyorum ayrıca cokta pahalı bısey olsun ıstemıyorum cunku en fazla 6-7 ay kullanacagımız bısey olucak...
evet canım ben de senin gibi düşünüyorum netten de baktım en uygunu fitcher price hem kendinden titreşimli müzikli önünde oyuncakları filan da var hatta dur resim ekliyim onu bulamadım ama bu kraftın ürünü 69 liraymış fiyatı dediğim özelliklere sahip

ayy ama bunlar çok cici bayıldım güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…