- 22 Haziran 2012
- 152
- 12
- 98
Baston arabalar yeni doğmuş bebekler için uygun değil arkadasımızın dediği gibi. Ama çok kullanışlı olduğu bir gerçek..
Baby two go nun bir modeli var çok kullanışlı.. İstediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz.. Tekerlekleri mülkemmel. O kadar rahat gidiyor ki.. Çok arkadaşım aldı, çok müşterim aldı.. Bizzat kendim de kullandım. mükemmel.. Fiyatı 400 tl. Aşağıya ekledim resmini eklenmişse eğer..
Oyun parkları çok kullanışlı.. Terleme yapması mümkün değil.. Beğeniyorsanız alın.. İçerisine alacğınız uyku setinin kumaşı çok önemli..
Tomuycuk adlı markanın kumaş kalitesi mükemmel.. Daha sayılabilecek bir çok kaliteli marka var..
iyi günlerde giyip büyüsün inşallah tatlım..bu arada kzıznın babaannesi de amma marifetliymiş kızın çok şanslı
Kızlaar siz ne güzel almaya başlamışsınız. Ben sadece iki tane patik ördüm bebeğimeİnşallah haftaya kontrolde cinsiyetini öğreniriz. Ben de artık alış veriş yapmak için sabırsızlanıyorum. Bir taraftan annem daha erken alma bişey diyor sonra bana telefon ediyor şunu gördüm bunu gördüm beyaz aldım dayanamadım diyor
Benim de en çok arada kaldığım şey ikea beşikleri varya tahtadan onlardan mı alsam park yatak mı? Önceden kesin park yatak alırım diyordum ama bebeği alt kata indirdiğimizde yere yatıyor gibi oluyormuş çocuk bizim her yer laminant ve kışın yerler soğuk oluyor ben bile terliksiz yere basamıyorum yani bu yüzden ikea beşiklere kaydı aklım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yere halı koysamda soğuk çeker derler biz de kararsız kaldım. Oda olarak da çocuk odası takımı alacağım ileriye dönük bir de park yatak yada ikea beşiği.. Fikir verin lütfen..:44:
merhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim nacizane bi öneri park yatak almayın çok ses çıkartıyor naylon olduğu için ben çok pişmanım ve mümkün olduğunca geniş bir yatak alın çünkü elleri çarpıyo kenarlara uykusu dağılıyor.
benim bebek arabam bundan ve çok memnunum arabada bacaklarımın yanına bile sığıyor ve çok hafif tek sorun alttaki sepeti küçük
Kızlaar siz ne güzel almaya başlamışsınız. Ben sadece iki tane patik ördüm bebeğimeİnşallah haftaya kontrolde cinsiyetini öğreniriz. Ben de artık alış veriş yapmak için sabırsızlanıyorum. Bir taraftan annem daha erken alma bişey diyor sonra bana telefon ediyor şunu gördüm bunu gördüm beyaz aldım dayanamadım diyor
Benim de en çok arada kaldığım şey ikea beşikleri varya tahtadan onlardan mı alsam park yatak mı? Önceden kesin park yatak alırım diyordum ama bebeği alt kata indirdiğimizde yere yatıyor gibi oluyormuş çocuk bizim her yer laminant ve kışın yerler soğuk oluyor ben bile terliksiz yere basamıyorum yani bu yüzden ikea beşiklere kaydı aklım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yere halı koysamda soğuk çeker derler biz de kararsız kaldım. Oda olarak da çocuk odası takımı alacağım ileriye dönük bir de park yatak yada ikea beşiği.. Fikir verin lütfen..:44:
hastane çıkışı
zıbın
çıtçıtlı body
tulum
pijama takımlaarı
önlük, çorap, eldiven, şapka
penye yelek
battaniye
ağız silme mendili
alt açma
bebek bezi, ıslak mendil
şampuan, bebe yağı
bebek deterjanı
tırnak makası, konak tarağı
ateş ölçer
çanta sırt öantası özellikle
bornoz, havlu
göğüs pedi
beşik, yatak
alez, nevresim takımı
yorgan, yastık
bebek süsleri
bebek arabası):
pekde küçük değilmiş ama bu kadar.
herkes ekleyip eksiklerimiz görebiliriz.
merhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim nacizane bi öneri park yatak almayın çok ses çıkartıyor naylon olduğu için ben çok pişmanım ve mümkün olduğunca geniş bir yatak alın çünkü elleri çarpıyo kenarlara uykusu dağılıyor.
benim bebek arabam bundan ve çok memnunum arabada bacaklarımın yanına bile sığıyor ve çok hafif tek sorun alttaki sepeti küçük
weewellin görüntülü kamerası(bence cok önemli her yerde izleyebiliosunuz)
biberon sterilizasyon
dondy mama ve besık sandalyesi olarakta kullanılıyoru ben kesınlıkle alıcam
3 tane yenıdogan zıbın kı fazlaya gerek yok
5 tane 3 aya kadar tulum ve atlet takımı
ve başlangıcta 2-3 tane kadarda 6 aya kadar tulum alınmalı
3 tane battaniye ki çok kirletiolar
en az 3 tane nevresim takımı biri kirlendiğinde dieri takılır 1 yedekte kenarda olur
banyo küvet oturakları
vallahı sayılarını dahı hesaplayıp almaya calısıyorum cunku cocugun yedıgı helal gıydıgı haram dıye bosuna dememişler cunku cok cabuk buyuyorlar sonra olmuyo zıyan oluyo
canım geçen sene doğum yapan arkadışım aldı o park beşiklerden hiç memnun olmadığını söyledi huysuz bir bebeği vardı ve park yataklar sallanmıyo bu yüzden de kullanışlı değil dedi zaten hiç kullanmadı onu yeni bir beşik almıştı sallanan beşiklerden..bir de ilerde oda yapmayı düşünüyorsan küçük bir beşik ala daha kullanışlı olur senin için
senin önderdiğin resim baya güzel canım onunki böyle değildi ben görmüştümcnm ben park beşik almıştım ve çokta memnun bi şekidle kullandım halada kullanıyorum çift katlı ilk katında ayaklananana kadar yatabildi ve sallanıyo hatta sallanışı okadr güzeldiki çocuğu sarsmadan bide müzik kutusu vardı yanında ışıklı titreşimli çok kullandım yani ve oğlum başka yatakta yatmıyodu illa kendi beşiğinde uymak istiyodu bnm markası sevi bebe ve içi çok genişti naylon falanda değil üstelik gajur gujur sesi falanda yok alan arkadaş ne marka alıp kullanmış bilmiyorum ama onun anlattığı cidden kötü bi park yatak ozaman bak resmi atiim
http://www.bebekmarket.com/images/3003-mavi.JPG
merak etme canım yalnız değilsin ben de daha birşey almadım yazın kız kardeşim gelecek o yüzden teyzesiyle birlikte yavruma birşeyler almak istiyorumsizler ne güzel cicişler almışsınız bebişlerinize. ben daha bir kırık iğne bile almadım.biz de kirada oturuyoruz. oda yaptırmayı düşünmüyorum. bir yatak bir şifonyer yeter diye düşünüyordum. tahta beşiklere çok heves ediyrum çok güzeller ama bir döneme kadar. ben de park yatak almayı düşünüyorum. haftasonu araştıralım bakalım ne bulacağız
Kızlar ben dün 17. haftamın ilk gününde cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış hayırlısıyla.Sizlerde durum nasıl?Doktorum erkek bebeklerin çok olduğunu söyledi. Artık birşeyler almaya başlayabilirim inşallah.Yalnız idrarda acayip enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum çok fazla su içmem gerekiyomuş tuvaletten çıkamıyorum resmen
Kızlar ben dün 17. haftamın ilk gününde cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış hayırlısıyla.Sizlerde durum nasıl?Doktorum erkek bebeklerin çok olduğunu söyledi. Artık birşeyler almaya başlayabilirim inşallah.Yalnız idrarda acayip enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum çok fazla su içmem gerekiyomuş tuvaletten çıkamıyorum resmen
hayirli olsun canim benimde oglum oluyoobanada 4 lt iciceksin dedi yuh dedim wcde sabahliyim
hayirli olsun canim benimde oglum oluyoobanada 4 lt iciceksin dedi yuh dedim wcde sabahliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?