2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

nasıl anladın enfeksiyonu. bnm sabahları ilk idrarımı yaparken kasık ağrım oluo bnde demi enfeksiyon vardır?

inşallah yoktur canım da kontrollerde rutin idrar tahlili yapıyo ya orda çıktı.Ama benim de tuvaletim gelince kasık ağrım oluyodu bide böbreklerim ağrıyodu hafif.

Kızlaar biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyormuş. Günün anısına bebeğime ilk eşyasını da almış oldum. Bir de ilk hediyeleri de geldi(fotosu geldi yani) Kardeşimin eşinin teyzesi örmüş içine erkek doğmuş onun için örmüş bırakmış kardeşime bilmiş yani teyze..

Ayy cok guzeller.Allah iyi gunlerde giymeyi nasip etsin.

teyzesi almış kızıma

dış mekan çekimleri yaptık geçen gün 8. ayımda yine tekrarlancak albüm yapcam

işte bu da benim kızımın ilk cicisi üniversiteden ev arkadaşım geldi bugün o almış gelirken doğuma kadar dayanamamış teyzesi

bnde oğluşum için değişik şeyler bakıom kızçelerden geri kalmasın die:)

tabi tabi bak canım oğlunun neyi eksik hatta eksiği yok fazlası var onlar için de değişik şirin şeyler bulursun canım özellikle nette daha farklı şeyler oluyor

Kızlar merhaba sonunda oğluşumuza bişeyler aldık.Çok beğendiğim hastane çıkışını aldım.Mağazadan çıkarken ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçek mi diye inanamıyor insan eşyalarıyla daha bi hayalden gerçeğe dönüşüyo ya ondan herhalde.Ama o kadar tatlılar ki sürekli onlara bakıyorum,dua ediyorum Allah'ım giydirmeyi nasip et diye...Bu arada İdil baby -Mamino da herşey çok güzel ordaki herşeye bayılıyorum...

Aldıklarım...

bu da henüz almadığım almayı planladığım

Hastanede çıkışı tulum falan hepsi çok güzelller. bende aldım bi sürü şey daha çekemedim resimlerini. insan almadan duramıyor ya:)

pinokyo aldıkların çok güzel canım Allah giydirmeyi hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin....
suzincann valla ben kendime nasıl tutuyorum şu an ona şaşıyorum daha hiç bir şey almadım almak istiyorum da kendimi tutuyorum erken gibi geliyor

aynen cnm ben de bişi almadım..eşim de ayrıntılı ultrason da geçsin ööle başlayalım diyor..ama araştırma yapıyorum fiyat yorum vs..

bnm nerdeyse alışverişm bitti sayılır. ben aldım valla almaya da devam ediyorum. kötü bişiy düşünüp almamazlık bana göre değil. içimi hep ferah tutuyorum. geçen gn bi gazetede okudum kadın ikiz bebek doğurmuş ikizler doğduklarında vefat etmiş. allah dan başka kmse bilemez yani ne olacağını o yüzden beklemek bana göre değil. o cici cicci şeyleri görünce cebimde de param varsa alıyorum valla:)allahım hepimize giydirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…