2013 eylül anneleri bebeğini hissetmeye başlayan var mı

) gece birşey hissettim karnımda. biri dokundu sanki. eşime dedimki orada ki senin elinmi:))))))) çığlık atmama ramak vardı ki hayrunnisamın olduğunu anladık:))) ilk defa 20.hafta da hissettim. sanki asansörden yada bi yerden düşermiş gibi yüreğin ağzına gelirmiş gibi oluyor o hareket ettikçe:) çok korkuyorum hahahahahah :))) çok tatlı yaa

merhaba minik bebeklerin güzel anneleri. bu başlık tam benlik olmuş yavrumu her dk.hissetmek cok cok güzel tekvando yapıyo sanki içimde maş. nazar değmesin herkesede en kısa zamnda hayırlısıyla nasip etsin inş. nasıl geciyor hamileliğiniz minik yavrular nasıllar

güzel bebeğim minik kuzum artık tekmelerin dısarıdanda görünüyo tekme attınca karnımda hemen görünüyosun suan bile öyle bi tekme atıyosun ki pıt pıt pıt aralıksız maş.güzelim benim nazar değmesin seni seviyorum canım kızım

bebek tekmelerini babaya dinletip ardından babanın korktugunu gören varmı :d dün eşimin elini karnıma koydum hissetsin diye 2 tekme attı adam korktu bi tuhaf oldum dedi bidahada dinlemedi kocam anormalmi (( bu düşüncesi bana bi tuhaf geldi ben tekme atsın diye dört dönüyorum kocamda istemiyo

artık bende hissetmek istiyorum kıpırtı gibi bişeyler oluyo ama döndüğünü yada tekmelerini hissedemedim daha

bende tam 18 haftalıkken hissettim.özellikle dondurma yedim bolbol sessiz sakin yattım odada beklemeye başladım sanki biliyordum tekmeleyecegini.ve oldu öyle gaz maz diyorlar ama bu çok farklı anlıyorsunuz benımde ilk hamileliğim ama çok net hissediyorum .2o. haftadayız gündüz gece tekmeliyor bazen eşiminde hissedecegi derece ama cogunlukla ben hissediyorum sadece..allah herkese nasip eylesin saglıcakla bir nefeste dogurup saglıklı bebişler dunyaya getirirz inşlallah..

Bende ilk hareketini 17. haftamda hissettim, ilk gebeligim bu arada. Doktorum cok sanslisin baya erken hissetmisin dedi :) Hele dun gece oyle bi tekmelediki beni gece gece yatagimda kendi kendime guldum ya cok guzel bisey onu disardan hissetmek :)

bende yaklaşık 1 haftadır hissediyorum özellikle akşamları uzandığımda yaklaşık 10 dk. sürüyor hatta dışardan bile belli oluyor hareketleri :)

bende yaklaşık 1 haftadır hissediyorum özellikle akşamları uzandığımda yaklaşık 10 dk. sürüyor hatta dışardan bile belli oluyor hareketleri :)

çok güzel bir duygu 2 hafta kadardır çok yavas yavas ve az kıpırdıyor hissediyorum tekmelerini suan 21 haftanın içindeyim sizinkiler kaç haftalık ve cinsiyeti bellimi...

çok güzel bir duygu 2 hafta kadardır çok yavas yavas ve az kıpırdıyor hissediyorum tekmelerini suan 21 haftanın içindeyim sizinkiler kaç haftalık ve cinsiyeti bellimi...

Benimde 21 haftalık önceleri hareketlerini hissedebiliyordum ama son 1 haftadır dışardan belli olmaya başladı elimi karnıma koyunca hissediyorum pıt pıt ediyor şuanda bile öyle :) cinsiyeti 19. haftaya kadar erkek dedi doktorum geçen hafta doktorumu değiştirdim bu dr. kız olabilir dedi ama arkası dönüktü yani cinsiyeti belli değil diyebilirim :)

Kızlar öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum..benim ilk hamileliğim ve 19 haftamın içindeyim henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedim ama dört gözle bekliyorum açıkcası nasıl bir his olduğunu bilmediğim içinde çok merak ediyorum..dr.um önce kız olabilme ihtimali yüksek dedi ama geçen haftada erkek dedi :) ben hala bişeyler almadım bir sonraki randevumuzda inşallah kesinleşir..inşallah hepimiz bir çırpıda bebeklerimize kavuşuruz kızlar :)

hayırlı olsun arkadaşım güzel dualrın için teşekkürler. yavrularımıza sağlıklı kucğımıza alırız inş. hissedersin inş. tatlı bişiler ye yan ve sırtüstü yat belki bi faydası olur. hissetmiyosanda azcık daha bekle hissettiricek fazlasıyla inş zamanı geldiğinde. bende 19 haftalıkken tam olarak öğrendim. birazcık nazlandı bi türlü öğrenemedik. kızım olucak kısmetse randevudan sonra haberleri bizlerle paylaş canım

çok teşekkür ederim. söylediklerinizi denicem :) umarım faydası olur. 23 mayıs randevum sonuçlardan haberdar ederim :)

çok teşekkür ederim. söylediklerinizi denicem :) umarım faydası olur. 23 mayıs randevum sonuçlardan haberdar ederim :)

olmasada üzülme sakın canım oooo öyle bi atıcakki sonra. bebiş ultrasonda hareketlidir eminim bi bak bu sefer doktoruna söyle göstersin hareketlerini. elleri ayakları durmuyo görüceksin. sadece hissettiricek kadar güçlü değil canım

aslında haklısın geçen muayenemde gördüm kollarını kaldırıyor hatta bağdaş kurmuştu :) ama dediğin gibi sanırım zamanını bekliyor elbet hissederim..

aslında haklısın geçen muayenemde gördüm kollarını kaldırıyor hatta bağdaş kurmuştu :) ama dediğin gibi sanırım zamanını bekliyor elbet hissederim..

aynen öyle canım içerde kimbilir neler neler yapıyo bıcırıklar aman sağlıklı olsunlar kuzucuklarımız yeter. hissettiğin zaman paylaş bizimle canım. onlar ne zaman dogucaklarını bile biliyolar sürpriz bile yapıyolar oyüzden bekle canım bakalım bebişin neler göstericek sana

Ben 18.haftamdayım bu hafta küçük tekmeciklerini hissetmeye başladım pıt pıt atıyor karnımı açıp baktığımda görüyorum bile :)

Ben 18.haftamdayım bu hafta küçük tekmeciklerini hissetmeye başladım pıt pıt atıyor karnımı açıp baktığımda görüyorum bile :)

canım hayırlı olsun hem bebiş hem tekmeleri karnına kumanda koy kumanda nasıl hoplicak bide öyle gör cok zevkli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…