2013 eylül anneleri bebeğini hissetmeye başlayan var mı

çok şikayetçiydim oğluşumdan hem aşağıdaydı hemde hareketlerini hissettirmiyodu rabbime çok şükür üçgündür hissediyorum ama benim bebeğimin hareketini dışarıdan izleyemiyoruz ve göbekle rahim arasında oynadığını hissediyorum aşağıda olduğu için inş annesini üzmez ve yukarıya çıkar güzelce annesini tekmeler rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hayattımda tattığım en güzel heyecan nasıl nerde ne şekilde olursa olsun o kıpırdadığı zaman dünyalar benim oluyor

pozizyonundan dolayı öleasagıda gissediyosundur bende aşağıda hissediyorum kötüdüşünmeyelim bzen farklı yerdede hissediyorum ama ben 18.haftamdayım doğal olarak daha göbek seviyeme çıkmadı daha

20.haftaya girdiğim günden beri özellikle tatlı bir şeyler yediğimden içimden kayıp gittiğini hissediyorum. bi geziniyo sanki :) komik, ürkütücü, içimde bir canavar var. yerim onu ben... Rabbim herkese nasip etsin inşaallah...

pozizyonundan dolayı öleasagıda gissediyosundur bende aşağıda hissediyorum kötüdüşünmeyelim bzen farklı yerdede hissediyorum ama ben 18.haftamdayım doğal olarak daha göbek seviyeme çıkmadı daha

kızlar bazen öyle bi tekmeliyo ki yaramazım bide tam alta dogru vuruyo sıksık eşime diyorum ki biraz daha zorlarsa cıkacak benimde o dönemlerde sağda solda aşagıdaydı göbek seviyemdeyim suan tam göbek deliğimin orada tekme atınca gıdıklanıyorum bi tuhaf oluyorum

evet tatlı cok etkiliyo. bazen böyle yüksekten inersin kalbin böyle bi hoş olur öyle oluyo yada balık elimden kayar gibi dolaşıyo orada burada işte keyfini çıkartıyo napsınlar ammiin canım hakeden isteyen herkese nasip etsin rabbim

canım sen nasıl 18. haftadasın doğum tarihlerimiz aynı görünüyo senin belki pozisyonundan kaynaklanıyordur ama benim bebek aşağıda birazcık ondan da olabilir dedi doktor çok şükür tehlikeli bi durum değil şimdilik aman bebişim sağlıklı doğsunda isterse hep aşağıda kıpırdasın :)))))) rabbim herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

bnde aşağıda hissediyorum ama ağrım yok çk şükür ..tepinip duruyo arada babası da hissediyo..çk heyecanlı bi durum .Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Bizde hala tık yok tatlı şeylerde etkilemiyor oğlumu...belkide 20.haftada hissederim burada yazılanları okudukça özeniyorum..

Bizde hala tık yok tatlı şeylerde etkilemiyor oğlumu...belkide 20.haftada hissederim burada yazılanları okudukça özeniyorum..

canım bende 20. haftadan sonra hissetmeye başladım ilk başlarda net değildi ama şimdi neredeyse sürekli hareket halinde hatta bazen rahatsız bile oluyorum yeter artık birazda uyu diyorum :) sende 1bi kaç gün içinde hissetmeye başlarsın bölee pıt pıt diye bişey çoookk keyifli bişey yaaa inşallah sende biran önce yaşarsın bu duyguyu.. :)

bende henüz hissetmiyorum ama sırtüstü yatıp karnıma baktığımda bi kıpırtı görüyorum

mrb.bende de kanımın bi tarafında sertleşme yumrulanma gibi oluyo toplanıyo sanki.sırt üstü yatnca hissediyorum sola yada sağa yatnca birşy hissedilmiyo sizdede öylemi.genelde solunuza yatın diyolar hareketlerini hissetmk için.

bende anlayamıyorm canm kaçıncı haftadan itibaren hergn tekmelerini hissedicz biliyomusun sen

canım bendede son 1 haftadır dediğin gibi oluyo sırtüstü yatınca hem sanki biraz agrım var gibi hemde sertlik oluyo bide ayakta cok kalınca baya aşağıda duruyo bebiş korktum dün baya alttaydı tekme falan atıyodu bide asagı dogru cok vuruyo. yan yatınca dediğin gibi sertlik olmuyor ama bu seferde kasıklarımda hafif agrım oluyor. doktora sordum ama pek dikkate almadı önemli bi durum değilmi bilmiyorum

öncelikle mrb cvp yazdğn için teşekkrler uzaklardakiHAYAT.garip birşey.eşimede dedm nazarn değdi bu ara toplanmıyo bizi sıpa.valla sırtüstü yatnca özellklede akşam yatma vaktinde toplanıp bi tarafa özellkle soluma herhalsde orası daha rahat karnm sertleşip bi süre kalıyo orada.ilk bebiş bide ben ilk çok korktm .bide bi gün gecenn bi vakti ande uykumdan kalktm garip birsey.bence zararı yoktr.içini rahat tut.benm merk ettiğim hergn ne zaman hisstmeye başlıcam bigün var bigün yok atmaları seğirmeleri sen biliyomusun

canım aklıma geldi ben dr aşağıdamı yoksa normal yerindemi rahim içinde bebeğim diye sordm ilk haftalarmda kanamam olmıuştu çünki.normal yernde dedi.ama benmde sankı hep aşagıda kızım.yukarı ne zaman çıkar bilmem ama annem derki kızlar aşagıda olurmus

bizimki baya baya dövüyo beni ben hep arastırıyorum canım hergün hissetmemek normalmiş. 26 mıydı 28 haftadan sonra hareket düzenleri önemliymiş. uzmanlar diyor içini ferah tut canım bende hep korkuyorum suan bile bigün az tekme atsa telaş yapıyorum ama sonra tekrar düşünüyorum dinleniyorum çikolata yiyorum arada bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. bi yerde okudum bebekler makine değilki onlarda canlı bugün hareket etmek istemiyor demekki demiş doktor mantıklı tabi gece bazen uyanamıyorum cokta su içiyorum cok tuvaletim geliyor. uyandıgımda lavaboda kasıklarımda agrım oluyo ama idrardan diye tahmin ediyorum gene sorucam doktora hamilelik nasıl gidiyo canım cinsiyeti bellimi bebişin

aaa benimde kız demekki oda oyüzden buaralar oralarda demek seninde kızın olucak inş. allah saglıklı yavrularımıza kavustursun inş.

:) bebek sürekli hareket ederms kaslarını çalıştrmak zorndaymıs doğuca normal hayata alışabilmesi için kaslarını hemen kullanması için bu gerekliymiş.emme yakalam refleksi vs. yüz kaslar gibi..her hareketi hisedemezmişiz gün içinde 1yada 2 harekmiş.öyle diyo uzman tv:)ay napim içimizde canlı taşıyorz sabırszlanıyrm.canım kızım olucak benm.Allahn iznyle.senn belli oldumu cinsiyeti.kasıgndakı ağrıyı sor dr.na.ama bende öyle oluyorm akşam su içince cok sabaha bazen tutuyrm ve kasıklarm çok kötü ağrıyo.sende şöyle oluyomu lavobaya gidiyorm.10dk gecmeden bebiş kıvranıyo dönuyo galiba idrar torbasına bası yaparmış bıda lavobaya cıkma hıssı geliyo

aaa benimde kız demekki oda oyüzden buaralar oralarda demek seninde kızın olucak inş. allah saglıklı yavrularımıza kavustursun inş.

amin canım.ilk bebek mi?isim ne düşünüyorsn? ya bide dr dediki bana belki bilirsn se diye sorucam canm umarm başını şişirmyormdr.hersy normal diyo çok şükür.ama kalbinde sol kapatckta beyaz leke varmış kireçlenme diye tabir edilirmiş bu kalsıyum fazlalığıymş ve şuana kadar ki bebeklerde bisıkıntı yaratmamış doğmdan sonra gecermiş.normal dedi ama ben korkuyorm yaduydnmu böyle brsey

benimde kızım olucak inş. canım tahmin ediyorum bende sabırsızlanıyorum endişeleniyorum genede bazen cok sıkısınca oda daralıyo galiba tekme atıyo sık sık böyle oluyo bendede hiiç sıkısmaya gelmiyo benim gibi rahatına düşkün minik cadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…