çok şikayetçiydim oğluşumdan hem aşağıdaydı hemde hareketlerini hissettirmiyodu rabbime çok şükür üçgündür hissediyorum ama benim bebeğimin hareketini dışarıdan izleyemiyoruz ve göbekle rahim arasında oynadığını hissediyorum aşağıda olduğu için inş annesini üzmez ve yukarıya çıkar güzelce annesini tekmeler rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hayattımda tattığım en güzel heyecan nasıl nerde ne şekilde olursa olsun o kıpırdadığı zaman dünyalar benim oluyor
pozizyonundan dolayı öleasagıda gissediyosundur bende aşağıda hissediyorum kötüdüşünmeyelim bzen farklı yerdede hissediyorum ama ben 18.haftamdayım doğal olarak daha göbek seviyeme çıkmadı daha
20.haftaya girdiğim günden beri özellikle tatlı bir şeyler yediğimden içimden kayıp gittiğini hissediyorum. bi geziniyo sanki :) komik, ürkütücü, içimde bir canavar var. yerim onu ben... Rabbim herkese nasip etsin inşaallah...
pozizyonundan dolayı öleasagıda gissediyosundur bende aşağıda hissediyorum kötüdüşünmeyelim bzen farklı yerdede hissediyorum ama ben 18.haftamdayım doğal olarak daha göbek seviyeme çıkmadı daha
Bizde hala tık yok tatlı şeylerde etkilemiyor oğlumu...belkide 20.haftada hissederim burada yazılanları okudukça özeniyorum..
bende henüz hissetmiyorum ama sırtüstü yatıp karnıma baktığımda bi kıpırtı görüyorum
Bende hissettim arkadaşlar. Ablama sanki kasıklarımda bi dürtme hissettim dediğimde imkansız hatta gazdır dedi :) Geçen hafta dr'a sorduğumda da doğrudur, hissedebilirsin dedi. Tabii net bi vurma mı hareket mi ediyo bunu anlayamıyorum şimdilik
mrb.bende de kanımın bi tarafında sertleşme yumrulanma gibi oluyo toplanıyo sanki.sırt üstü yatnca hissediyorum sola yada sağa yatnca birşy hissedilmiyo sizdede öylemi.genelde solunuza yatın diyolar hareketlerini hissetmk için.
canım bendede son 1 haftadır dediğin gibi oluyo sırtüstü yatınca hem sanki biraz agrım var gibi hemde sertlik oluyo bide ayakta cok kalınca baya aşağıda duruyo bebiş korktum dün baya alttaydı tekme falan atıyodu bide asagı dogru cok vuruyo. yan yatınca dediğin gibi sertlik olmuyor ama bu seferde kasıklarımda hafif agrım oluyor. doktora sordum ama pek dikkate almadı önemli bi durum değilmi bilmiyorum
canım bendede son 1 haftadır dediğin gibi oluyo sırtüstü yatınca hem sanki biraz agrım var gibi hemde sertlik oluyo bide ayakta cok kalınca baya aşağıda duruyo bebiş korktum dün baya alttaydı tekme falan atıyodu bide asagı dogru cok vuruyo. yan yatınca dediğin gibi sertlik olmuyor ama bu seferde kasıklarımda hafif agrım oluyor. doktora sordum ama pek dikkate almadı önemli bi durum değilmi bilmiyorum
öncelikle mrb cvp yazdğn için teşekkrler uzaklardakiHAYAT.garip birşey.eşimede dedm nazarn değdi bu ara toplanmıyo bizi sıpa.valla sırtüstü yatnca özellklede akşam yatma vaktinde toplanıp bi tarafa özellkle soluma herhalsde orası daha rahat karnm sertleşip bi süre kalıyo orada.ilk bebiş bide ben ilk çok korktm .bide bi gün gecenn bi vakti ande uykumdan kalktm garip birsey.bence zararı yoktr.içini rahat tut.benm merk ettiğim hergn ne zaman hisstmeye başlıcam bigün var bigün yok atmaları seğirmeleri sen biliyomusun
canım aklıma geldi ben dr aşağıdamı yoksa normal yerindemi rahim içinde bebeğim diye sordm ilk haftalarmda kanamam olmıuştu çünki.normal yernde dedi.ama benmde sankı hep aşagıda kızım.yukarı ne zaman çıkar bilmemama annem derki kızlar aşagıda olurmus
bizimki baya baya dövüyo beniben hep arastırıyorum canım hergün hissetmemek normalmiş. 26 mıydı 28 haftadan sonra hareket düzenleri önemliymiş. uzmanlar diyor içini ferah tut canım bende hep korkuyorum suan bile bigün az tekme atsa telaş yapıyorum ama sonra tekrar düşünüyorum dinleniyorum çikolata yiyorum arada bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. bi yerde okudum bebekler makine değilki onlarda canlı bugün hareket etmek istemiyor demekki demiş doktor mantıklı tabi gece bazen uyanamıyorum cokta su içiyorum cok tuvaletim geliyor. uyandıgımda lavaboda kasıklarımda agrım oluyo ama idrardan diye tahmin ediyorum gene sorucam doktora hamilelik nasıl gidiyo canım cinsiyeti bellimi bebişin
aaa benimde kız demekki oda oyüzden buaralar oralarda demek seninde kızın olucak inş. allah saglıklı yavrularımıza kavustursun inş.
:) bebek sürekli hareket ederms kaslarını çalıştrmak zorndaymıs doğuca normal hayata alışabilmesi için kaslarını hemen kullanması için bu gerekliymiş.emme yakalam refleksi vs. yüz kaslar gibi..her hareketi hisedemezmişiz gün içinde 1yada 2 harekmiş.öyle diyo uzman tv:)ay napim içimizde canlı taşıyorz sabırszlanıyrm.canım kızım olucak benm.Allahn iznyle.senn belli oldumu cinsiyeti.kasıgndakı ağrıyı sor dr.na.ama bende öyle oluyorm akşam su içince cok sabaha bazen tutuyrm ve kasıklarm çok kötü ağrıyo.sende şöyle oluyomu lavobaya gidiyorm.10dk gecmeden bebiş kıvranıyo dönuyo galiba idrar torbasına bası yaparmış bıda lavobaya cıkma hıssı geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?