2013 eylül anneleri bebeğini hissetmeye başlayan var mı

kısmet olursa canım ilk bebişim isim olarak şimdilik eslem istiyorum ama değişebilir belki :d sen ne düşündün canım. sohbet ediyoruz yahu basım agrırmı tatlım hiç duymadım ama ciddi bişi olsa doktor zaten bişeyler yapardı baskalarındada olmuş dediği gibi korkma sakın allah korusun miniklerimizi.

Aminnnnnn. ben nisa eşim tuana :nisa tuana istiyrdz ama hem benm hem eşimn dayı kızlarnda var nisa dıye vazgectk tuana ya ek arıyorum. kayra,ravza isimler var aklmdada uymasını istyrum.bide tuananın kökeni farsca türkçe ben diğer isminnde kökeni arapça olsn istiyorm da bulamıyorm.

benimde eşim nisa istiyor. eslem nisa uyumlumu sence sadece eslemmi koysam acaba. tuana güzel valla arapça isimler hakkında bilgim yokki netten baksana

benimde eşim nisa istiyor. eslem nisa uyumlumu sence sadece eslemmi koysam acaba. tuana güzel valla arapça isimler hakkında bilgim yokki netten baksana

güzel uyuyor aslınsa eslem nisa. canım şimdi Allah izin ederse ilk bebişler eşlermizinde ilk hevesi her cocuk aynıdır derler ama ilk heyecan diyim bence onuda kırma iki isim olsun.ben eşim tuana dedi 1isim hakkı verdm ona ek bulma işi bana kaldı.:)erkek olduğundada ilerde bebiş sende isim koyarsn.ben kız olursa ben erkek olursa sen ve ben koyalım dedim nasl :)

süper eşimide kırmak istemiyorum o bana demişti kız olursa sen erkek olursa ben koyarım diye ama ben genede kırmak istemiyorum onu. erkek olursa bidahaki bebişimiz ozman bende ona karısırım tatlım sen hep gelirmisin ben genelde bu saatlerde geliyorum sabah yada öğlen akşam girmiyorum suan cıkmam lazım eşimle cıkıcaz sohbet etmek çok güzeldi görüşmek üzere gene bebişe ve kendine cooook iyi bak öptük

sennlede sohbet etmk güzldi.inş. görsrz tabi.bende arada bakabiliyrm çalışıyrm.sen calışıyormusun.?sende kendine de bebişede iyi bak

Merhaba canım yaa eslem ismi kulağıma çok hoş geldi anlamı ne çok merak ettim ? Nisa ismi çok fazla var Nida ismini düşünmezmisin birde elvin var tabi bunlar benim beğendiklerim ..

sennlede sohbet etmk güzldi.inş. görsrz tabi.bende arada bakabiliyrm çalışıyrm.sen calışıyormusun.?sende kendine de bebişede iyi bak

yok canım evdeyim ev kadınıyım malesef

Merhaba canım yaa eslem ismi kulağıma çok hoş geldi anlamı ne çok merak ettim ? Nisa ismi çok fazla var Nida ismini düşünmezmisin birde elvin var tabi bunlar benim beğendiklerim ..

nisayı eşim istedi diye istiyorum yoksa tek isim istiyorum onunda istediği olsun diye. eslem allaha teslim olan,teslimiyet anlamındaymıs canım arapça kökenli nisa da kadınlar demek. sen ne düşünüyosun canım isim olarak

2 gündür oynamasını hissedemiyorum, genel bi sıkıntım da yok aslında, ama ne oldu uyku moduna mı geçti anlayamadım. tedirgin olmuyor değilim benim gibi olan var mı?

2 gündür oynamasını hissedemiyorum, genel bi sıkıntım da yok aslında, ama ne oldu uyku moduna mı geçti anlayamadım. tedirgin olmuyor değilim benim gibi olan var mı?

tam üstüne bastır arkadaşım bende 2 3 gündür hissediyorum ama eskisi kadar fazla atmıyo galiba yada ben hep ayaktayım faaliyet halindeyim o yüzden yada iştahım yok bebişte beslenemiyo oyüzden bugün dikkat edicem kendime dinlenicem yemeklerimide yicem. cok korkuyorum tedirgin oluyorum okadar alıstım ki gece gündüz bolca tekmelerine yada miniğime nazar değdi ( allah korusun yavrularımızı

Canım daha sonra hafif hafif hissettim, her zaman hareket etmiyorlarmış, uyku modunda olabiliyorlarmış, Allah yardımcımız olsun... Korkmayalım, dua edelim, iyi olsunlar da varsın tekmelemesinler...

Canım daha sonra hafif hafif hissettim, her zaman hareket etmiyorlarmış, uyku modunda olabiliyorlarmış, Allah yardımcımız olsun... Korkmayalım, dua edelim, iyi olsunlar da varsın tekmelemesinler...

tekmelerine okadar alıstım ki tekme atmınca bişey oldu sanıyorum merak ediyorum ama allaha sükür düzeldi bikaç gün yattım bişi yapmadım tekmeleri arttı miniğimin allah korusun meleklerimizi

aman nazar değmesin kızım göbeğimi delip çıkacak gibi tekmeliyor içimde kayıyor hepsini hissediyorumçok güzel bir duygu uzanıp saatlerce izleyebilirim fındığımın hareketlerini

kızlar ben 21.haftamın içindeyim ama hiçbirşey hissetmiyorum, bebeğim hareket etse bile hiçbir şekilde hissedemiyorum tatlıda işe yaramıyor kimisi karnının içi geniş ondan olabilir dedi ama acele mi ediyorum acaba?

valla canım genede bekle normal yat mutlaka ya uzan ya yan yat kiloda etkiliyomuş. Sende hissetmek istiyosun dogal olarak ama biraz daha bekle canım dısardan görmesende içeriden bi kıpırtı oynama hissetmedinmi cnım bazen gaz sanılıyo belki öyle oldu. En kısa zamanda hissedersin inş.

hertürlü yatıyorum, bekliyorum, müzik dinletiyorum, tatlı yiyorum ama ...hayır hissettiğim şeyler çok nadir bağırsak hareketleri eminim yani farklı bişey hissetmiyorum en iyisi burda yazılanları okumamak insan çok etkileniyor...hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var sanırım

oku ama etkilenme herkeste hersey bir olmuyo canım her hamilelik farklı ben erken hissettim ama 2.de belki okadar net hissedemicem olabilir yani canım ama sana bişi diyeyimmi o bagırsak hareketi değil bence genelde karıstırılıyomuş. ben bu aralar titreme gibi bişey hissediyorum mesela bagırsak hareketi gibi ama değil çünkü hamilelikten önce hissettiğin bagırsak hareketlerine benzemiyo . içerilerde bişi hissediyomusun farklı böyle hafif dokunus gibi. hani diyolar ya kelebek ucuyo giibi balık kayar gibi diye anlatıyolar ya ben onları hiç yasamadım. canım en kısa zaman da hissediceksin inş. bidahaki kontrolun ne zman canım

benim ilk kızımı 18.haftada başlamıştım hissetmeye bu hanımefendi 21+0 bu gün ahla tekme atmıyo ara sıra pıt pıt bide karnımın üstüne yatarsam pıt pıt ara sırada sağa sola toplanmasını hissediyorum.

yarın 17:00 da ama ondan önce USG ayrıntılı ultrasona giriceğim organlarına ayrıntılı bakılacakmış...bide ben izine ayrılıyorum kısmet olursa 17 haziranda bu sefer dr.umla ayrıntılı herşeyi konuşucam merak ettiklerimi sorucam...sonuçlardan hbr veririm..teşekkür ederim moral verdiğin için bu arada mrk ettim yaş kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…