2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

benimde bebis 13+2gunluk ultrasyonda 1hafta ondeymisim devlete gittim erkek dedi ozeldeki 14 te soliycem dedi devlette 11+5 gunlukken dedi bebekte bir hafta onde bir kizim var hayirlisiyla oglumda olur ins birde cok siddetli bulantim var serum larla yaşıyorum kizimdada oldu ama bir hap bile almadim sizin varmi yada nezaman gecti bu bitmiycek gibi 5 kilo verdim bebek nasil onde anlamadım 3 cocuk düşünüyordum kesin vazgectim bunu sağlıkla dogururum ins

canım geçmiş olsun.. geçen haftanın başında bende uçuk çıkardım doktorum merhem sürmemi istemedi. bende bol bol soğuk suyla yıkadım bir de sadece antibakteriyel sabunla temizledim geçmek üzere şimdi kurudu.

bir çok kişi öğrenmiş cinsiyetini ne güzel :) hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah geçen hafta ki ultrasonda bebişim bağdaş kurduğu için göremedik cinsiyetini haftaya tekrar gideceğim bakalım yine sürpriz yapacak mı.?

tsk ederım canım deneyecegim.zaten yarın dr.kontrolüm var 2li test sonuçlarını alacagım.bademciklerimde şişmiş grip olacagım galıba.

ya bu ucuk ömür boyu basima bela bide gebelikte cikti bendede dudaklarım gorunmedi ucuktan ilac alamadım ama zor gecti birde 14 haftada yim bulanti gecmiyor niye ankamadim sizin varmı bittimi

Kızlar 11+5 de oğlana benziyor demişti .Yüksek ihtimal erkek dedi dr ama bakalım kızlar kesin değil ne de olsa :)

Merhaba,geçenlerde bir yazı hatta bir haberde okumuştum.Normalde yeni doğan bebeklerde öpme yolu ile uçuk virüsü çocuğa bulaştığında Allah korusun ölümcül sonuçlara varabiliyormuş.Bu nedenle uçuk olan kişilere asla bebeği öptürmeyin diye yazıyordu.Ama bebek anne karnındayken anne uçuk çıkarırsa o zaman bebek bu virüse karşı bağışıklık kazanıyormuş diye yazıyordu..Paylaşmak istedim..Siz yine de araştırırsınız tabi.geçmiş olsun..

Bende 2 hafta sonra öğrenicem inş gösterirse :) Bugün 2 test yapıldı Nt:0,07 yazıyordu sanırım ense kalınlığı sizlerde yaptırdınızmı normalmi bu sonuç.Kan tahlinin sonuçları cuma günü çıkıcak...bir soru daha Geçen ay 5 gün gerideydi bebeğim bugün 4 gün önde çıktı..Geri yada önde olmasını etkileyen şey nedir.Beslenmemi kafama çok takıldı..Bebişi görünce heycandan doktorta hiç bişey soramadım ... Rabbim kuzucuklarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarr. Ben de 12+1'de gittim.doktor büyük ihtimalle kız dedi.gönlümden geçen de kız :) allah herkesin gönlüne göre versin..

Bizim icin cinsiyyetinin hic onemi yoktu biz sormadan dr kesin pipili dedi yani bebegim erkek oglusum olacakmis,ALLAHIM HEPIMIZE SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAMIZI NASIP ETSIN INSALLAH AMIN... 11+6 da ogrendik

Son düzenleme:
bugün yine dr yolundaydık 11+5 te erkek demişti dr bugün 13+3 yine erkek dedi ama hala emin değil anlamadım gitti neden emin değil bu drlar aynı dr olsa dr dan şüphe edicem ama farklı dr benim içimden erkek olacakmış gibi geliyor tam emin olmamakla beraber erkek sanırsam galiba yani olabilir :)))))))))) dr bile emin değil off offf

burasını daha yeni fark ettim
11+2 de % 80 erkek demişti doktorumuz , 15.haftada gittiğimde pipiyi gördük

Slm kizlarr benim bebisim de kiz 12. 14. Ve 16.haftalarda hep kiz dediler.ben hem ozele hem de devlete gidiyorum.3 boyutlu ultrasonla da bakildi.tatli kizim geliyor insallah:))

ben de 14 hafta da öğrendim oğlum olacakmış.tabi ilk öğrendiğimde biraz hayal kırıklığı yaşadım ama şimdi alıştım sayılır.kızım olmasını çok istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…