2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

Herkese günaydin.bende cuma günü gittim.tam belli değil dedi ama %60 erkeğe benziyor dedi gördüğüm kordon olabilir dedi.kesinleşmesi için bir ay daha beklicem.nasıl sabredicem bilmiyorum.ayrıca bizim minik çok hareketliydi:)

merhaba arkadaşlarr. Ben de 12+1'de gittim.doktor büyük ihtimalle kız dedi.gönlümden geçen de kız :) allah herkesin gönlüne göre versin..

merhaba arkadşalrr. 14+1'de cuma günü doktor gittik.bebeğim erkek. :)) 2 hafta önce kız olabilir demişti ama kesinlikle erkek :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

ben de bu çarşamba gideceğim dr. bakalım görebilecek mi birşeyler
çevrem de duyduğum neredeyse on tane hamile var ve hepsinin ki erkek çok şaşırtıcı..
kızım çok kız kardeş istiyor bakalım hayırlısı neyse tabi ki

merhabalar benim de doktorum ultrason uzmanıydı bana gelene kadar 7. haftada kontrolümde erkek olacak bebeğin bence senin oğlun olacak dedi 10. haftada yine aynı şeyi söyledi 13.hafta ikili tarama için gittiğimde ay bu kereta beni yanılttı mı ne kız galiba bu ufaklık dedi ama kesin bişey diyemiyorum 14.haftadan sonra netleştiririz dedi benimde kontrolüm yarın bakalım ne diyecek hayırlısı olsun bizim için hiç fark etmiyor ilk bebeğim çünkü ama artık hayırlısıyla belli olsunda ona ciciler almak istiyoruz :))))

Benide ekleyin oglusum oluo dr amcasi kesin dedi

herkezın bebişi sağlıklı olsun...ve benım bebegıme 12 haftada erkek denıldi suan 14 haftalık hala erkek denılıyor...bakalım ne olucak :)

benimde ikinci prensim geliyor... onbir haftalıkken kız olabilir demişti ama dün erkek dedi yüzde doksan dokuzmuş haftaya girdik bugün....

bizim bebişimizde erkekmişşş .. hayırlı evlat olsun saglıkla doğsun hepoimizinki inşallahhh ama sanırsam bu yıl erkek yılı hep erkek bebiş haberleri geliyo.... üstelik çin takvimini bile altüst ederek geliooo erkekimizzz:))

kızlar benim ilk başlarda erkek demişti bu haftaki kontrolde kız olabilir dedi:) ben de anlayamadım gitzmo:erkek olmayabilir yani:):):)

Bu perşembe öğrenmeye gideceğiz İnşaallah...

Yani tam 3 gün var.

Ben çok heyecanlı değildim, hep dua ettim, Rabbim sağlıklı, imanlı, hayırlı evladımız olsun diye.

Ama aileler beni yedi bitirdi... :)

Eşimin tarafı ki çok kalabalıklar, iddialar, kapışmalar, annemler desen aynı...

Eşim ayrı zaten...

Ben daha sakinim, ama böyle devam ederlerse kafayı yiyeceğim...

Sat ı benimle aynı olarların kızı mı var oğlumu, yazın lütfen :))))

Son düzenleme:
kızlarrrr benim de oğluşum tosun paşam geliyor inşallah Rabbim nasip ederse
gönlümden kız geçiyordu ama sağlıklı olsun paşam heeeç önemli değel :)
% 90 dedi doktorum
3 hafta sonra kesinleşecek ama değişeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…