2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

merhaba kızlar sanırım kimsecikler yok ben de 2 gündür aranıza katılmış bulunmaktayım.1oğluşum var ve 2.cisi için dün doktora gittim %90 kız diyor ama 1 ay sonra netleşir dedi yani 5 aylık iken hala heycanlıyım yani gerçi herzamn söylüyorum ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. :)))allah herkesin hakkında hayırlısı ise gönlündekini nasip etsin.

Merhaba.sen yanlış bölümden yazıyorsun. 2013 eylül anneleri kısmından yaz.herkes orada :)

Benden de bir oğluşş geliyorrr :) listede kızlar mı çok erkekler mi çok oolacak merak ettim :)

bende dün gittim dr.kızlar büyük ihtimal kız dedi :) adınıda bade koymayı düşünüyoruz eğer kızsa :) Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar...listeye kızımıda eklerseniz sevinirim

slm anne adayları :) bende eylül 24 tahmini doğum tarihim 15+2günlük olduk ama daha cinsiyet belli değil gerçi çok iri bir bebek normalin 2 katı boyu ve kilosu ama belli değil cinsiyeti bakalım 15nde kontrolüm var inşallah gösterir bu arada karnı çıkan belli olan varmı? bnm karnım top yutmuşum gbi oldu ama hala hareketlerini tam hissedemiyorum :)

Bade, içki mey demek, çok iyi bir anlamı yok. bende çok sevmiştim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…