2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

pamuk34seker

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
383
32
318
İstanbul
Başka toppiklerde karşılaştım bizimde olsun istedim buradan bebeğimizin hafta hafta boy, kilo, yapılan test ve sonuçlarını takip edebiliriz

Bence güzel ve faydalı bir topik olacak.

29 Mart muayenesinde 14+2 günlüktü. Boyu 9 cm, ağırlığı 81 gr demişti doktor. Bir sonraki randevuya iki hafta var. Yine yazarım inşallah.

Merhaba kızlar, benim bebişimde 20+4'de 373 gr. boyuda 24 cm. Allahıma çok şükür.

merhaba iyigünler arkadaşlar bende eylül annesi olucam kısmetse yavrularımızla ilgili takip bence cok iyi olucak hemde bu konuları konusmak cok keyifli bence minik boyunu minik ayağını minik göbüşünü burnunu kafasını ellerini yer annesiii yer seni seviyorum güzel meleğim. allah herkese yavrularını kucagına hayırlısıyla almyı nasip etsin inş. bebişim 19+2 deyken boyunu tam ölçemedi doktrum baş popo mesafesi 14.5 kilosuda 272 gr.dı. ultrason resimlerinde bana uyluk kemiği kafa genişliği ve gögüş genişliği değerlerinide veriyo hep onları incelemyi cok seviyorum her ay dahada büyüyo minik kuzum

inciii neyle besleniyon maşallaahh:)

inci cidden maşallah sübhan Allah bebeğin boylu poslu bi tosuncuk olcak sanırım :)

valla doktor banada söylediginde gözlerim pörtledi.. ben 4,5 kilo doğmusum galiba şişko olcak dedim doktorda daha belli olmaz ama 21 haftalık bebek kadar suan dedi..ki ben pek özene bezene beslenmezdimde.. sadece geçtigimiz 3 haftanın 2 sinde haftada 1, diğer haftada 2 kez balık yedim süt içiyorum birde badem yiyorum o kadar.. ama ben hiç kilo almamıstım bu bi kaç hafta içinde 2 k,lo almısım o da sanırım biraz hatta baya hızlı bi kilo artışı

doğrudur maşallahh subhan Allah Allah nazarlardan saklasın bazı kişilerin bebekleri kendileri gibi iri yada zayıf doğarmış demekki yediklerin bebeişine direk yarıyo bünyeyle alakalı

Günaydın Kızlar,
Aranızda tetanoz aşısını ve şeker yüklemesini yaptıran varmı acaba ? birde ayrıntılı ultrasona gireniniz varsa beni fiyatları hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

merhaba canım...ben tetenoz aşısının ilk dozunu 10 nisanda sağlık ocağında yaptırdım ebe hanım o zaman çağırdı gebeliğimin 20. haftasındaydım,aşının ikinci dozu için ise 10 mayısta gel dedi çünkü iki aşı arasında bir aylık süre gerekiyormuş...kalan üç doz ise doğumdan sonra vurulacakmış yani bu aşı toplam beş doz,iki doğum öncesi üç doğum sonrası bu aşı sadece aile hekimliğinde yapılıyor eğer seni aramadılarsa bence ara bir hatırlat çünkü beni de neredeyse unutuyorlardı...gelelim şeker yüklemesine pazartesi günü doktorumdaydım bu konuyu sordum şeker yüklemesi 26.hafada yapılıyormuş bana 4 hafta sonra sabah aç karnına gel dedi...ayrıntılı ultrasonu da sordum benim doktorumun hastanesinde bu cihaz yokmuş bana başka bir yeri önerdi ayrıntılı ultrason 19. ve 23. haftalar arasında yapılıyormuş ben de önerdiği yer için bugüne randevu aldım saat 3'te gideceğim fiyatı 120 tl...umarım yardımcı olmuşumdur...hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…