- 15 Temmuz 2006
- 757
- 11
- 623
- 41
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
inş.canım senin ölçümler iyiymiydi. inşallah herkesin bebişi cok iyi olur. hep güzel haberler duyarız
Dün bebeğim biraz zayıf diye üzülmüştüm ama ztn şeker hastalarının bebeği çok büyük oluyor .. Ortalama bir bebek 3 kg yi geçse yeterli boyuda 50 cm olunca yetiyor, gerçi benim eşim 185 ..Bebeğin boyu dahada uzun olabilir :))
Yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum, belki bebişte ondan zayıf vitamin hapı bile içmiyordum, doktor kızdı biraz bugün başladım yeniden, balığada başlıycam inş.
basla canım balık önemli balık yagı falan diyolarya işlenmiş seylerdense taze yemek daha iyi vitamini mecbur içiyorum hiç içmek istemiyorum ama mecburum balık yiyebiliyosan ye mutlaka. bebiş kaç kilo canım
Canım, bebişim geçen cumartesi 420 gr dı. Şimdi ne kdr oldu bilmiyorum
Dün bebeğim biraz zayıf diye üzülmüştüm ama ztn şeker hastalarının bebeği çok büyük oluyor .. Ortalama bir bebek 3 kg yi geçse yeterli boyuda 50 cm olunca yetiyor, gerçi benim eşim 185 ..Bebeğin boyu dahada uzun olabilir :))
Yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum, belki bebişte ondan zayıf vitamin hapı bile içmiyordum, doktor kızdı biraz bugün başladım yeniden, balığada başlıycam inş.
iyi geceler kızlar benim yakışıklı oğlumda 19+6 iken 396 gr olmuş kan hapını ve vitamini bıraktım ama sanki bebeğin kilo alımıyla alakası çoktu gibi çünkü bi kere 17. haftasında dr gitmiştim 169 gr çıkmıştı 4 gün sonra gittiğimde 245 gr olmuştu dr öyle olunca haplarını bırak dedi şimdide yavaş almış sanki kilosunu acaba gelişim zamanına göremi yoksa ilaçtanmı öyleydi bebşim
oooohhh cok şükür ölçümlerim güzel çıktı rabbim hep iyi etsin. boyunu bilmiyorum ama kilosu 513 gr.olmuş 22 hafta olduk bugün yarım kilo artık bebeğim
Maşallah canım. Senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıcakla doğar herkesin bebesi:) Ben de pazartesiyi iple çekiyorum...
teşekkür ederim arkadaşım inş.sende güzel haberler duyrasın bizede yazarsın miniğin durumunu bebişi görmek için bende cok sabırsızlanıyorum daha 4 gün falan oldu ama gene merak ediyorum keske hep görme imkanım olsa :dgerçi onada az kaldı inş. ömür boyu yanımızda olur minik yavrum. herkese nasip eder inş. hayırlı evlat versin rabbim bizlere sağlıklı olsun miniklerimiz inş.
Amin canım. En azından geçen aylara nazaran daha rahatız çünkü hareketlendiler:) İnsan bununla bile mutlu oluyor.
çok sevindim adına maşallahoooohhh cok şükür ölçümlerim güzel çıktı rabbim hep iyi etsin. boyunu bilmiyorum ama kilosu 513 gr.olmuş 22 hafta olduk bugün yarım kilo artık bebeğim
valla benimki tombişti bende acaba şişko mu olcak dedim ..suan ki kiloya pek güvenme zaman zaman kilo alımı yavasyalabilir dedi..gerçi senin soruna pek cevap veremedim ama birde kan hapını yazdıgında senin içinde kan hapı yazalım dedi.. yani kan hapını bebek için değil benim için yazdıgını söyledi keske kan hapını bırakmasaydın
Kızlar bugün kontrole gittim. Bebeğim 19 haftalıkmış. Adet tarihini değiştirdi doktor. Hafta geriliğini geç döllenmeye bağladı. 255 GR, 21 cm kızım. Kilosunu artık dert etmeyeceğim kendime. Sağlıklıymış önemli olan bu. İnşallah ilerleyen aylarda tekrar gerilik yaşamam.
bugün 22+3 günlüğüzboyumus 28 cm. kilomusda 554 gram olmuş
maş. canım baya oldu bebiş. dün görümcem dedki bebek kilolu olucak heralde dedi. gecen hafta 22+1de 513 gr.dı hemen hemen aynıydık yani demekki normal bende korktum öyle diyince boyunu ölçemiyo yada önemsemyo ölçmüyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?