- 1 Şubat 2013
- 32
- 4
- 36
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
merhaba canım...ben tetenoz aşısının ilk dozunu 10 nisanda sağlık ocağında yaptırdım ebe hanım o zaman çağırdı gebeliğimin 20. haftasındaydım,aşının ikinci dozu için ise 10 mayısta gel dedi çünkü iki aşı arasında bir aylık süre gerekiyormuş...kalan üç doz ise doğumdan sonra vurulacakmış yani bu aşı toplam beş doz,iki doğum öncesi üç doğum sonrası bu aşı sadece aile hekimliğinde yapılıyor eğer seni aramadılarsa bence ara bir hatırlat çünkü beni de neredeyse unutuyorlardı...gelelim şeker yüklemesine pazartesi günü doktorumdaydım bu konuyu sordum şeker yüklemesi 26.hafada yapılıyormuş bana 4 hafta sonra sabah aç karnına gel dedi...ayrıntılı ultrasonu da sordum benim doktorumun hastanesinde bu cihaz yokmuş bana başka bir yeri önerdi ayrıntılı ultrason 19. ve 23. haftalar arasında yapılıyormuş ben de önerdiği yer için bugüne randevu aldım saat 3'te gideceğim fiyatı 120 tl...umarım yardımcı olmuşumdur...hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız...
Günaydın Kızlar,
Aranızda tetanoz aşısını ve şeker yüklemesini yaptıran varmı acaba ? birde ayrıntılı ultrasona gireniniz varsa beni fiyatları hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
merhaba canım...ben tetenoz aşısının ilk dozunu 10 nisanda sağlık ocağında yaptırdım ebe hanım o zaman çağırdı gebeliğimin 20. haftasındaydım,aşının ikinci dozu için ise 10 mayısta gel dedi çünkü iki aşı arasında bir aylık süre gerekiyormuş...kalan üç doz ise doğumdan sonra vurulacakmış yani bu aşı toplam beş doz,iki doğum öncesi üç doğum sonrası bu aşı sadece aile hekimliğinde yapılıyor eğer seni aramadılarsa bence ara bir hatırlat çünkü beni de neredeyse unutuyorlardı...gelelim şeker yüklemesine pazartesi günü doktorumdaydım bu konuyu sordum şeker yüklemesi 26.hafada yapılıyormuş bana 4 hafta sonra sabah aç karnına gel dedi...ayrıntılı ultrasonu da sordum benim doktorumun hastanesinde bu cihaz yokmuş bana başka bir yeri önerdi ayrıntılı ultrason 19. ve 23. haftalar arasında yapılıyormuş ben de önerdiği yer için bugüne randevu aldım saat 3'te gideceğim fiyatı 120 tl...umarım yardımcı olmuşumdur...hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız...
Ben o zaman tetanoz aşısı için geç kaldım bugün geçti pazartesi yaptrırım artık, bu aşının herhangi bir yan etkisi varmı ben çalışıyorum o gün için izin mi almalıyım acaba ? birde sen ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracaksın ben bi kaç yer araştırdım fiyatları pahalı geldi, bu arada çok yardımcı oldun teşekkür ederim cevapların için..
Ben o zaman tetanoz aşısı için geç kaldım bugün geçti pazartesi yaptrırım artık, bu aşının herhangi bir yan etkisi varmı ben çalışıyorum o gün için izin mi almalıyım acaba ? birde sen ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracaksın ben bi kaç yer araştırdım fiyatları pahalı geldi, bu arada çok yardımcı oldun teşekkür ederim cevapların için..
tabi ki bilgilendiririm...akşam yazarım inşallah ultrason sonuçlarını...ben de çok merak ediyorum...merhaba canım günaydın tetanoz aşısını 19 haftalıkken yaptırdım arıcaz dediler unuttular ben gittim aşı oldum 1 ay sonra tekrar olucam aşı takvimi verdiler bana. ayrıntılı ultrasona pazartesi giricem inş. sigortam oldugundan dolayı sanırım 50 tl ödedim canım. şeker yüklemesi hakkında bilgim yok canım. bebiş nasıl bu arada iyiymisiniz
şeker yüklemesi hakkında bilgim yoktu 26.haftada oldugunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler. ayrıntılı ultrasondan sonra bizi bilgilendirirmisin bende cok merak ediyorum . benide baska hastaneye yönlendirdi orada yapılacak inş. yavrularımza hayırlısıyla kavusuruz inşallah
sen ihmal etme yan etkisi birazcık kolumda ağrı oldu genelde bünyeye göre değişiyo sanırım bazıları cok acıdı falan diyo benim 2 gün sordu üzerine yatamadım ama hareketlerimi etkilemedi cok fazla. ayrıntılı ultrason için bana görüntüleme merkezinden randevu verdiler. kendi hastanemde yoktu başka yere yönlendirdi canım
ben de çalışıyorum canım okul çıkışı gittim kolum biraz ağrıdı hatta biraz da şişti...bence bugün yaptırsan iyi olur hafta sonu dinlenirsin izin almana da gerek kalmaz...iyice araöyle çok korkulacak bir şey değil ama...ben gaziantep'te yaşıyorum burada fiyatlar daha uygun ama büyükşehirlerde fiyatlar çok pahalıymış özellikle istanbulda yaşayan arkadaşların yazdıkları fiyatlar çok uçuk kaçık...iyice araştır bakalım...yardımcı olduysam ne mutlu bana...
merhaba canım günaydın tetanoz aşısını 19 haftalıkken yaptırdım arıcaz dediler unuttular ben gittim aşı oldum 1 ay sonra tekrar olucam aşı takvimi verdiler bana. ayrıntılı ultrasona pazartesi giricem inş. sigortam oldugundan dolayı sanırım 50 tl ödedim canım. şeker yüklemesi hakkında bilgim yok canım. bebiş nasıl bu arada iyiymisiniz
şeker yüklemesi hakkında bilgim yoktu 26.haftada oldugunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler. ayrıntılı ultrasondan sonra bizi bilgilendirirmisin bende cok merak ediyorum . benide baska hastaneye yönlendirdi orada yapılacak inş. yavrularımza hayırlısıyla kavusuruz inşallah
sen ihmal etme yan etkisi birazcık kolumda ağrı oldu genelde bünyeye göre değişiyo sanırım bazıları cok acıdı falan diyo benim 2 gün sordu üzerine yatamadım ama hareketlerimi etkilemedi cok fazla. ayrıntılı ultrason için bana görüntüleme merkezinden randevu verdiler. kendi hastanemde yoktu başka yere yönlendirdi canım
Merhaba kızlar,
Ben şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım,her şey normal çıktı.
Dün akşam da ayrıntılı taramaya girdim. Benim hemşirem aşı için 3-4 mayıs gibi gel demişti ama ben bugün ilaç yazdırmaya gideceğim gitmişken belki yapar.
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? yok mu yaa istanbul avrupa yakasında hastaneye giden birileri
Buarada benim bebeğim çok iyi maşallah hareketlerinide hissetmeye başladım artık seni kuzu nasıl. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ayy ne güzel ben ne zaman şeker yüklemesi yapıcam bilmiyorum doktorumada sormadım ama sorucam pazartesi.güzel cıkması iyi olmuş canım gebelikte şeker kontrolü önemli. ayrıntılı ultrason nasıl geçti neler yapılıyo ne gördün.ben pazartesi giricem merak ediyorum ne olucak diye
Kızlar ben dün doktora gittim. Malesef beslenemediğim için bebeğimin haftası 2 hafta geri göründü. Benim kilomda da hiçbir artış olmamış. Boyu 18 cm, ağırlığı 188 gr. Boy iyi de ağırlık düşük çıkıyor. Gerileme bu haftalarda görülmemeliymiş. Takibe aldı.Omega 3 verdi. İnşallah bu gerilik artmaz. Hiçbir şey yiyemiyorum ama artık kendimi besiye çektim.
Ayrıntılıda bebeğin tüm organları tek tek ölçülüyor, her şeyi ayrı ayrı kontrol ediliyor. İnşallah senin de hayırlı haberini alırız.
Kızlar ben dün doktora gittim. Malesef beslenemediğim için bebeğimin haftası 2 hafta geri göründü. Benim kilomda da hiçbir artış olmamış. Boyu 18 cm, ağırlığı 188 gr. Boy iyi de ağırlık düşük çıkıyor. Gerileme bu haftalarda görülmemeliymiş. Takibe aldı.Omega 3 verdi. İnşallah bu gerilik artmaz. Hiçbir şey yiyemiyorum ama artık kendimi besiye çektim.
bende hamileliğim boyunca 1,5 kilo aldım ama bebek beslenmiş fazlasıyla hatta insallah senin ki de beslenir
inş.canım senin ölçümler iyiymiydi. inşallah herkesin bebişi cok iyi olur. hep güzel haberler duyarız
inş.düzelir arkadaşım aman aman dikkat et cokta yüklenme kendine besinli seyler tüket faydalı seyler ye inşallh kuzunun durumu iyi olucak. bize haberleri yaz mutlaka
İki gündür dediğin gibi yapıyyorum ama çok zor. Midem yemeği kabul etmiyor. Ama dayanıyorum bir şekilde. Allah razı olsun güzel dileklerin için. Rabbim seninkini de herkesinkini de korusun inşallah. 6 mayısta güzel haberlerle gelirim inşallah canım.
bende bunalımdayım haaa 2 aydr ..2 farklı dr a gittim plesantadan e nerde doğum yaparım fln dıyee şokkkk 2 hafta gerı dedı dr. hemen ılk dr a gıttım hersey normal ..sonra 1 ay geçtı kendı druma bıdaha gitttim bu seferde 5 gun gerı çıktı dr sölemıyo ben ordinarüz prof. olarak kendım gördum bıseyde dıyemedım cunku cumbur cemaat gıttık dra .ama sınır oldum sonra kendımce dedım kı bu ölçümleri dr lar gazdan vs. cocugu görebıldıklrı yerden yapıyorlar çünkü bi topıkde okudum yenı 3400 demısler çocuk 4650 mı dogmuş yanı kılo bıle farkedıyo gr haylı haylı farkeder dımı amaaaaaa
yok hiçbişey demedi allahlık tam bnm dr ben fark ettım vıdeodan 19w4d olması gerekırken 18w 6 d gösterıyodu makıne kılosuda 298 gr dı. benım çok gazım var ama hep wc ye 3 gunde bır cıkıyorum nerdeyse oda bana magnezum ve lavman verdı kullanmadım lavmanı daha ama ben gaza bagladım canım acıdı dr görmeye calısıyo kesık kesık gözukuyodu hep ..yanı bu ortalama değerler pc progmanı netıcede 2 haftadan fazla küçük çıkarsa ve sonrakı 3 haftada tekrar fark cıkarsa geelişim geriliği oluyomuş fln fılan çok takıyom ama elden ne gelır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?