Eylül annesiyim 60kg ile hamile kaldım 73ile doğum a gittim simdi 68kiloyum 8 kilo vermem gerek eşim de vermelisin diyor.elma sirkesimi karbonatmı karar veremedim.iştahim çok açık emziriyomda yardimci olursan çok sevinirim.Teşekkürler2013 Eylül Annesiyim Bende58 Kilo ile hamile kaldım tam 20 kilo alarak 78 kilo ile doğuma girdim,Şu an kilom 64.Dün akşam eşimin evet biraz versen iyi olur sözüyle gaza geldim bugünden itibaren başladım Ve böyle birbirimizi gaza getirip daha faydalı oluruz diye düşündüm.Bugün sabah kalktım bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içtim bide akşam yatarken içicem. öğlen ve akşam yemeklerinde ekmeği de kesicem tamamen diyet yapamıyorum emziriyorum çünkü. İşe geldim evden getirdiğim karbonatı su şişeme döktüm onu içiyorum şu tuper şişeleri varya 75 ml akşama kadar 4 defa içmeye çalışıcam bu şekilde şimdi elma sirkesi ve karbonatlı suyun etkilerini yazıcam.
Eylül annesiyim 60kg ile hamile kaldım 73ile doğum a gittim simdi 68kiloyum 8 kilo vermem gerek eşim de vermelisin diyor.elma sirkesimi karbonatmı karar veremedim.iştahim çok açık emziriyomda yardimci olursan çok sevinirim.Teşekkürler
Bende 56,5 kilo ile hamile haldim simdi 64 um pek farkimiz yok sizlerle ne yapsakda versk bu kilolari dusunsenize her dogumda 7 8 kilo kalsa vay halimize ben sabahlari limonlu ilik suyun ise yaradigini duymustum ona basladim birde gobegim icin mekik cekiyorum burdan birbirimize destek olursak daha iyi kilo verebiliriz ama korkuyorumda verememekten ccunku istahimda cok acik n nasil dur diycez kendimize emzirirken bilemem
Canım çalışıyorsan su şişeni koy önüne gördükçe iç karbonatlı suyu,evdeysen evde gözünün önüne koy
Ben ikisinide yapıyorum canım,bide karbonatlı su gerçekten tok tutuyo emzirmeyede hiç bi etkisi yok alkali su olduğu için sütün kalitesini arttırır diye okudum bi yerde zaten süt için bol bol su diyolar ya bi etkisi olmaz yani.başla istersen sende burdan destek oluruz birbirimize.
Yarın başlayayım o zaman peki ben karbonatlı suyu icerken diger yediklerimde değişiklik yapmayacağım değil mi çünkü açlıgıma hiç dayanamam zatwn benim tüm sorunum bu dayanıksız lıgım malesef işim çok zor ne yapayım nasıl vereyim bu 8 kiloyu.
Canım ben ekmeği kestim sadece sabah yiyorum,öğlenleri akşamları yemiyorum.6 kiloda bende var
Kızlar dün akşam internetten evde yürüyüş diye bi video var 45 dakikalık dün akşam yatırdım oğluşu önüme,bende o hareketleri yaptım oğlan kıkır güldü bu deli annem ne yapıyo acaba diye bende su içinde kaldım her akşam yapıcam,tavsiye ederim
Benimde evde trombolin var internetten almıştım hergün 10-15 dakika zıplayacam bakalım 68 den kaçı eksilecek.
Cnm ekmegi bende kesebilirim.buarada karbonatlı suyu içtim resmen midemi doldurdu kahvaltmi yarı yarıya az yaptım bu çok iyi.
Çok tok tutuyo ya dün öğlende ben yiyemedim hiç.
Bu arada ben bal koymuyorum sadece sirkeli su içiyorum burda bal demiş,bunu bi şişeye yapıp içmek mantıklı aslında ben sabah bi bardak aç karınla akşam da yatarken içiyorum bundan yıllr önce faydasını görmüştüm aslında bakalım ve görelim
Sabah öglen az yedimama akşama acısı çıktı çok yedim dayanamadı m açlığa.çok moralim bozuk.3litre karbonatlı suyu içmeme rağmen çok açtım yedim offfff bu iştahı ne keser kızlar yardım edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?