2013 Eylül anneleri Kaçıncı hafta ve kaç kilo aldık paylaşalım.

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Anneler , ben başlayayım 16. hafta ve sanırım almadım. Göbeğim de çok hafif var , eşim ancak anlıyor diyebilirim :). Sizde durumlar nedir? 9 aylık süreçte beraber devam edelim.

Anneler , ben başlayayım 16. hafta ve sanırım almadım. Göbeğim de çok hafif var , eşim ancak anlıyor diyebilirim :). Sizde durumlar nedir? 9 aylık süreçte beraber devam edelim.

Günaydın,
Benim yaklaşık 4 kilo oldu. Bi 3,60 oluyor bi 4 oluyor..Değişiyor sanırım şişlik vs.ile ilgisi olabilir...Göbeğim baya bi çıkık artık herkes anlıyor hamile olduğumu :)

bende 16. haftadayım 3 kg almışım biraz canım da sıkılıyor açıkçası.göbek biraz çıktı ama ben hala inanamıyorum eşime sık sık ''bana mı öyle geliyor gerçekten mi göbeğim çıktı'' diye soruyorum yazık o da sorumdan bıktı gerçekten belli oluyor diyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Selam bayanlaarrr :) bende 15 haftanın içindeyim henüz sadece 1 ya da 2 kilo aldım(bazen 61 bazen 62 çıkıyor) onun haricinde kasıklarımda doluluk hissediyorum baya taş gibi oldu cildim gerildiği için sabah akşam losyon sürmek zorunda kalıyorum. cildim çok yağlanıyor sanırım hormonlardan baya kendimi cilt bakımına verdim bu ara yani... Sizde oluyor mu bilmiyorum ama geceleri çok burnum kanıyor bir sonraki kontrolde doktora sorucam nefesim kesiliyor resmen kanamadan dolayı bi bu sıkıntım var bide belimin altında biraz ödem olmuş ağrılarım erken başladı. Bunlar dışında herşey güzel gidiyor sanırım bi kızımız olacak kıza çok benziyor dedi doktor ama net göstermedi sıpa ayaklarıyla kapattı hep :))

Kızlar valla göbeğim benim son bir haftada fena şişti..Doktor zaten 14 haftalıkken gittiğimde bundan sonra çıkıcak demişti dediği gibi de oldu..Ama kilo konusunu bilemiyorum.. Fazla mı az mı. Doktorum son iki seferdir tartmıyor..Ben de sadece 2 kilo almıştım fazla değil diye bakmıyordum..Sonra evde tartıya çıkınca farkettim son haftada 1,5-2 kilo almışım...Bazı doktorlar 18. haftada 5'e normal diyor bazıları da 3 kilo fazla diyip alana kızıyor. Anlamadım gitti:)
Sağlıkla doğsunlar da artık.. Kiloları bir şekilde vericez. Almayayım diye karbonhidratı kesmemek önemli bu süreçte. Ama hamur işi ve tatlıdan değil de meyveden vs.almamız lazımmış ..(ben dayanamıyorum o ayrı mesela) Bebeğin gelişimi açısından çok çok önemliymiş karbonhidrat.

Selam kızlar. 16 haftalık hamileyim. Hamile kaldığım kilodan 8 kilo eksiğim. Göbek maşallah 7 aylık gibi duruyor ama. Ben zaten kilolu hamile kaldım o yüzden halimden şimdilik memnunum. Herkese hayırlı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar

ayy arkadaslar bende 15 haftaligim 2 kilo aldim 12. haftadan beri istahim acildi kendimi tutamiyorum ve bu beni cok korkutuyor zaten kiloluydum doguma kadar 7 kilodan fazla almak istemiyorum...

Merhaba ben de bu konuyu çok merak ediyordum. Anladım ki yine herkeste farklı oluyormuş kilo ve göbek işi :) ben hiç kilo almadım aynıyım ama görünüşte aynı değilim hamile olduğum artık dışarıdan bakılınca belli oluyor. belki zayıf olduğum içindir bilmiyorum ama göbeğim bayağı çıktı. Bu arada 15.haftadayım...

Kızlar gerçekten herkeste öyle değişken bir mevzu ki hamilelikte kilo meselesi. Yine de insan merak ediyor aynı dönemde hamileler ne durumdalar diye. Sanırım hepimizin kafasını meşgul ediyor bu kilo meselesi .
Allah bebeklerimize sağlık bizlere de güzel hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah

S.a güzel anneler bende 18.haftadayım ve 4 kg aldım:) normalde de kilolu bir bayanım. inşallah totalde 10 kg ile yırtarım

Herkese selamlar.Ben zaten 95 kiloda hamile kalınca fazla kilo almak gibi bir şansım otomatikman kalmıyor:))Çok şükür şimdiye kadar da hiç almadım.Aynı kilomdayım hala.inşallah hedefim en fazla 10 kilo ile doğurmak:)

Slm kizlar kilo benim de en cok takintili oldugum konu oysa ki ben zayifim yine de kilo almaktan cok korkuyorum.47 kilo ile hamile kaldim.ilk 16 hafta hic kilo almadim.bu sabah 49,5 olmusum.nerdeyse haftada bir kiloalmisim 16 dan itibaren sayarsak.bu sekilde giderse 20 kilodan fazla alicam gibi gorunuyor benim de hedefim 10-13kilo almak.bakalim.bebis saglikli olsun da gerisi hallolur bir sekilde

merhaba bende 17 haftalık hamileyim ve henüz kilo almadım ancak evlendikten sonra baya bi almıştım onlar yetiyor sanırım.....

ben de 17.haftaya girdim ilk üç ay içinde 2 kilo vermiştim onları geri almışım hamile kaldığım kiloya döndüm ama ben pko'luyum kolay kilo alırım inşallah 10 11 kiloyla atlatırım bu süreci:)

Valla kızlar sizlerin paylaşımları görünce kendimi kötü hissettim. 16. Haftamızdayız:) ve 4 kilo aldım... Sizler yavaş gidiyorsunuz ne güzel.. Benim göbeğim bayaa çıktı sığmıyorum hiçbir kıyafetime....

Çok kilolu değilseniz önemsemeyin bence.Benim de fazla kilolarım olmasa çok ta önemsemezdim ama ameliyat masasına zarar vermek istemediğim için dikkat ediyorum:))Kardeşimin eşi 20 kiloya yakın aldı 6 ay oldu doğum yapalı ama şu an eski kilosunda.Bu aydan sonra biz de sığmayacağız zaten kıyafetlerimize üzülmeyin:))Kilo almasak ta göbüşler otomatikman büyüyor zaten:)

71,5 ile başlamıştım hamileliğe. sonra 2 kilo verdim. şuan 16. hafta içindeyim. 71,2 olmuşum. zaten bir göbeğim vardı ama biraz daha büyüdü heralde. henüz başkaları farketmiyor. en fazla 10 kilo alırım inşALLAH.

17. haftaya girmek üzereyim. Şu ana kadar 2 kilo aldım. Göbekli olduğumdan birazcık, anlamadım şişip şişmediğimi. Ama sanırım bu haftadan sonra 1 ay boyunca baya bi değişim olacakmış... Rabbim den hayırlısı, hepimizin bebişleri sağlıklı olsun da....

16 hafta ıcındeyım ancak sımdıden 4 bucuk kılo aldım 55 kılo ıle hamıle kaldım cok yemesemde sanırım yedıklerım yarıyo hedefım en az fazla 12 kılo almak ama bıraz zor gozukuo...bebısımız saglıklı olsun da sonrası hal olur dıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…