2013 Eylül anneleri Kaçıncı hafta ve kaç kilo aldık paylaşalım.

17 haftalık olduk ben de 1-2 verdim.tabi bunun dönüşü muhteşem olcaksa yandık

hamile olduğum belli olmuyor..benimle aynı olan arkadaşıma ne zaman doğurcaksın diye soruyorlar.hamilelikler çok farklı oluyor gerçekten. ben kızım da son ay hamile kıyafeti giyince dışarda herkes hamile olduğumu anlamıştı..benim de işime gelmişti ne yalan söyleyeyim

Ben 17 + 2 deyim ve karnım 7 aylık gibi :)))
Göğüslerim de fotoda çıkmamış fakat süt kesesi gibi kocaman oldu.

70 kilo hamile kaldım (normal kilom 62)
Şu an 72,5 kiloyum
ama çok seviyorummmm göbişimi...

Son düzenleme:
Selam guzel gebişler bende aranıza dahıl edermısınız bızde 18. haftadayız daha mını mınacgız 54 kılo ıle hamıle kaldım 56 kıloyum suan daha yolun basındayız bu hafta yıne doktora gıdıcem bakalım cınsıyetımızı gosterıcekmı mınakım bu arda 5 yasındada bı kızım var

ne guzel gobusun var bende gbusun g sı yok delı oluyorum kımse ınanmıyor 4 aylık hamıle olduguma bende hamıle kıyafetı gıymek ıstıorum ama yazık degılmı bana

Henüz 18 haftalığım 3 kilo aldım şimdiden 67 kilo ile başlamıştım 70 oldum, son 1 haftadır göbeğimde çıkmaya başladı artık hamile olduğum net anlaşılıyor.

Slm kızlar ben 16.haftandayım henüz hiç klo almadım göbeğimi de ancak kocişim farkediyor dışardan henüz belli değil 51 kilosum ben bir an önce göbüşüm çıksın istiyorum iştahımda zaten bu hafta da açıldı benim

merhaba bende 17 haftalık hamileyim ve henüz kilo almadım ancak evlendikten sonra baya bi almıştım onlar yetiyor sanırım.....

bende evlendikten sonra 10 kg almıstım şuan 18 haftaya girdim ve hiç kilo almadım senin dedigin gibi daha önce aldıklarım yeter :)

slm bende 16. haftadayım 3 kilo almışım66,5 la kalmıştım 69 ,5 olmuşum artık dikkat ediyorum doktor 16 kiloyu gecersen hediye kalabilir kiloların olundan sana dedi:)

Ben 16+2 yim ve hiç kilo almadım hatta tam on bir kilo verdim çok bulantı kusma olmuştu iki haftadır bulantı yok iştahim açık ama daha almadım kilo

arkadaşlar ben 6 kilo aldım 67 kilo ile başladım simdi 73 kiloyum görünürde hiç bi kılo görünmüyor ama karnım 7 aylık gibi resmen gögüslerim 3 beden buyudu popom dimdik oldu doktorum gayet normal diyor ikiz gebelik cift yumurta iki taraftan geriyorlar dedi bıde odem yapıyorum galba tuzu yasakladı..

Hoşgeldiiinnn biz de miniciğiz 164 gr olmuştuk geçen hafta bu haftayı bilmiyorum :)))

ne guzel gobusun var bende gbusun g sı yok delı oluyorum kımse ınanmıyor 4 aylık hamıle olduguma bende hamıle kıyafetı gıymek ıstıorum ama yazık degılmı bana

Yakında çıkar, hatta ben dün sabah bir kalktım
göbüşüm sipsivri olmuş,
şu an fotoğraftakinden daha farklı kocaman bir üçgen göbek,
ama çok seviyorum ben onu...

Oyyy ikizler süper oluyor, sağlıcakla doğum yap inşallah...

Merhaba kızlar, benimde 19. haftam bitti, önümüzdeki hafta kontrolüm var. 64 ile hamile kaldım şuan 69,5 kiloyum. Kendim zayıfım ama karnım bayağı büyük. İşyerinde herkez göbeğimi seviyor Allahın izniyle kızım olacak inşallah

19 haftalık hamileyim, 69 la başladım 73 kilo oldum. Yani tam 4 kilo aldım.. Basenlerim göğüslerimde büyüme yok ama karnım aldı başını gidiyor.:)

Son düzenleme:
Yakında çıkar, hatta ben dün sabah bir kalktım
göbüşüm sipsivri olmuş,
şu an fotoğraftakinden daha farklı kocaman bir üçgen göbek,
ama çok seviyorum ben onu...

sevılmezmı canım gobus bende ıkı gundur bakıorum bayag bayag gobegım cıkmaya basladı gerılıor tas gıbı olmaya baslıyoruz artık Ama bende dusuk tansıyon oldugundan dolayı bıraz saftım kayıyıor bebıs buyudukcemıdır nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…