2013 Eylül anneleri Kaçıncı hafta ve kaç kilo aldık paylaşalım.

18.haftam bitti.19a giriyorum yarın.48,8 le hamile kalmıştım.2 kilo aldım.hedefim en fazla 12 kilo.inş öyle olur

kizlar ben ilk 16 hafta hic kilo almadim simdi 21.haftaya girdim 5 kilo almisim.yani hafta basina 1 kilo dusuyor bu cok degil mi sizce de yoksa normal mi.a boyle devam ederse doguma kadar 20kilodan fazla alicam

cumartesi dr gittik 74.5 tüm 500 gr alıp 75 olmuşum dr'um böyle kilo alırsan çok güzel devam ederiz dedi ama ne yalan söyleyeyim ben hiç umutlu değilim
karnımda hafif hafiif belliolmaya başladı...

Son düzenleme:
18. haftam 3 kilo aldım...

daha çok alırdım ancak kilolu aldığımdan çok kontrollü gidiyorum...

Ben 2kg aldım.Bebeğimin gelişimi de çok normalmiş.16.haftamızda 110 gr demişti kuzuma.Göbeğim çıktı benim.Hamile kıyafetleri bol geliyor.Normal giysilerimde rahat edemediğim için giymiyorum.Dikkatli bakan anlayabiliyor hamile olduğumu artık.Tişört gibi dar şeyler giydiğimde daha çok belli oluyor

Kızlaaar , ben şu an 20. haftanın içindeyim bebeğimin gelişimi açısından. 46 kg ile hamile kalmıştım , sonra miğde bulantılarından iki kg vermiştim ancak son birkaç haftadır bir atak yapıp 48 kiloya çıktım , toplam 5 kilo mu aldım inanamıyorum yaa. İnşallah bu hızla devam etmem çünkü sonunda 20-25 kg almak istemiyorum :18::18:

kizlar ben ilk 16 hafta hic kilo almadim simdi 21.haftaya girdim 5 kilo almisim.yani hafta basina 1 kilo dusuyor bu cok degil mi sizce de yoksa normal mi.a boyle devam ederse doguma kadar 20kilodan fazla alicam
Ya ben de senin gibi oldum aynen , ilk 16 hafta almadım ve şu ana kadar 5 kg almışım , korkuyorum

Selam kızlar ben hamile kalmadan önce 60kg idim. 12. hafta kontrolde 61.5 olmuştum geçen hafta kontrolde tartıldım 63.8 çıktı. doktor biraz fazla almışsın max 63 olman gerekirdi dedi bu kilo konusu cidden benim de gözümü korkutuyor. Boyum uzun olduğu için kilolu değilim 60 benim için ideal kilo. hamileliğin sonunda da max 75 falan olmam lazım 9-14 arası normalmiş... Ama daha sabah yataktan kalkarken destur demeden gözümün önünde yemekler uçuşmaya başlıyo nasıl olucak bilmiyorum valla :44:

16+6 hafta 2,300 kg.almışım böyle yavaş devam etmek istiyorum ilk hamileliğimde 4.ayda bi açılmıştı iştahım 20 kilo almıştım toplamda çok zor oluyo fazla kilo ağrılar falan artıyo son döneme

kızlar bende 5. aydayım. 2 kilo aldım endişeleniyorum. bir şey olabilir mi? çevremdeki herkes az oldugunu soluyo

Son düzenleme:
kızlar bende 5. aydayım. 2 kilo aldım endişeleniyorum. bir şey olabilir mi? çevremdeki herkes az oldugunu soluyo

bozma moralini:) 6.aydan sonra istemeden alınıyomuş zaten.ne kadar az alsan o kadar iyidir bu aralar.bebeğin gelişimi de iyi daha ne olsun :) ben de 2kiloydum takiiiiiiiiiiiii son 3 güne kadar.nasıl oldu anlamadım,3günde 1 kilo daha eklendi.moralim bozuldu benim de.eşim imkansız 3günde 1 kilo alınmaz diyo şoktayım :///

17.haftamdayım daha hiç kilo almadım ben de dün kontrolümüz vardı doktora sordum doktor gülerek bebişe gidiyor yediklerin bi deri bi kemik bırakacak seni dedi içim rahatladı sevindim :€

Günaydınlarr,

Bugün tam 20 haftalık oldum toplamda 4 kilo almışım.. asıl kilo alımları 6. aydan sonra başlıyor umarım fazla kilo almam ...

selamlar.Bende henüz 1 kilodan az aldım ama önemli olan bundan sonrası.Birazcıcıkta kilolu olduğum için dikkat etmem gerek.:))

Hala verdiğim kilolardan bir gramını bile geri alabilmiş değilim. Yani hala eksideyim. Sizleri görünce acaba bende ciddi bir sorun mu var diye düşünüyorum. Gerçi ben hala hiçbir şey yiyemiyorum. İnşallah kedi yavrusu gibi bir bebek doğurmam...

mrblar güzell anne adayları .. ben 55 kilo ile basladım suan 58 kiloyum 3 kilo almısım :) göbegimde baya cıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…