h.g.tatlımmm guzel evındee kocişinleee musmutluu yaşarsınzzz ınsalahhh...
Kına kıyafetın ve bındallın cok yakısmss tatlımmm
Kizlarrr cok kopuk kaldim bu aralar forumdanhazirliklar icin kosusturuyorum. bendeki resmen uluslarasi calisma... seytan ucgeni yarattim kendime... ozunde turkum istanbulda yasiyordum babamin islerinden dolayi Ukraynaya tasindik.. simdide bakuye gelin gidiyorum... surekli istanbul-kiev-baku arasinda git gelmekteyim... gelinligimden tutun ceyizime kadar evime kadar hersey hazir. Bir tek dugunu beklemek kaliyor artik biraz dinlenebilirim. Bu arada dugunum 7 Eylul.. Allah butun herkesin yardimcisi olsun kizlar... ben o kadar yorulmusken burdaki herkesi anlayabiliyorum.. hazirliklarin ne kadar stresli, yorucu ama ayni zamanda eglenceli oldugunu farkettim.. dilerim sizin icinde tatli bir kosusturmaca olur :))
Evet kübram adaş geldi bana
Düşün düşünde anacım eve gidince yine aynı buhran kaderden kaçılmaz. kasmıyoruz kendimizi ama konuşmayıncada bunlar olmucak diye bir şey yok konuşup rahatlamak o ana hazırlanmak lazım bence yaKocişi düşünmek dünyalara bedel zaten
h.g.arzucummm
şafaklarrr erımekkk uzere ama once senı evercezzzz sıra bıze glcekkk inşalahhh..yoookkk yokkk bız bırbırmızee tesellı verıyozz hehe dıyomusummm ayyy masalahh sana hayranım ya ne gusel motıve edıyonn bızı senn hep gel hıc gıtme lıtfennn
sen napıyon bıttımı bakım hazrlıklarrr
Selam kızlar bende elektrik-su-doğalgazım bağlansın diye bekliyorum. Ağustosta yerleşeceğim inş. güzeller güzeli evime, gün sayıyorum resmen iple çekiyorum eşyalarımın yerleşmesini.
Balayı oteli soran arkadaşım biz buraya gidiyoruz. Odamız da bu. Beğenirsen önerebilirim.
Bindallım bu. Kına gecesi abiyemin üzerine giyilecek sadece kına yakarken.
Kına gecesi abiye elbisem de şu kızlar.
Gelinlik ise sürpriz diyelim daha bitmedi. 14 Ağustos'ta 2. provam var o zaman göreceğim.
büşrammm ağlamak yokkkk bakkk bızım motivee kaynagımızzz geldıııı arzuckkk geldııı
oda olmasa burda salya sümük ağlıycezz heee
büşrammm ağlamak yokkkk bakkk bızım motivee kaynagımızzz geldıııı arzuckkk geldııı
Her şeyin çok güzel canım .Bitince gelinliğide görmek nasip olur inş
canım çok teşekkür ederim hepimiz musmutlu yaşarız inş. Bindallımın altındaki görüntü pek hoş olmasada kıyafetlerimin olmadığı bir yerdeydim o yüzden üzerime ne bulduysam geçirdim pek hoş değil görüntü ama idare edin artık.
memnun oldum kübracım ehe aynen öyle oldu kardeş oldu mu büşraya kübra konur ya genelde sende uydun bize baya uyumlu olduk şimdi topikte :)
evet canım gerçekten hüzünlü konuştukça hüzün hüznü çekiyor etkiye tepki meselesi.. mesela ben ne zaman güzel düşünmeye başlayayım içim kıpır kıpır oluyor güzel yaşamaya başlıyorum etrafımdakilere pozitif uysal yaklaşıyorum herkes mutlu oluyor ama ne zaman olumsuz olsam ya bi kavga huzursuzluk oluyor kilit nokta biziz aslında.. zorlu dikenli yollarda olucak tabi o hayatın vazgeçilmezi dik durmak her daim güler yüzü eksik etmemek gerek
ama bazen de stres basmasını engelleyemiyo insan tabi o zamanda sanki herkes geçmiyo mu bu yoldan illaki bu kuş yuvadan bir gün uçacaktı demek ki vakit gelmiş diye avutmak gerek kendimizi..
Hiç sorma ya ne kadar pozitifsin sen arzu böle .Bende çok negatifim sanırım Zavallım kaç gündür ev için teselli etmeye çalışıyor beni allah razı olsun.Bendeki de nato kafa nato mermer mübarek
allah yardımcın olsun her daim bekleriz.. şimdi heyecan paylaşmak kaldı bi tek desene
E iyi eziyet edeyim kendime boş yere.. Herkes evinden çıkıyor öyle ya da böyle.. Daha çok büyütüp de kendinizi ailenizi yıpratmayın benim derdim oHoş herkes kendi bilir.. Benden sadece tavsiye.....
Erisin kuzum bir an evvel erisin hemde
Hazırlıklara gelince ufak ufak sonlandırıyorum davetiyemiz ve magnetlerimiz basılmış bugün basımevi aradıTasarımı bilsem de çok heyecanlandım
Hayırlı olsun uğurunla çık evinden.. Bende bugün yarın teslim alacağım gelinliğimi
Kübüşüm cansın
ankara büşraaa
bende ankaradayım birşey lazım olursa her türlü
düzce gerçekten yeşilliğiyle konumu itibariyle çok güzel yaşanabilir şehirler arasındaydı benim için de sadece insanlarla daha içiçe bir yaşam var orda yani insanları idare etmeyi olgunlukla karşılamayı bilmezsen her denileni kafaya takarsan daha zorlanırsın olsun onlarda tuzu biberi olsun kocişi düşünüyorum iyi oluyorum dediğiniz gibiDüzce güzel valla canım ya düşün seneye yaza kocanıda alır denize gidersiniz ohh ne güzel.
:
aynen öle büşracımm çok uyumlu oldukkkk büşra ve kübraaa heheebızde bolee kaydeşş kaydeşşş gecını verırzzz kuzu
hiç sorma ya ne kadar pozitifsin sen arzu böle .bende çok negatifim sanırım zavallım kaç gündür ev için teselli etmeye çalışıyor beni allah razı olsun.bendeki de nato kafa nato mermer mübarek
yokkk bebegmmm cok gusel durmuss uzerındee...nerelısınnn çalışıyomusn yaş kaç ısım ne kendını tanıtsanaa ayyyy cok mu soru sordummm ne
ya çok sevindim gerçekten çok teşekkürler aynı şekilde her daim yardımcı olmaya hazırımm
düzce gerçekten yeşilliğiyle konumu itibariyle çok güzel yaşanabilir şehirler arasındaydı benim için de sadece insanlarla daha içiçe bir yaşam var orda yani insanları idare etmeyi olgunlukla karşılamayı bilmezsen her denileni kafaya takarsan daha zorlanırsın olsun onlarda tuzu biberi olsun kocişi düşünüyorum iyi oluyorum dediğiniz gibi
Ehehe geçinelim canım tabii tanıdıgım tüm kübüşler hep neşeli oluyor böyle senn gibi
Düzce güzel valla canım ya düşün seneye yaza kocanıda alır denize gidersiniz ohh ne güzel.
Ay mesafelere bak canım iyi halletmişsin herşeyini valla
aferin kız sana.. işte kilit nokta burda.. yarısı dolu bardak-yarısı boş bardak mevzusu.. ne tarafından bakarsan o tarafını gösteriyor Rabbim.. eziyete mahal yok.. biz güzel mi güzeell hayırlı mı hayırlıııı sevdalı mı sevdalıııı eylül-ekim gelinleriyiz yahuu..
kuzum benim estagfurullah.. kötü kötüyü çekiyor inan bana.. herşeyin iyisini hayal ettikçe güzel sonlanacak emin ol..
canım ismimi sanal ortamda kullanmayı çok sevmiyorum aslında ama çoğu kişi biliyor. 347. Dönem topiğini açan kişiyim ve ordaki grubumla 1 yıldır hiç kopmadan konuşuyoruz. Bir kereye mahsus adımı söyleyeyim kimse duymasın. Adım ece. Izmir'liyim. Turizmciyim. Kasım ayında 25'imi dolduruyorum diyelim.
Allah yardımcın olsun her daim bekleriz.. şimdi heyecan paylaşmak kaldı bi tek desene
e iyi eziyet edeyim kendime boş yere.. herkes evinden çıkıyor öyle ya da böyle.. daha çok büyütüp de kendinizi ailenizi yıpratmayın benim derdim ohoş herkes kendi bilir.. benden sadece tavsiye.....
erisin kuzum bir an evvel erisin hemde
hazırlıklara gelince ufak ufak sonlandırıyorum davetiyemiz ve magnetlerimiz basılmış bugün basımevi aradıtasarımı bilsem de çok heyecanlandım
hayırlı olsun Uğurunla çık evinden.. bende bugün yarın teslim alacağım gelinliğimi
kübüşüm cansın
aferin kız sana.. işte kilit nokta burda.. yarısı dolu bardak-yarısı boş bardak mevzusu.. ne tarafından bakarsan o tarafını gösteriyor Rabbim.. eziyete mahal yok.. biz güzel mi güzeell hayırlı mı hayırlıııı sevdalı mı sevdalıııı eylül-ekim gelinleriyiz yahuu..
ondan şüphem yok canım düğün bu hem ağlarım hem giderim misali benimkibakma daha çok senelerdir hayalini kurduğumuz şeylerin gerçekleşmesi heycanlandırıyor güzel yönler daha ağır basıyor zaten.15 ayı bitirdim asker beklerken şu 2 3 ay geçmiyor sanki yaw
bızde arzucummm gıbı olcezzz ınsalahhhh hepımızee yetısıyooo canım benımm
ya çok sevindim gerçekten çok teşekkürler aynı şekilde her daim yardımcı olmaya hazırımm
düzce gerçekten yeşilliğiyle konumu itibariyle çok güzel yaşanabilir şehirler arasındaydı benim için de sadece insanlarla daha içiçe bir yaşam var orda yani insanları idare etmeyi olgunlukla karşılamayı bilmezsen her denileni kafaya takarsan daha zorlanırsın olsun onlarda tuzu biberi olsun kocişi düşünüyorum iyi oluyorum dediğiniz gibi
İşte o çok önemli canım senin orda takıcağın tek kişi kocan olucak diğerlerini kimini görmezden duymazdan geliceksin kimiyle mesafeli olucaksın derken zaten bir bakmışsın istediğin ortam oluşmuş bile
ehehe geçinelim canım tabii tanıdıgım tüm kübüşler hep neşeli oluyor böyle senn gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?