2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

h.g.tatlımmm guzel evındee kocişinleee musmutluu yaşarsınzzz ınsalahhh...
Kına kıyafetın ve bındallın cok yakısmss tatlımmm

Canım çok teşekkür ederim hepimiz musmutlu yaşarız inş. Bindallımın altındaki görüntü pek hoş olmasada kıyafetlerimin olmadığı bir yerdeydim o yüzden üzerime ne bulduysam geçirdim pek hoş değil görüntü ama idare edin artık.

Allah yardımcın olsun her daim bekleriz.. şimdi heyecan paylaşmak kaldı bi tek desene

e iyi eziyet edeyim kendime boş yere.. herkes evinden çıkıyor öyle ya da böyle.. daha çok büyütüp de kendinizi ailenizi yıpratmayın benim derdim o hoş herkes kendi bilir.. benden sadece tavsiye.....

erisin kuzum bir an evvel erisin hemde
hazırlıklara gelince ufak ufak sonlandırıyorum davetiyemiz ve magnetlerimiz basılmış bugün basımevi aradı tasarımı bilsem de çok heyecanlandım

hayırlı olsun Uğurunla çık evinden.. bende bugün yarın teslim alacağım gelinliğimi

büşrammm ağlamak yokkkk bakkk bızım motivee kaynagımızzz geldıııı arzuckkk geldııı

oda olmasa burda salya sümük ağlıycezz heee

kübüşüm cansın

büşrammm ağlamak yokkkk bakkk bızım motivee kaynagımızzz geldıııı arzuckkk geldııı

Hiç sorma ya ne kadar pozitifsin sen arzu böle .Bende çok negatifim sanırım Zavallım kaç gündür ev için teselli etmeye çalışıyor beni allah razı olsun.Bendeki de nato kafa nato mermer mübarek

yokkk bebegmmm cok gusel durmuss uzerındee...nerelısınnn çalışıyomusn yaş kaç ısım ne kendını tanıtsanaa ayyyy cok mu soru sordummm ne

Ardemircim sağolasın. İnşallah çok mutlu ve huzurlu oluruz yeni yuvalarımızda.

aferin kız sana.. işte kilit nokta burda.. yarısı dolu bardak-yarısı boş bardak mevzusu.. ne tarafından bakarsan o tarafını gösteriyor Rabbim.. eziyete mahal yok.. biz güzel mi güzeell hayırlı mı hayırlıııı sevdalı mı sevdalıııı eylül-ekim gelinleriyiz yahuu..

Hiç sorma ya ne kadar pozitifsin sen arzu böle .Bende çok negatifim sanırım Zavallım kaç gündür ev için teselli etmeye çalışıyor beni allah razı olsun.Bendeki de nato kafa nato mermer mübarek

kuzum benim estagfurullah.. kötü kötüyü çekiyor inan bana.. herşeyin iyisini hayal ettikçe güzel sonlanacak emin ol..

sende balsın kiii arzummm ohhh davetıylerdee hazırlanıyooo ornegını paylası verr bebmmm

ankara büşraaa

bende ankaradayım birşey lazım olursa her türlü

ya çok sevindim gerçekten çok teşekkürler aynı şekilde her daim yardımcı olmaya hazırım m

Düzce güzel valla canım ya düşün seneye yaza kocanıda alır denize gidersiniz ohh ne güzel.

:
düzce gerçekten yeşilliğiyle konumu itibariyle çok güzel yaşanabilir şehirler arasındaydı benim için de sadece insanlarla daha içiçe bir yaşam var orda yani insanları idare etmeyi olgunlukla karşılamayı bilmezsen her denileni kafaya takarsan daha zorlanırsın olsun onlarda tuzu biberi olsun kocişi düşünüyorum iyi oluyorum dediğiniz gibi

aynen öle büşracımm çok uyumlu oldukkkk büşra ve kübraaa heheebızde bolee kaydeşş kaydeşşş gecını verırzzz kuzu

ehehe geçinelim canım tabii tanıdıgım tüm kübüşler hep neşeli oluyor böyle senn gibi

hiç sorma ya ne kadar pozitifsin sen arzu böle .bende çok negatifim sanırım zavallım kaç gündür ev için teselli etmeye çalışıyor beni allah razı olsun.bendeki de nato kafa nato mermer mübarek

bızde arzucummm gıbı olcezzz ınsalahhhh hepımızee yetısıyooo canım benımm

yokkk bebegmmm cok gusel durmuss uzerındee...nerelısınnn çalışıyomusn yaş kaç ısım ne kendını tanıtsanaa ayyyy cok mu soru sordummm ne

Canım ismimi sanal ortamda kullanmayı çok sevmiyorum aslında ama çoğu kişi biliyor. 347. dönem topiğini açan kişiyim ve ordaki grubumla 1 yıldır hiç kopmadan konuşuyoruz. Bir kereye mahsus adımı söyleyeyim kimse duymasın. Adım Ece. İzmir'liyim. Turizmciyim. Kasım ayında 25'imi dolduruyorum diyelim.

çok teşkürr ederımmm tatlım
Bole sızlerr gıbı cana yakınnn kızlarlaaa tabıkı bole olcmmmmm bebemm

Ondan şüphem yok canım düğün bu hem ağlarım hem giderim misali benimkiBakma daha çok senelerdir hayalini kurduğumuz şeylerin gerçekleşmesi heycanlandırıyor güzel yönler daha ağır basıyor zaten.15 ayı bitirdim asker beklerken şu 2 3 ay geçmiyor sanki yaw

bndee kübraa canımmm çok m.o..
Artıkk bızeedee ugrarsnnn sıkcaa beklerızzz canlansnnn topiğimzzz

evet canim :)) darisi butun bekarlarin basina insallah :) :*

duygu durumları böyle canım bazen geliyor bazen gidiyor işte eheh evet öyleyiz yaa şirin mi şirin güzel mi güzel eylül ekim gelinleri dimi
akışına bırakınca kimseyi duymadığında kendin için yaşadığında güzelleşiyor hayat zaten.. kimsenin dediği için kendini üzmeye eşini üzmeye değmiyor hayat çok kısa.. öyle ya da böyle geçip gidicek ..elindekinin kıymetini bilip en güzel şekilde yaşamak gerekiyor

büşrammmm bnde 15 ay askerr yolu bekledımm valaaa nasıl gectı anlıyamadımmm..geçiçcekkk kuzucukkk geçicekkk bak çok az kaldı once arzumu evlendırcezz sonra sıra bıze gelcekkıı sonracımaa gelcezz buaraya kocıslerımle mutluklarımızı anletcezzz yaptgmzz yemekelrı anlatczzzz kııı

bızde arzucummm gıbı olcezzz ınsalahhhh hepımızee yetısıyooo canım benımm

İnş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…