bızde arzucummm gıbı olcezzz ınsalahhhh hepımızee yetısıyooo canım benımm
Ondan şüphem yok canım düğün bu hem ağlarım hem giderim misali benimkiBakma daha çok senelerdir hayalini kurduğumuz şeylerin gerçekleşmesi heycanlandırıyor güzel yönler daha ağır basıyor zaten.15 ayı bitirdim asker beklerken şu 2 3 ay geçmiyor sanki yaw
duygu durumları böyle canım bazen geliyor bazen gidiyor işte eheh evet öyleyiz yaa şirin mi şirin güzel mi güzel eylül ekim gelinleri dimi
akışına bırakınca kimseyi duymadığında kendin için yaşadığında güzelleşiyor hayat zaten.. kimsenin dediği için kendini üzmeye eşini üzmeye değmiyor hayat çok kısa.. öyle ya da böyle geçip gidicek ..elindekinin kıymetini bilip en güzel şekilde yaşamak gerekiyor
büşrammmm bnde 15 ay askerr yolu bekledımm valaaa nasıl gectı anlıyamadımmm..geçiçcekkk kuzucukkk geçicekkk bak çok az kaldı once arzumu evlendırcezz sonra sıra bıze gelcekkıısonracımaa gelcezz buaraya kocıslerımle mutluklarımızı anletcezzz yaptgmzz yemekelrı anlatczzzz kııı
amaaa bu çokkk guselkıııı bebemmm cok farklı ve çok degusukkk ınternetten mı sıparısını verdınızzz bnde ıstıyomm bundannnn
musmutluuu olllll arzummmm
Ay ay ne günlerdi dimi geldi geçti.Bunlarda geçicek tabi canım şu an ki tüm yükleri dertleri düğünde oynarken dökücem üstümden valla:118::118::118::118::118:
Aaaa bu davetiyeyi kayınpederim çok beğenmiş bunu yaptırın diyordu ama sonra başka beğendim geçen hafta siparişini verdim bu hafta teslim alıcam inş bende
Canlarımmm ben çıkıyorummm sımdıııı 1 saat sonra mesaımm bıtcekkk ve suan sıstemmmm patlıyooooo sızı bırakıp gıtmek ıstememmm sızı cok sevıyorummmm kızlar kendınızee cok ama cokkk ıyı bakkkkınnn yarın gorusmekkk uzreeee
hepınızı kocaman optummm
seve seve gelincikleriiimm
bilmem miii
geçecek inşallah sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız.. usulca mesaj atacağız.. herşey tamam evimin kadını oldum diye
Ahh ahh ne güzel söledin aşklarımızın evinin kadını olucaz çocuklarının anası olcaz
kesinlikle.. bir daha düğün hazırlığı da yapamayacağız bu heyecanlı dönemi de yaşayamayacağız o yüzden sonuna kadar yaşanmalııı
yeeeaapppp
içime müzik kutusu kaçmış gibiyim kulağımda sürekli çiftetellihayırdır inşallah
allah razı olsun kübram..
Hep beraber mutlu olalım inşallah hepimiz hakediyoruz ki..
Nişanda davetiyemi internetten buldum yerine gittim orda beğenip seçtim yaptırdım.. Işletme sahibi bayanın adı da arzu'ydu..
şans bu ya..
Düğün davetiyemi de onunla çalıştık içim rahat bir şekilde.. Arkadaş olduk şimdi sağolsun sizlerden iyi olmasın..
Yaptır tabi sende hatta istersen burdan yapılmışını gönderirim sana.. Bakarsın beğenirsen burdan yaptırırsın kargo da ücretsiz zaten
Oh ne güzel işte haydi çiftetelliyee Ben oynamayıda beceremem anam ne yapcem bilmiyorum:18::18:
akışına bırak sallan.. nasıl oynadığının hiç önemi yok.. bir de o gün zaten ilahi bir güç tarafından içimize asena yerleştiriliyor ve duramıyoruz
Hay çok yaşa ya.Aynen öle yapıcam canım gelinlik bir sağa bir sola gidio zaten oda yeter Benimkide hiç sevmez oynamayı bakım ne olcak tek mi kalcam pistte ne yapcam
alkış tutar
zorlanınca sende öyle yap..
gelin hilesi-kural 1= sıkıştın mı alkış tut
kural 2= alkıştan da yorulduysan en yakınında ki minik bebeği sev kucakla.. vakit kazandırır
hahahahahahahha
Birde kural 3 var yanındakilerle konuşmaya çalış , konuşur gibi yap gibi
Hay çok yaşa ya.Aynen öle yapıcam canım gelinlik bir sağa bir sola gidio zaten oda yeter Benimkide hiç sevmez oynamayı bakım ne olcak tek mi kalcam pistte ne yapcam
merhaba hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende nasip olursa ekim gelini olucam 12 ekim 13 ekim düğünüm
canım aynen bizimkide öyle yeni yeni alışıyor oynamaya bizim aile biraz hiperaktif bir ailekimse oturmaz yerinde bende hiç duramam öyle olunca beni yanlız bırakmayı da hiç sevmiyo mecbur bir sağa bir sola gide gele alıştı oynamaya
Yok anam yok nerde.Geçen bir düğündeyiz onların bir tanıdığı. Hiç adetim değildir yabancı bir düğünde kalkıpta ıynayayım ama o gün yerimde duramıyorum kalkıyım diyorum tek bırakmıyor oda kalkmıyor baktı baş edemicek kaynım vardı oda sever oynamayı onunla gönderdi anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?