2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

bızde arzucummm gıbı olcezzz ınsalahhhh hepımızee yetısıyooo canım benımm

seve seve gelincikleriiimm

bilmem miii

geçecek inşallah sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız.. usulca mesaj atacağız.. herşey tamam evimin kadını oldum diye

kesinlikle.. bir daha düğün hazırlığı da yapamayacağız bu heyecanlı dönemi de yaşayamayacağız o yüzden sonuna kadar yaşanmalııı

yeeeaapppp

içime müzik kutusu kaçmış gibiyim kulağımda sürekli çiftetelli hayırdır inşallah

Ay ay ne günlerdi dimi geldi geçti.Bunlarda geçicek tabi canım şu an ki tüm yükleri dertleri düğünde oynarken dökücem üstümden valla :118::118::118::118::118:

hemmeenn bulutlar kamufle amaçlı yoksa davetiyemizde bulut yok tabiki..

Eki Görüntüle 759549

Aaaa bu davetiyeyi kayınpederim çok beğenmiş bunu yaptırın diyordu ama sonra başka beğendim geçen hafta siparişini verdim bu hafta teslim alıcam inş bende

Canlarımmm ben çıkıyorummm sımdıııı 1 saat sonra mesaımm bıtcekkk ve suan sıstemmmm patlıyooooo sızı bırakıp gıtmek ıstememmm sızı cok sevıyorummmm kızlar kendınızee cok ama cokkk ıyı bakkkkınnn yarın gorusmekkk uzreeee

hepınızı kocaman optummm

amaaa bu çokkk guselkıııı bebemmm cok farklı ve çok degusukkk ınternetten mı sıparısını verdınızzz bnde ıstıyomm bundannnn

musmutluuu olllll arzummmm

Allah razı olsun kübram..

hep beraber mutlu olalım inşallah hepimiz hakediyoruz ki..
nişanda davetiyemi internetten buldum yerine gittim orda beğenip seçtim yaptırdım.. işletme sahibi bayanın adı da arzu'ydu..
şans bu ya..
düğün davetiyemi de onunla çalıştık içim rahat bir şekilde.. arkadaş olduk şimdi sağolsun sizlerden iyi olmasın..
yaptır tabi sende hatta istersen burdan yapılmışını gönderirim sana.. bakarsın beğenirsen burdan yaptırırsın kargo da ücretsiz zaten

kısmet işte

gene gel cınıımm

Oh ne güzel işte haydi çiftetelliyee Ben oynamayıda beceremem anam ne yapcem bilmiyorum:18::18:

Kübracım çok memnun oldum ben zaten Tripliii olarak vardım aranızda ama artık Lovely olarak devam ediyorum yazışmalarıma. Sürekli yazdığım bir topiğim olduğu için ara ara gelip yazacağım ve heyecanlarınızı paylaşacağım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Uğrayacağım kendinize iyi bakın.

arzummm bu kıyagııı yap banaaa yaaa lutfeennnnn ozel msj gonder ıstersennn optum ben kaçtımmm tatlım

Oh ne güzel işte haydi çiftetelliyee Ben oynamayıda beceremem anam ne yapcem bilmiyorum:18::18:

akışına bırak sallan.. nasıl oynadığının hiç önemi yok.. bir de o gün zaten ilahi bir güç tarafından içimize asena yerleştiriliyor ve duramıyoruz

akışına bırak sallan.. nasıl oynadığının hiç önemi yok.. bir de o gün zaten ilahi bir güç tarafından içimize asena yerleştiriliyor ve duramıyoruz

Hay çok yaşa ya.Aynen öle yapıcam canım gelinlik bir sağa bir sola gidio zaten oda yeterBenimkide hiç sevmez oynamayı bakım ne olcak tek mi kalcam pistte ne yapcam

Hay çok yaşa ya.Aynen öle yapıcam canım gelinlik bir sağa bir sola gidio zaten oda yeterBenimkide hiç sevmez oynamayı bakım ne olcak tek mi kalcam pistte ne yapcam

alkış tutar

zorlanınca sende öyle yap..
gelin hilesi-kural 1= sıkıştın mı alkış tut
kural 2= alkıştan da yorulduysan en yakınında ki minik bebeği sev kucakla.. vakit kazandırır

hahahahahahahha

Birde kural 3 var yanındakilerle konuşmaya çalış , konuşur gibi yap gibi

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa ekim gelini olucam 12 ekim 13 ekim düğünüm

canım aynen bizimkide öyle yeni yeni alışıyor oynamaya bizim aile biraz hiperaktif bir aile kimse oturmaz yerinde bende hiç duramam öyle olunca beni yanlız bırakmayı da hiç sevmiyo mecbur bir sağa bir sola gide gele alıştı oynamaya

Yok anam yok nerde.Geçen bir düğündeyiz onların bir tanıdığı. Hiç adetim değildir yabancı bir düğünde kalkıpta ıynayayım ama o gün yerimde duramıyorum kalkıyım diyorum tek bırakmıyor oda kalkmıyor baktı baş edemicek kaynım vardı oda sever oynamayı onunla gönderdi anca

eheheh artık zamanla yaylar gevşemeye başlıcak bu arada demin apartmanda pek samimiyetim olmayan komşu teyzemiz yakaladı iki dk da olumsuz bir konuşma geçirdik ayak üstü ne var da evleniyosun hemen kızlıgını yaşasaydın bak ben 30umda evlendim falanda filanda valla bu insanları anlayamıyorum sen benim ne yaşadığımı orasını burasını bilmeden üstelik yumurta kapıya dayanmış ben hayatıma bu şekilde yön vermek istemişim bundan sonra mutlu olursunuz inşallah demek varken olumsuz şeyler söylemeye ne kadar eğimliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…