davetiyemle magnetim geldii
kına hediyelerimi paketliyorum şimdi de.. yapım aşamasını paylaşayım gelinciklerimle
Eki Görüntüle 760067
selam canlarım,
herkescikler çok şeylerini halletmiş mutlu oldum okudukça e tabi bende paylaşmazsam olmaz
sonunda nişanlım bi süpriz yaptı habersiz geldi sabahın köründe karşımdaydı. yaklaşık 10 gündür burda. bu sürede hep işlerimiz peşinde koşturduk salon, kına malzemeleri, bindallım, gelinliğim, davetiyem hepsi tamam. çok mutluyum onlarda çıktı aradan :))
sadece eksiğim çeyizim kaldı.
onuda halledersem başkada ne isterim. herşey gönlünüzce olsun. hepinize sevgiler...
merhaba arkadaşlar bende nasip olursa ekim gelini olucam 12 ekim 13 ekim düğünüm
canım aynen bizimkide öyle yeni yeni alışıyor oynamaya bizim aile biraz hiperaktif bir aileKimse oturmaz yerinde bende hiç duramam öyle olunca beni yanlız bırakmayı da hiç sevmiyo mecbur bir sağa bir sola gide gele alıştı oynamaya
yok anam yok nerde.geçen bir düğündeyiz onların bir tanıdığı. Hiç adetim değildir yabancı bir düğünde kalkıpta ıynayayım ama o gün yerimde duramıyorum kalkıyım diyorum tek bırakmıyor oda kalkmıyor baktı baş edemicek kaynım vardı oda sever oynamayı onunla gönderdi anca
benimki de ayağımı mahsus alçıya aldırıcam kimse beni kaldırmasın oynamaya diyo:)
Merhaba tatlım hoşgeldinnnn ben kübraaa...
hazrlıklarrr tam gaz devammm edıyooo rabbım hepımızın yardımcısı olsnnnn senn nasıııı gıdıyooo tatlımmm
ayyyy sen bnddeennn 1 gün önce evleniyon maviliii:)))heheee
çok güzel canmmmsana mesaj attım kutun dolu kuzu silermisin gitmedi mesaj
seninkiler benimkinden bin kat güzel olsun inşallah
temizledim mesaj kutusunu..
ıyı fıkırmıssshheeeheee benımkı oynamayı bı ogrensee ama ben ona ogretcemmmm yanı tek basıma oynıcakkk dıılmyaaa
davetiyemle magnetim geldii
kına hediyelerimi paketliyorum şimdi de.. yapım aşamasını paylaşayım gelinciklerimle
Eki Görüntüle 760067
canım davetiyenin fotosunu da paylaşır mısın. magnet ne bilemedim bu arada
kına hediyelerinden neyi kastettin..valla bu sayfa korkutuyo beniiiben hiç bişey bilmiyorum. hiç gelnekmiş adetmiş bunlardan uzak asi bir kızdım ben. gelenlere mi hediye damata mı hediye anlayamadım şimdi..orda tarak ayna vardı damat ne yapsın. gelenlere o kadar masraf yaılmaz. valla saf gibi hissettim ama yardım:)
merhabalarrrrrrrrrrrrr:)) benide alın aranıza:)İnşallah benimde bu eylülde düğünüm olcak ama daha tarih tam olarak belli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?