seninkiler benimkinden bin kat güzel olsun inşallah
temizledim mesaj kutusunu..
canm arkadaş yokken ben yanıtlıyayım bende dağıtıcam ama kral değil içinden gelen yapıyor işte hediyelik sabunlar,ayna,tarak ya da magnet kınada gelen misafirlere canm isteğe bağlı yani
hoşgeldinn canmm aramıza sen nerden canm kendini tanıt biraz :) ? hazırlıklar ne alemde
merhaba ceylinnnn h.g.
ohhh herseınnn hallolmusss cok sevndmmmm tatlım nişanlıcanında sana negusellll süpyizzz yapmısss musmutluuu olnnn inşalahhhh.ceyızınıde haledıverrsn bebem daha 2 ay varrr ...
Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)
bizde gelelim mi :)
benimkisi o zamanlarda askerde olacak( bende oralara gelip stres atarım , kurtlarımı dökerim napimmm :)
merhabalarrrrrrrrrrrrr:)) benide alın aranıza:)İnşallah benimde bu eylülde düğünüm olcak ama daha tarih tam olarak belli değil :)
canmm mesaj kutunu tekrar bi temizlesen sana zahmet
Az kaldı kızlar azz :) Heyecan varmııı sizlerde de :))
ohoooo topik bir yıl önceden açılmış:) ben de neden herkes hazır ben neden geri kaldım diye üzülüyorum. millet hazırlıklara bir yıl önceden başlamış meğer. ben tanışalı daha 3 ay oluyor:) 5 ay içinde tanış, rkadaş ol, kanın kaynasın, aşık ol, evlenmeye karar ver,nişan,düğün....hiç te geri kalmamışım gayet hızlıymışım:)
hadi sen gelinsin sana anlam verirler de bu kıza noldu derler salondan atarlar :)
canım arkadaşım benimm :)
hosbuldummm kübracımmm evett aynen öyle nerden istanbul mu canm ? bende hazırlıklar az kaldı bitti gibi bir şey davetiye ve nikah şekerleri kaldı :)
merhabalarrrrrrrrrrrrr:)) benide alın aranıza:)inşallah benimde bu eylülde düğünüm olcak ama daha tarih tam olarak belli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?