2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Az kaldı kızlar azz :) Heyecan varmııı sizlerde de :))

masrafı kim karşılıyor canım. atıyorum 200 kişilik bir kına olacaksa 200 hediye çok masraflı olmaz mı?

merhaba ceylinnnn h.g.

ohhh herseınnn hallolmusss cok sevndmmmm tatlım nişanlıcanında sana negusellll süpyizzz yapmısss musmutluuu olnnn inşalahhhh.ceyızınıde haledıverrsn bebem daha 2 ay varrr ...

aminnn canımmm :* işallah..
ne güzel oldum ben o gelince :))
korkuyorum ne bilim bişeyler eksik olur diye. ama herşey hallolacak kiiiiiiii

hoşbulduuuk:) şöyle tanıtayım kendimi:) ben hataydan adanaya gelin gidicem inşallah:) düğünüm eylül başı veya ortası olacak ama ben çifte standart gittiğim için:) yani hem okuyup hem evlenceğim için okul durumlarımın belli olmasını beklyorz o da bu ayın sonu gibi belli olursa net bi tarihim olcak inşallah:)) hazırlıklara gelince aslnda ortada ev dışında pek bi şi yok diyebilirim:) ha bi de gelinliğim hazır :)

Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)

ohoooo topik bir yıl önceden açılmış:) ben de neden herkes hazır ben neden geri kaldım diye üzülüyorum. millet hazırlıklara bir yıl önceden başlamış meğer. ben tanışalı daha 3 ay oluyor:) 5 ay içinde tanış, rkadaş ol, kanın kaynasın, aşık ol, evlenmeye karar ver,nişan,düğün....hiç te geri kalmamışım gayet hızlıymışım:)

dağçiçeği merhaba.. daha önce davetiyemi paylaşmıştım gene paylaşayım magnette bildiğin buzdolabı süsü.. nikah şekeri yerine onu dağıtacağım

masrafa gelince canım hamama giren ne yazık ki terler.. bunlar çok pahalı şeyler değil.. o ayna-tarak parmak boyutundan biraz büyük boyda kınada isteğe göre misafirlere dağıtılıyor.. 1lira-1,5lira adeti..
magnet ise çok çoookk ucuz.. 500 adeti 70-100 lira..

magnetim

davetiyem

benimkisi o zamanlarda askerde olacak ( bende oralara gelip stres atarım , kurtlarımı dökerim napimmm :)

merhabalarrrrrrrrrrrrr:)) benide alın aranıza:)İnşallah benimde bu eylülde düğünüm olcak ama daha tarih tam olarak belli değil :)

hoş geldin dilerim gönlüne göre bir tarihte kavuşursun sevdiceğine

canmm mesaj kutunu tekrar bi temizlesen sana zahmet

tamamdır

Az kaldı kızlar azz :) Heyecan varmııı sizlerde de :))

heyecan var mı mıııı? heyecandan başka duygum yok şu aralar.. panik panik panik panik

harikasın

ama herkesin hazırlığı 1 yıllık değil.. bende mayıs sonu başladım örneğin.. azıcık programlanmayla yersin sende bu işi bizler gibi

canım arkadaşım benimm :)

sende beniimm

snoopy'mi itiyormuşum kenara du bakiim sen köşedee bizim azıcık kurt dökme merasimimiz var.. müzik yapan çocuk da bizi cozutup "haydi KK!! kop kop kop koppp!!" falan diyecek olurmuş ahahahahhaha

hosbuldummm kübracımmm evett aynen öyle nerden istanbul mu canm ? bende hazırlıklar az kaldı bitti gibi bir şey davetiye ve nikah şekerleri kaldı :)

mavicimmm BRZ GEÇ OLDU HEHE CUNKU SENN YAZDGN SAATTEE BENM MESAIMM BITMISTIKIII.BEN ERZINCANDAYM TATLIM DUGUNUMUZ 1 GUN ARAYLAAA HEYECANNN NE DROUKTAAA

merhabalarrrrrrrrrrrrr:)) benide alın aranıza:)inşallah benimde bu eylülde düğünüm olcak ama daha tarih tam olarak belli değil :)

canmmm hosgeldnnn: Ben kübraa nasılsnnn...dugun tarıhın bellı oldumuu naptnnn hazrlıklara basladınmıı

Günaydınnn canlarr men geldım dun ızınlıydımmm gelemedımkıııı nasılsınn bakemmmm kızlarrr hepınıze guseell bı haftaaa dılıyommm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…