- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
eheheh artık zamanla yaylar gevşemeye başlıcakbu arada demin apartmanda pek samimiyetim olmayan komşu teyzemiz yakaladı iki dk da olumsuz bir konuşma geçirdik ayak üstü ne var da evleniyosun hemen kızlıgını yaşasaydın bak ben 30umda evlendim falanda filanda valla bu insanları anlayamıyorum sen benim ne yaşadığımı orasını burasını bilmeden üstelik yumurta kapıya dayanmış ben hayatıma bu şekilde yön vermek istemişim bundan sonra mutlu olursunuz inşallah demek varken olumsuz şeyler söylemeye ne kadar eğimliler
benimki de ayağımı mahsus alçıya aldırıcam kimse beni kaldırmasın oynamaya diyo:)
Günaydınnn canlarr men geldım dun ızınlıydımmm gelemedımkıııı nasılsınn bakemmmm kızlarrr hepınıze guseell bı haftaaa dılıyommm:
günaydınn kübracımmhaftasonu bende çalışmıyorum 2 gündür neler olmuş bitmiş bir bakım dedim.ama sen ikizinin saç modelini paylaşıcaktın bulamadım ya ben onu
günaydınn büşrammm
2 gun ablamda kaldımmm bebem bugun 5:30da cıkcmmm kesın paylascamm fıkır edınırsnnn bebegmmm kesınnn ve kesınnn hehee
tamam canım merakla bekliyorum
hoş geldin dilerim gönlüne göre bir tarihte kavuşursun sevdiceğine
tamamdır
heyecan var mı mıııı? heyecandan başka duygum yok şu aralar.. panik panik panik panik
harikasın
ama herkesin hazırlığı 1 yıllık değil.. bende mayıs sonu başladım örneğin.. azıcık programlanmayla yersin sende bu işi bizler gibi
begencendennn emınım tatlmmm cunkuuu anladım kadarylaa snde ole bısey ıstıyon
çok cici çok guselll gelinlerr olcazz büşrammm hatlar yogun geç yazıyom ksrbakmaa
canmmm hosgeldnnn:Ben kübraa nasılsnnn...dugun tarıhın bellı oldumuu naptnnn hazrlıklara basladınmıı
Hiççç önemli değil canım ilk iş sonra dedikodu düğün üzeri işsiz kalmayalım sonra ki gerçi ben kalcam gibi:2:
Ben daha kuaförerüde ayarlamadım canımcım bakım ne olcak ama saç iiçin az çok karar verince kolay gerisi dimi
hoşbulduk canımm:)) tanıştığıma memnun oldum bende sümeyye iyiyim sen nslsn cnm inşallah bu cumartesi adanaya gidyorz veeeee tarihimzi belirlyorzzz:) hazrlklar daha yavaş aslnda sadece internetten bakınıyorum mobilyalara beyaz eşyalara falan bir çok şeyi nasıl alacağımı nerden alacağımı da belirledim inşallah bi tarihi belirlersek gidip teker teker tekerr hepsini alıvercem:))
AYNEN BÜŞRACMM BEN KUAFÖRUMU FALAN AYARLADIM OGUN SENN GOSTERDGN İLK SAÇIDA DUGUN ICIN DUSUNUYOM HERSEYIMI HALETTIM SANRM BIRDE SU EV ISINI HALETSEK IYI OLCAK..SIMDIDEN YILLIK IZINILERIMI AYARLIYCAM BAKALIM 28 EYLUL KINAMDA İZİN GUNUMU KULLANCAM 29EYLUL DUGUNUMDE IDARI IZNIMI BAŞLATCAM EVLILIK IZNIMI-30-1 EKIME KADAR--2 EKİMDEN 11 EKİMEDE YILLIK IZNMI AYARLICAMMM 12 EKIM IC BASI YAPCEMMMBİRAZ UZUN ANLATTM SANIRMMM VE3 EKIMDEE ANTALYAAA GITCEMMM KUZU
ohhhh ne güzel gez toz bakımsorma ya tek derdimiz ev bizimde yaa.sonra mobilyaları gidip alıcaz zaten begendik modelleri.davetiyelerimizide dün teslim aldık
BNDEE ÇOK AMA ÇOK M.O.SÜMEYYECIMMNE İŞ YAPIYOSNN TATLIM...VALLA DUGUN TARIHI BELLI OLSUN HERSEYYY ÇORAP SOKUGU GIBI GELCEK EMIN OLL BEN 2 YILDIR NIŞANLIYIMMM BEBEMM ÇOK UZUN DIMI HEHE OLSUN..
ben çalışmıyorum daha okuyorum:)) zaten sorun olan o o yüzden tarih belirleyemyorz bi türlü canm normalde ben d.bkrda okuyodum şmdi adanaya gelcem okula orda devam edicem :) sen çalışıyo musun cnm :) olsun 2 yıl süreci güzel geçtiyse 2 yıl çokta uzun bi zaman gibi gelmemiştir cnm bnm:)
aneemm bız daha davetıylerı bıle haletmedık ben bu nişanlımı gebertcemm heeeneymıss hepsını ağustosunnn sonundaa haletcekmszzzz bnde ona bıraktm karısmıycam umarım haleder
HMM ANLADIM TATLIMMM SENNKI BIRAZ KARISK DESENEUMARIM HERSEYY ISTEDGN SEKILDEE OLUR CANM BENIMMM HERSEYN HAYRLISI DIYELMM..BEN ÇALISIYORUM TATLIM 11818 ÇAĞRI MERKEZINDEEE ÇALISIYOMM 7 YIL BIRLIKTELGMZ VAR BIZIM CANIM NE ZORLUKLARLA BUGUNLERE GELDIK VALAA NISANLILIK DONEMI BENI COK YIPRATTI COK SIKINTI CEKTIK INANRMSN HAYRLI IS UZAMAYA GELMIYO CUNKU AMA SEVGMZ USTESNDEN GELDI SUKUR SIMDIDE 2 AYCIK SONRA KAVUSCAZ...SIZ NEZAMANDAN BERI BIRLIKTESNZZ KUZU
canım beğen sen yeter gerisi çok kolay zaten ben 1 2 ay önceden begenmiştim davetiyeyi sonra davetli listesi yaptık son olarakta gittik siparişini verdik hopp oda çıkmış oldu aradansanada tavsiye ederim canım
çk saol canm benm :) haklısın dogru söylyorsun uzadı mı ne yazık ki bir sürü problem çıkyor canm... Bizde 3 yıldır birlikteyiz canm benm:) bi sürü emekle şu günlere gelebildik bizde baya bi sorunlar çıktı ama yılmadık şükürler olsun hayrlsyla bi tarihte bi belirlense işte o zaman değmeyin keyfime:)
internetten sıparıs vermeyı dusunuyozz bız canm daha uygun cunkiiSen nerden aldınkı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?