2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

ASLINDA UYGUN AMA BNM ARKADASIM INETERNETTEN 1000 TANESINI 79 ALMISTI BNDE COK BEGENDIM OLE YAPCAZ SANIRIM AMA SEN BEGENDINSEEENNN IYI YAPMSNNN KUZUM ICINE SINMISSS SONUNDAA

ASLINDA UYGUN AMA BNM ARKADASIM INETERNETTEN 1000 TANESINI 79 ALMISTI BNDE COK BEGENDIM OLE YAPCAZ SANIRIM AMA SEN BEGENDINSEEENNN IYI YAPMSNNN KUZUM ICINE SINMISSS SONUNDAA

Ya modelden modele değişiyor canım fiyatları daha uygunada vardı ama bu hoşuma gidince almış bulundum.Varmı senin aklında model kübram

büşramm yardımına ıhtıyacım var sındii ben gittigi.urunlerını begenıyom postijlerimide burdan aldım nişanlıma traş mak.begendım açıkcası uygun arıyorum sıkısıgmm cunku baya kendımede yedek epilasyon aletı alcam
işte 3unude almak ıstym hem uygunlarr hemde aldıgım sıte sencee nasıllar yaa kararszz kaldımdaa

Son düzenleme:
anemmm açılmıyo sanırım yasakkk(pardoın bılemedımmkıı büşrammm ya napım sencee alımmı kıı

anemmm açılmıyo sanırım yasakkk(pardoın bılemedımmkıı büşrammm ya napım sencee alımmı kıı

Son düzenleme:

Büşramm braun urunlerı çok ıyı bılıyorum du bızım burdakı evmer-aksu-evkura bakayım ama nişanlım 3 başlı kullanıyo o bozuldu sadece 3 baslı kullandıgını bıldıgım ıcın onu dusundmmm ay napcemmm bılemedım kı..

ne strestlı seler kuzu ya senın dugun masrafına cıkardlarmı

Hee anladım canım benimkide attığım tarz kullanıyor o yüzden dedim böle al die
Son dediğini anlamadım kübracım düğün masrafına çıkardılar mı derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…