Hee anladım canım benimkide attığım tarz kullanıyor o yüzden dedim böle al die
Son dediğini anlamadım kübracım düğün masrafına çıkardılar mı derken
hmmm yanı sanırım gelenek ve gorenekler farklı büüşramhanı dugune yakın gelın adayını çarşıya goturyolarya kıyafet gecelık çamasr vs.şeler alınıyo yaaa..onu demek ıstedımm tatlımmm benm
Hee canım bohça yaptık biz 1 ay önce karşılıklı aldık gecelikleri falan.Ama düğünden önce yine gidip gelinlik iç giyimini falan alıcaz nişanlımlaSizde adetler farklı mı oluyor
hemen hemen aynı tatlım demek ısım farklı sanırımbızde ona masraf denılıyo ıste dugune yakın gelını masrafa cıkarıyolar sonra da bohça hazrlanıyo bohçada farklı hem masrafa cıkarz hem bohça hazrlanlrr tatlımm
arkadaşlar bohçaya neler koydunuz paylaşır mısınz.
ben damat bohçasını tam takım dizdim eksik yoktur da. akrabaarın bohçasına
namazlık
oyalı örtü
havlu
lif
patik
2 erkek atleti
2 erkek çorabı
1erkek gömleği
(karı-koca bir bohça)
1 bohça toplam 100 tl ye mal oldu.malzemeleri toptancısından aldığım halde
bu topik beni unutmuuuşşş
arkadaşlar bohçaya neler koydunuz paylaşır mısınz.
ben damat bohçasını tam takım dizdim eksik yoktur da. akrabaarın bohçasına
namazlık
oyalı örtü
havlu
lif
patik
2 erkek atleti
2 erkek çorabı
1erkek gömleği
(karı-koca bir bohça)
1 bohça toplam 100 tl ye mal oldu.malzemeleri toptancısından aldığım halde
bu topik beni unutmuuuşşş
Olur mu canımmm yoksun ama sabahtan beri sen bizi unuttun benceeee
oyyy arzummm gelmişşş biz senı unutabulurmuyuzzz hıccc sen bu topiğinnn balısınkıııı hş.bebem napıyonnn
gece yoldan geldim pestil modunda yapışmışım yatağa hala da ayrılabilmiş değilim büşracım..
kübraaa sinbo alma canım boşa almış olursun büşra haklı biraz daha zorla kendini de braun falan al.. nişanlına da philips düşünebilirsin.. şimdi paracık yoksa olunca alırsın sıkıntı etme almış olmak için alma emi??
oy oy oy valla canım işin zor biz hiççç anne baba akraba olayına girmedik bizde sadece gelinle damada yapıldı.Zaten düğünden sonra el öpmeye giderken ufak tefek bir şeyler gider bizde çetik tülbent seccade gibi
hoşbuldum fındığımiyiyim şükür sizler naptınız asıl? var mı hareket?
üst yorumda sana da bir gönderim var ona bakıver..
ayrıca magnetle hazırladığım kına hediyeliklerimi paylaştım bakın onlara.. hoşunuza gitmeyen bir detay varsa değiştiriciimm
sagolun kızlarr ya ıyı uyardınızzz ole yapım artıkkk emın ol almak ıcın alcaktmm artıkın beklım eylul ayında alimm arzucumm saolll bebemmm
canım benim nişan düğün arası 15 gün olacak.bu nişan bohçası mıdır düğün bohçası mı ben de anlamadım:) aslında ben de damadın hemen nişanda teslim edeyim diğerlerinin de düğünden sonra el öpmeye giderken bohçalarını götüreyim diyorum.ne dersiniz?
yazık günah çünkü..
Düğün dönemi yeri geliyor 10 liraya ihtiyacın oluyor.. Bu aldıkların puuffff havaya uçacak o parayla başka ihtiyacını gör..
Vatan computer'da çok cazip indirimler oluyor onları takip et canım benim ben küçük ev aletlerimin tamamını artı elektrik süpürgemi 700 liraya almıştım
haklısın tatlım ole yapım artık oyy bıtmıyooo valla al al bısuru eksıkk cıkıyo allah hepımızın yardımcısı olsnn arzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?