2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Hee anladım canım benimkide attığım tarz kullanıyor o yüzden dedim böle al die
Son dediğini anlamadım kübracım düğün masrafına çıkardılar mı derken

hmmm yanı sanırım gelenek ve gorenekler farklı büüşram hanı dugune yakın gelın adayını çarşıya goturyolarya kıyafet gecelık çamasr vs.şeler alınıyo yaaa..onu demek ıstedımm tatlımmm benm

Hee canım bohça yaptık biz 1 ay önce karşılıklı aldık gecelikleri falan.Ama düğünden önce yine gidip gelinlik iç giyimini falan alıcaz nişanlımlaSizde adetler farklı mı oluyor

Hee canım bohça yaptık biz 1 ay önce karşılıklı aldık gecelikleri falan.Ama düğünden önce yine gidip gelinlik iç giyimini falan alıcaz nişanlımlaSizde adetler farklı mı oluyor

hemen hemen aynı tatlım demek ısım farklı sanırım bızde ona masraf denılıyo ıste dugune yakın gelını masrafa cıkarıyolar sonra da bohça hazrlanıyo bohçada farklı hem masrafa cıkarz hem bohça hazrlanlrr tatlımm

arkadaşlar bohçaya neler koydunuz paylaşır mısınz.
ben damat bohçasını tam takım dizdim eksik yoktur da. akrabaarın bohçasına
namazlık
oyalı örtü
havlu
lif
patik
2 erkek atleti
2 erkek çorabı
1erkek gömleği
(karı-koca bir bohça)
1 bohça toplam 100 tl ye mal oldu.malzemeleri toptancısından aldığım halde

Evet isimler farklıymış canım gerçi bizde pek adet yoktur öle. biz nişan yapmadık sözde zaten alyans takmıştık madem nişan yapmıyoruz bari bohça yapalım dedik öle oldu canım yani

oy oy oy valla canım işin zor biz hiççç anne baba akraba olayına girmedik bizde sadece gelinle damada yapıldı.Zaten düğünden sonra el öpmeye giderken ufak tefek bir şeyler gider bizde çetik tülbent seccade gibi

canm valla akrabalara ben patık yazma havlu koycammm çok sey koyamam valla

Olur mu canımmm yoksun ama sabahtan beri sen bizi unuttun benceeee

gece yoldan geldim pestil modunda yapışmışım yatağa hala da ayrılabilmiş değilim büşracım..

kübraaa sinbo alma canım boşa almış olursun büşra haklı biraz daha zorla kendini de braun falan al.. nişanlına da philips düşünebilirsin.. şimdi paracık yoksa olunca alırsın sıkıntı etme almış olmak için alma emi??

oyyy arzummm gelmişşş biz senı unutabulurmuyuzzz hıccc sen bu topiğinnn balısınkıııı hş.bebem napıyonnn

hoşbuldum fındığım iyiyim şükür sizler naptınız asıl? var mı hareket?

üst yorumda sana da bir gönderim var ona bakıver..
ayrıca magnetle hazırladığım kına hediyeliklerimi paylaştım bakın onlara.. hoşunuza gitmeyen bir detay varsa değiştiriciimm

sagolun kızlarr ya ıyı uyardınızzz ole yapım artıkkk emın ol almak ıcın alcaktmm artıkın beklım eylul ayında alimm arzucumm saolll bebemmm

canım benim nişan düğün arası 15 gün olacak.bu nişan bohçası mıdır düğün bohçası mı ben de anlamadım:) aslında ben de damadın hemen nişanda teslim edeyim diğerlerinin de düğünden sonra el öpmeye giderken bohçalarını götüreyim diyorum.ne dersiniz?

yorumunu gordummm ve ılkkk ona cevapp yazdımkiiii nerdee bebem paylastnn hemen el atalımmm

sagolun kızlarr ya ıyı uyardınızzz ole yapım artıkkk emın ol almak ıcın alcaktmm artıkın beklım eylul ayında alimm arzucumm saolll bebemmm

yazık günah çünkü..
düğün dönemi yeri geliyor 10 liraya ihtiyacın oluyor.. bu aldıkların puuffff havaya uçacak o parayla başka ihtiyacını gör..
vatan computer'da çok cazip indirimler oluyor onları takip et canım benim ben küçük ev aletlerimin tamamını artı elektrik süpürgemi 700 liraya almıştım

tatlım valla ben dugunden sonra el opmeye gıdılınce goturcemm sende bence ole yap nedersn

haklısın tatlım ole yapım artık oyy bıtmıyooo valla al al bısuru eksıkk cıkıyo allah hepımızın yardımcısı olsnn arzucummm

paketlenmeden önceki haliii

paketlendikten sonraki haliii

bu da magnetiiimm

haklısın tatlım ole yapım artık oyy bıtmıyooo valla al al bısuru eksıkk cıkıyo allah hepımızın yardımcısı olsnn arzucummm

yazarak alın bak.. vallahi çok işe yarayacak neyiniz var neyiniz yok bileceksiniz yoksa aynı şeyden bi kaç kere alınıyor..
o zaman eksikler kolayca tamamlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…