paketlenmeden önceki haliii
Eki Görüntüle 762093
paketlendikten sonraki haliii
Eki Görüntüle 762092
bu da magnetiiimm
Eki Görüntüle 762091
Hayırdır arzucum geziyon galba işi gücü bitirdindegece yoldan geldim pestil modunda yapışmışım yatağa hala da ayrılabilmiş değilim büşracım..
canım benim nişan düğün arası 15 gün olacak.bu nişan bohçası mıdır düğün bohçası mı ben de anlamadım:) aslında ben de damadın hemen nişanda teslim edeyim diğerlerinin de düğünden sonra el öpmeye giderken bohçalarını götüreyim diyorum.ne dersiniz?
arzummm yürektennnn soyluyorummm bunlarrr cok cııcılı bıcılııı şahaneee olmusyaaaa cok gusell yaaa musmutluuu olunn ınsalahhyerım ben bunlarııı heee
Hayırdır arzucum geziyon galba işi gücü bitirdinde
Arkadaşlar merhaba,
düğün iyice yaklaşırken heyecan stres durumlarınız nasıl? Bizde biraz ufak çaplı gerginlikler başladı. Tabiki herkes yaşıyor eminim ama bu dönem zormuş vallahi.
işallah en yakın zamanda 2 ayı atlatalım da evlenelim.
Canlarımmmm ben cıkıyorummm kendınzee cok ama cok ıyı bakınn yarın gorusmekk uzree opuldunuzz[/
büşrammmm aksamm fotoyu koycammm bakarsn temammmıı
büşramm bunlar sana
Arzum bunlar sana
arkadaşlar merhaba,
düğün iyice yaklaşırken heyecan stres durumlarınız nasıl? Bizde biraz ufak çaplı gerginlikler başladı. Tabiki herkes yaşıyor eminim ama bu dönem zormuş vallahi.
Işallah en yakın zamanda 2 ayı atlatalım da evlenelim.
yok anacım ne gezmesi.. fırsat mı var
dayımı rüyamda görüyordum da ne zamandır mezarına kabul istiyordu heralde oraya gidip geldik..
yoksa değil şehir dışı.. evden çarşıya inecek halim yok
evet bazen ufak detaylarda kaybolup insan o güzel günün keyfini alamaz hale geliyor. Ne yazıkki aileler işin içine girince bazı şeyler daha zor oluyor. Herkes bişi söylüyohoşgeldin..
herkeste var inan olmaması imkansız citirik..
mühim olan onulmaz hale gelmemek en az sıyırıkla atlatmak.. sende içini ferah tut ve o muhteşem günün hayaliyle kendini moralize et
canım h.g.ayyy bız aynı gun evlenıyozz senınleee
Gergınlıklerr her ılıskıde oluyo bıde dugun stresı ustune gelınce sakınlıgını koru tatlım umarımm sorunsz bır sekılde atlatırsnz canını sıkma sakınn
Allah rahmet eylesin canım iyi yapmışsın valla...
Daha bitmedi mi işlerin senin ya. Ne güzel cicilerde hazırlamışsın kına için benim hiç aklıma gelmemişti valla kıskandım görünce
evet bazen ufak detaylarda kaybolup insan o güzel günün keyfini alamaz hale geliyor. Ne yazıkki aileler işin içine girince bazı şeyler daha zor oluyor. Herkes bişi söylüyo
evet ne güzel aynı gün birinin daha aynı heyecanı yaşadığını bilmek güzel geldi şimdiden :)
işallah çileden çıkmam :) şaka bi yana zorluyorum kendimi . sonra düşünüyorum çok boş çok anlamsız geliyor. Nikah şekeriydi davetiyesydi gibi konulardan tartışmak ama sanki hiçbişi benim istediğim şekilde olmuyor gibi geliyor.
büşram mobilyalarım gelecek eve yerleşecek halılarım alınacak çeyizim çıkacak yerleşecek ben o zaman ohhh dicem
hediyeliklerden sana da yaptıralım canım aşkolsun
kızlar balayı rezervasyonlarınız tamam mı. ben değişiklik olsun diye kapadokyaya karar verdim. her sene tatle gidiyorum zaten sıkıldım o dejenere ortamı görmekten.siz nereleri tercih ettiniz
Ama sen öyle büyüterek söyleyince gözüm korkuyor benim ben buralara kadarda gelemedim daha arzummm
Ayy o kadar eksiğim var ki canım bir de ben herşeyimi kendim yapıyorum bunlara bütçe ayırma gibi bir şansım yok sanırım
hayıırr hiç korkma!!
öyle tatlı ki.. bugün yoruluyorsun sonra yatıyorsun sabaha kalkınca geçiyor ki
birde bizim ne snoopy tarafından ne de bizimkiler tarafından hiç desteğimiz yok.. kredi çektik düğünde gelenlerle kapamaya çalışacağız kapanmazsa Allah kerim kapanırsa şükür deyip geçeceğiz :) harcamalara azıcık dikkat edersen herşeye ödenek ayırabilirsin bak inan bana büşram
öbür türlü de senin evin senin eşyaların senin yatağın senin kocan.. herşeyini kendin yapmak öyle bir tatlı ki akıllara zarar..
sadece şu zaman illetinin geçmesi zora sokuyor insanı o kadar.. ama 2 aydan düştükten ve hazırlıklar hız kazandıktan sonra zamanın nasıl geçtiğine inanamayacaksın
yaşayan bilir bak
tercih meselesi tabi..
biz alanya'ya gidiyoruz
kızlar balayı rezervasyonlarınız tamam mı. ben değişiklik olsun diye kapadokyaya karar verdim. her sene tatle gidiyorum zaten sıkıldım o dejenere ortamı görmekten.siz nereleri tercih ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?