2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

gece yoldan geldim pestil modunda yapışmışım yatağa hala da ayrılabilmiş değilim büşracım..

Hayırdır arzucum geziyon galba işi gücü bitirdinde

Valla canım düğünden sonra el öpmeye giderken götür birde ayriyettten masraf çıkartma kendine bence

arzummm yürektennnn soyluyorummm bunlarrr cok cııcılı bıcılııı şahaneee olmusyaaaa cok gusell yaaa musmutluuu olunn ınsalahhyerım ben bunlarııı heee

Allah razı olsun çok teşekkürleeerr
bende yememek için zor tutuyorum kendimiii..
birazdan da ayakkabımla buketimi paylaşacağım

Arkadaşlar merhaba,

düğün iyice yaklaşırken heyecan stres durumlarınız nasıl? Bizde biraz ufak çaplı gerginlikler başladı. Tabiki herkes yaşıyor eminim ama bu dönem zormuş vallahi.

işallah en yakın zamanda 2 ayı atlatalım da evlenelim.

Hayırdır arzucum geziyon galba işi gücü bitirdinde

yok anacım ne gezmesi.. fırsat mı var

dayımı rüyamda görüyordum da ne zamandır mezarına kabul istiyordu heralde oraya gidip geldik..
yoksa değil şehir dışı.. evden çarşıya inecek halim yok

Canlarımmmm ben cıkıyorummm kendınzee cok ama cok ıyı bakınn yarın gorusmekk uzree opuldunuzz[/

büşrammmm aksamm fotoyu koycammm bakarsn temammmıı

büşramm bunlar sana
Arzum bunlar sana

hoşgeldin..

herkeste var inan olmaması imkansız citirik..
mühim olan onulmaz hale gelmemek en az sıyırıkla atlatmak.. sende içini ferah tut ve o muhteşem günün hayaliyle kendini moralize et

Canlarımmmm ben cıkıyorummm kendınzee cok ama cok ıyı bakınn yarın gorusmekk uzree opuldunuzz[/

büşrammmm aksamm fotoyu koycammm bakarsn temammmıı

büşramm bunlar sana
Arzum bunlar sana

aldık kabul ettik geri gönderiyoruz

sende bakarsın yarın fotolara.. görüşürüz kübüşüm..

canım h.g.ayyy bız aynı gun evlenıyozz senınleee

Gergınlıklerr her ılıskıde oluyo bıde dugun stresı ustune gelınce sakınlıgını koru tatlım umarımm sorunsz bır sekılde atlatırsnz canını sıkma sakınn

yok anacım ne gezmesi.. fırsat mı var

dayımı rüyamda görüyordum da ne zamandır mezarına kabul istiyordu heralde oraya gidip geldik..
yoksa değil şehir dışı.. evden çarşıya inecek halim yok

Allah rahmet eylesin canım iyi yapmışsın valla...
Daha bitmedi mi işlerin senin ya. Ne güzel cicilerde hazırlamışsın kına için benim hiç aklıma gelmemişti valla kıskandım görünce

hoşgeldin..

herkeste var inan olmaması imkansız citirik..
mühim olan onulmaz hale gelmemek en az sıyırıkla atlatmak.. sende içini ferah tut ve o muhteşem günün hayaliyle kendini moralize et
evet bazen ufak detaylarda kaybolup insan o güzel günün keyfini alamaz hale geliyor. Ne yazıkki aileler işin içine girince bazı şeyler daha zor oluyor. Herkes bişi söylüyo

evet ne güzel aynı gün birinin daha aynı heyecanı yaşadığını bilmek güzel geldi şimdiden :)
işallah çileden çıkmam :) şaka bi yana zorluyorum kendimi . sonra düşünüyorum çok boş çok anlamsız geliyor. Nikah şekeriydi davetiyesydi gibi konulardan tartışmak ama sanki hiçbişi benim istediğim şekilde olmuyor gibi geliyor.

Allah rahmet eylesin canım iyi yapmışsın valla...
Daha bitmedi mi işlerin senin ya. Ne güzel cicilerde hazırlamışsın kına için benim hiç aklıma gelmemişti valla kıskandım görünce

büşram mobilyalarım gelecek eve yerleşecek halılarım alınacak çeyizim çıkacak yerleşecek ben o zaman ohhh dicem

hediyeliklerden sana da yaptıralım canım aşkolsun

aynen aileler o dialogların içinde olmasalar herşey daha kolay olacak..
çünkü bir gülüşümüzle yağları eriyip suçlu olmasalarda özür dileyen kuzularımız var bizim

kızlar balayı rezervasyonlarınız tamam mı. ben değişiklik olsun diye kapadokyaya karar verdim. her sene tatle gidiyorum zaten sıkıldım o dejenere ortamı görmekten.siz nereleri tercih ettiniz

büşram mobilyalarım gelecek eve yerleşecek halılarım alınacak çeyizim çıkacak yerleşecek ben o zaman ohhh dicem

hediyeliklerden sana da yaptıralım canım aşkolsun

Ama sen öyle büyüterek söyleyince gözüm korkuyor benim ben buralara kadarda gelemedim daha arzummm

Ayy o kadar eksiğim var ki canım bir de ben herşeyimi kendim yapıyorum bunlara bütçe ayırma gibi bir şansım yok sanırım

kızlar balayı rezervasyonlarınız tamam mı. ben değişiklik olsun diye kapadokyaya karar verdim. her sene tatle gidiyorum zaten sıkıldım o dejenere ortamı görmekten.siz nereleri tercih ettiniz

tercih meselesi tabi..
biz alanya'ya gidiyoruz

Artık bitsin istiyorum Rüya mı kabus mu hayla anlam veremediğim şu dönem geçip gitsin istiyorum sevdiceğimle aynı evde olmanın hayali bile güzelken o anı yaşamak istiyorum artık. çok yorulduğumu hissediyorum tükendim resmen o kadar zamanda Allahım akıp gitsin kalan şu 74 gün bir an önceee

hayıırr hiç korkma!!
öyle tatlı ki.. bugün yoruluyorsun sonra yatıyorsun sabaha kalkınca geçiyor ki

birde bizim ne snoopy tarafından ne de bizimkiler tarafından hiç desteğimiz yok.. kredi çektik düğünde gelenlerle kapamaya çalışacağız kapanmazsa Allah kerim kapanırsa şükür deyip geçeceğiz :) harcamalara azıcık dikkat edersen herşeye ödenek ayırabilirsin bak inan bana büşram

öbür türlü de senin evin senin eşyaların senin yatağın senin kocan.. herşeyini kendin yapmak öyle bir tatlı ki akıllara zarar..

sadece şu zaman illetinin geçmesi zora sokuyor insanı o kadar.. ama 2 aydan düştükten ve hazırlıklar hız kazandıktan sonra zamanın nasıl geçtiğine inanamayacaksın

yaşayan bilir bak

Yaaaaaaaaaaaa bencede geçsin geçer hem dimiRamazan bayramından sonrayı düşünüyorum canım bende. dayan diyorum kendi kendime bayramdan sonra nefes almaya vaktin olmucak anlamazsın bile geçer gider diyorum . Tek derdim ev şu . benim ki akıllara zarar zaten bir gün kiraya gidelim diyor 2 gün geçmeden geliyor falan yerde ev varmış kredi mi alsak diyor kafayı yedirtti bana ya

Toplam ne tuttu canım senin şu hediyelikler uygunsa düşünebilirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…