Yaaaaaaaaaaaa bencede geçsin geçer hem dimiRamazan bayramından sonrayı düşünüyorum canım bende. dayan diyorum kendi kendime bayramdan sonra nefes almaya vaktin olmucak anlamazsın bile geçer gider diyorum . Tek derdim ev şu . benim ki akıllara zarar zaten bir gün kiraya gidelim diyor 2 gün geçmeden geliyor falan yerde ev varmış kredi mi alsak diyor kafayı yedirtti bana ya
Toplam ne tuttu canım senin şu hediyelikler uygunsa düşünebilirimde
canım benimki de mız mız yapıyor. şimdi 2bin 500 lira gidecek 5 gün için falan filan. ben buluyorum bi yerler benim bi arkadaş var.o daha uyguna halleder deyip rezervasyonumu engelliyor ama nedense o arkadaşa da bi türlü ulaşamıyor:) anlayacağın canım benimki balayı konusunda çamura yatıyor. bu gidişle balayını da ben ödicem heraldeBiz hayla karar veremedik daha doğrusu bizim ki sallıyor en sona
erkek beyniyle başa çıkmak zor Allah hepimize sabır versin
tarihe gelince bak yemin ediyorum alışverişle başlayacaksın başını kaşıyacak vaktin olmayacak aman bu ne detay öööfff diyeceğin an gelecek inan bana..
geçen hafta genel alışverişe gittiğimde kapı askısı duşa kabin askısı havlu askısı kağıt havlu askısı tuvalet kağıtlığı askısı diye alt alta devam eden listeme bakınca çığlık çığlığa snoopy'e koşup "yooookk gitmeyelim almayalım yeter yaaa" diye paçasına yapışınca kahkahalara boğulduk berabero yüzden geçecek su gibi hemde..
hediyeliklere gelince ayna tarak 100 tane yaptırdım tanesi 1liradan..
magnetler de 500 tanesi 70 lira..[/QUOTE
Aaaa iyimiş fiyatları canım bir düşünsem mi ne etsem bende
Aman bizimkine gidip yok almayalım vazgeçtim desem bencede aşkım ya almayalım gel otur der ona göre hava hoş
canım benimki de mız mız yapıyor. şimdi 2bin 500 lira gidecek 5 gün için falan filan. ben buluyorum bi yerler benim bi arkadaş var.o daha uyguna halleder deyip rezervasyonumu engelliyor ama nedense o arkadaşa da bi türlü ulaşamıyor:) anlayacağın canım benimki balayı konusunda çamura yatıyor. bu gidişle balayını da ben ödicem heralde(((
Aaaa iyimiş fiyatları canım bir düşünsem mi ne etsem bende
Aman bizimkine gidip yok almayalım vazgeçtim desem bencede aşkım ya almayalım gel otur der ona göre hava hoş
Bizimkininde pek niyeti yoktu ama bazen çene yapmak iyi geliyor ya tavsiye ederim abartmamak şartı ile
Bence bırak ödesin hiç ben öderim falan deme alıştırma rahata canım
yok tarih yaklaştıkça işler değişiyor ya hallederiz bakarız diyen boncuğum dün tutmuş aşkım halıya acil bakmamız lazım aceleye gelecek yoksa bak diyor
hele hele şuna bak sen
o yüzden iş başa düşünce değişir merak etme sen..
aynen canım alışır bence de. ama zaten çalışan eş alıyor o konuda pek bi rahat. elini cebine ben uzak durursam atıyor:) düğünü derneği eşyaları vs. babası karşılıyor zaten.o kuruş harcamadı cebinden benim çeyizlere 8 bin gitti şimdiye kadar.eksiklerim de var üstelik.nişana da 2bin gider etti 10 bin. bu kına alışverişini siz mi karşılıyorsunuz karşı tarafa mı ödetiyorsunuz?
nişanda kuaför ve dış çekim fotoğrafını da ben mi ödicem bu arada kızlar?
Kuzucumm niye sen her şeyi kendine yük ediyorsun kuaför ve resimleri nişanlının karşılaması lazım.Valla böyle herşeyi üstüne yük etme canım bak.Ayrı gayrınızda olmamaları artık bence
ne bileyim canım ben öyle alıştım. yıllardır özgür kendi ayakları üstünde duran biri olmaya o kadar alışmışım ki başkasının kuruşunu almak ağır geliyor. misal ailem bile hiç bir düğün masrafıma karışmıyor onu bırak, ailemle yaşamadığım halde eve yeni mobilyalar aldım bir de sırf daha şık olsun diye misafirlere ele güne karşı . yani serde erkeklik mi var bilemyorum ki niye böyle oldum ben
Yok canım anlıyorum ben seni senelerdir kendi ayaklarımız üzerinde durduğumuz için öyle geliyor.Bende tüm herşeyimi kendim yaptım artı aileme destek oldum.Bende şu an çalışmasam zor gelir sadece koca parası yemek ama onun kadar bende kazanıyorum ortak gider sonuçta.Ama biz onu senin paran benim param olarak görmedik taa en baştan beri oda rahatlıkla benim cüzdanımı açar bende rahatlıkla onun cüzdanını açarım asla sorun olmamıştır.[/QUOT
anladım canım , sen uzun zamandır tanıyorsun belki de, bz tanışalı 3 ay oluyor görücü usulü de değil üstelik. rahat değilim henüz o konularda zamanla olurum umarım.
Boşver canım o kadar dengesiz insanlar var ki ne dedikleri ne yaptıkları belli değil.Bu tarz konuşmaları yapan insanlarda da art niyet arıyorum ben nedense ya mutu bir evlilikleri olmadığı için bizide soğutmaya çalışıyorlar yada geç bir evlilik yaptıkları için yanlarına yandaş arıyorlar
paketlenmeden önceki haliii
Eki Görüntüle 762093
paketlendikten sonraki haliii
Eki Görüntüle 762092
bu da magnetiiimm
Eki Görüntüle 762091
arzucuk bunlar çok güzelmiş çok güzel düşünmüşsün gerçekten ya hayırlı ugurlu olsun magnetlere de ayrı bayıldım senin zevkin tam bana hitap ediyor ankaranın suyundan mıdır nedir bilemedim şimdi
haklısın büşracım zaten eşinden ayrı uzun süredir ne diyim yani şimdi de demiş ki bir akşam komşularla hayırlı olsuna gelicez daha dogru durust muhabbetim bile yok şimdi ordan burdan sıkıştırıp herşeyi sorucaklar zaten bizim ilişkimiz biraz zor bir ilişki dışardan eleştirilere maruz kalan bir ilişki böyle oldu mu çok yıpratıyorlar Allahım sen sabır ver
kızlar bu aradabir şey paylaşmak istiyorum benim normalde kınam bir yer tutulup öyle olucaktı ama şimdi işler değişti annemle konuştuk durumumuz el vermicek dedi daha bir sürü de eksiğim var iyice yük oldum çalışmadıgım için.. evde yapıcaz büyük ihtimal kınayı apartmanımızın önü filanda müsait degil evimizde 5. katta asansör filanda yok birazda kücük nasıl olucak biticek hiçbir fikrim yok gerçekten
ayna -tarak seti internetten baktım en ucuz 2 tl. ardemir sen nereden aldın 1 tl yazmışsın bi yerde,
evet bazen ufak detaylarda kaybolup insan o güzel günün keyfini alamaz hale geliyor. Ne yazıkki aileler işin içine girince bazı şeyler daha zor oluyor. Herkes bişi söylüyo
evet ne güzel aynı gün birinin daha aynı heyecanı yaşadığını bilmek güzel geldi şimdiden :)
işallah çileden çıkmam :) şaka bi yana zorluyorum kendimi . Sonra düşünüyorum çok boş çok anlamsız geliyor. Nikah şekeriydi davetiyesydi gibi konulardan tartışmak ama sanki hiçbişi benim istediğim şekilde olmuyor gibi geliyor.
ama sen öyle büyüterek söyleyince gözüm korkuyor benim ben buralara kadarda gelemedim daha arzummm
Ayy o kadar eksiğim var ki canım bir de ben herşeyimi kendim yapıyorum bunlara bütçe ayırma gibi bir şansım yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?