[ı]iyi akşamlar kızlarrr... Size bişey sormak istiyorumm kına gecesinde gelinin kuaför masrafını damatmı karşılıyor ?[/ı]
oyy canım yaa çok haklısın aslında her şeyde olduğu gibi o gecede de amaç birliktelik tabiki hayırlısı olsun kısmet:114:fıstıkım kesinlikle ankaranın havasından suyundan
gel sende kınama düğünüme sana da vereyim anı olsun
diğer türlü kına işine gelince.. canım kına da maksat bekar geçirdiğin son gece de sevdiğin arkadaşların ailenle eğlenip kına yakmak değilmi? mekanın içine tüküreyim ateş pahası.. boşver hiç canını sıkma evde olsa ne olur ki?
halıları kaldırırsınız eşyaları da bir odaya taşırsınız salon yeter ki..yeterki hayırlısı olsun..
canım IYI AKŞAMLARRR.HIC TAKMA KAFANA ONEMLI OLANNN SENN MUTLULUGUNNN HZUURUN...SONUCTA DUGUN YAPMAK KOLAY DEIL NEGSL SENDE AILENI DUSUNUYOSNNN INAN BNDE SENN GIBI DUSUNURDUM AILEME ASLAA YUK OLMAK ISTEMEIDM BUGUNE KADAR SUKUR ÇALISIYORUM KENDI SALONUMU TUTTM COK BUYUK BIYER DEIL AMA IMKANIM BUKADARINA YETTII EGE ÇALISMAMSS OLSAYDM VE SIKISIK OLSAYDIKKK INAN BNDE EVDE YAPARDMM KINA GECEMI..EMIN OLKI COK MUTLU OLCAKSNN OGUN O EVDEE COK GUSEL YASIYCANN KINA GECENIII ONCEDEN HERKES EVINDE YAPIYOMS KINA GECESINI SEN MANTIKLI OLANI YAPIYOSN VE HICBISEKILDE BOSA KAFANI TAKMAA TAMAMMI TATLIMM BENIMMoyy canım yaa çok haklısın aslında her şeyde olduğu gibi o gecede de amaç birliktelik tabiki hayırlısı olsun kısmet:114:
bazen küçük şeylere takılıyorum ama etraflıca düşününce bende o yola geliyorum
maddi şeylerin önemi de bir yere kadar tabi o andan alınacak keyif ve mutluluk zirvede olsun yeter ki inş da öyle olur hepimize
canım IYI AKŞAMLARRR.HIC TAKMA KAFANA ONEMLI OLANNN SENN MUTLULUGUNNN HZUURUN...SONUCTA DUGUN YAPMAK KOLAY DEIL NEGSL SENDE AILENI DUSUNUYOSNNN INAN BNDE SENN GIBI DUSUNURDUM AILEME ASLAA YUK OLMAK ISTEMEIDM BUGUNE KADAR SUKUR ÇALISIYORUM KENDI SALONUMU TUTTM COK BUYUK BIYER DEIL AMA IMKANIM BUKADARINA YETTII EGE ÇALISMAMSS OLSAYDM VE SIKISIK OLSAYDIKKK INAN BNDE EVDE YAPARDMM KINA GECEMI..EMIN OLKI COK MUTLU OLCAKSNN OGUN O EVDEE COK GUSEL YASIYCANN KINA GECENIII ONCEDEN HERKES EVINDE YAPIYOMS KINA GECESINI SEN MANTIKLI OLANI YAPIYOSN VE HICBISEKILDE BOSA KAFANI TAKMAA TAMAMMI TATLIMM BENIMM
merhaba tatlım kına gecesınde bızım adette kuaforu kız tarafı verıyo sadece dugun kuaforu ıcın erkek tarafı verıyor tatlım
oy kübüşüm benim sanada iyi akşamlar kuzum
tabi imkanlar ölçüsünde hareket edicez napalım önemli olan birliktelik, birlikte mutlu olmak.. dış faktörler bir yere kadar etkiliyo bende şimdi yapabileceğimiz kadarında mümkün olabilecek olumlu şeyleri düşünmeye başladım canım daha samimi bir ortam olucak öyle herkes de gelmemiş olur aile arkadaşlar arasında mutlu mesut kınamızı yakarız işte
ayyy acaba bizdedemii öleee :)
Yok canım anlıyorum ben seni senelerdir kendi ayaklarımız üzerinde durduğumuz için öyle geliyor.Bende tüm herşeyimi kendim yaptım artı aileme destek oldum.Bende şu an çalışmasam zor gelir sadece koca parası yemek ama onun kadar bende kazanıyorum ortak gider sonuçta.Ama biz onu senin paran benim param olarak görmedik taa en baştan beri oda rahatlıkla benim cüzdanımı açar bende rahatlıkla onun cüzdanını açarım asla sorun olmamıştır.[/QUOT
anladım canım , sen uzun zamandır tanıyorsun belki de, bz tanışalı 3 ay oluyor görücü usulü de değil üstelik. rahat değilim henüz o konularda zamanla olurum umarım.
Evet canım bizim 4 senemiz bitiyor.3ay çok kısa bir süre biz daha 3 aylıkken ne konuşcağımızı bilmiyorduk. Niye bu kadar acele ettiniz ki peki canım biraz daha zaman geçirseydiniz beraber:26:
haklısın büşracım zaten eşinden ayrı uzun süredir ne diyim yani şimdi de demiş ki bir akşam komşularla hayırlı olsuna gelicez daha dogru durust muhabbetim bile yok şimdi ordan burdan sıkıştırıp herşeyi sorucaklar zaten bizim ilişkimiz biraz zor bir ilişki dışardan eleştirilere maruz kalan bir ilişki böyle oldu mu çok yıpratıyorlar Allahım sen sabır ver
kızlar bu aradabir şey paylaşmak istiyorum benim normalde kınam bir yer tutulup öyle olucaktı ama şimdi işler değişti annemle konuştuk durumumuz el vermicek dedi daha bir sürü de eksiğim var iyice yük oldum çalışmadıgım için.. evde yapıcaz büyük ihtimal kınayı apartmanımızın önü filanda müsait degil evimizde 5. katta asansör filanda yok birazda kücük nasıl olucak biticek hiçbir fikrim yok gerçekten
Gelsinler canım bir güzel ağırlarsın kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin ki çok iyiyiz her şey yolunda dersin olur biter
Kına içinde bizde çok sıkışıcaktık düğün salonu ve cafeler 600den aşağı değildi çevremizde evde de yapmak istemiyordum.Bende evimizin karşısında bir kahve vardı arada görüyordum kına falan yapan oluyordu gittik sorduk anlaştık fiyatıda 170 dedi çok uygun oldu yani canım sende böle yapabilirsin.He ama haftasonu değil cuma akşamı tabi
İyi akşamlar kızlarrr... Size bişey sormak istiyorumm kına gecesinde gelinin kuaför masrafını damatmı karşılıyor ?
aynı durumdayzzz büşümmm sıkma canını benımde bak evım tutulmadı yatak oda halı yatak oda perdem ıvırım zıvırım varrr herseyyy hallolcakk ınslahhhh aldıgımızz maasta yetmıyokı anacımmmm
evet canım kınada da kuaför masrafı erkek tarafına aittir.
Ayyy aynı aynı kübracım ya halısı perdesi mobilyası(gerçi mobilyalarımı beğendim bir tek gidip alıcaz o kadar) en önemlisi evi ama niyeyse bu ara çok rahatım ya arzucugumun sayesinde mi yoksa kendimimi saldım anlamadım ama nese amannnnnnnnnnnnn
Günaydınnn kızlarrr nabersınızzz kımler var.....
canımm günaydın gördüm ki ikizinibaktığımız modellere benziyor çok hoş model üç aşağı beş yukarı böle olucak kına saçım muhtemelen benziyormusunuz siz birbirinize ay çok tuhaf ikiz olmak ya biz söz yaptık 1 ay sonra askere gitti zaten daha 5 ay önce döndü bizim önceden alma gibi bir şansımız olmadı :):) e hani o zaman mobilyaların merak ederim ama şimdi:):):)
kuzuuuu o benım ıkızım deılll yaa ıkızmın resmnı yukluyemedım netten bu modelı yaptrdı kııı bak ozelden atıyommm msj
Ay allah senin bende ikizin sandım nerden bilim ama
demek açıklamayı unutmusummm büşümmm ksrbakmaa heheee
Seniide gördüm ikizinide gördümEvet kına saçı çok güzel olmuş canım bindallıyla falan ay çok tatlı olmuş
çookkk uzaklara gıttı kuzu ya cok ozluyom onuama haftaaya pazar gelcekkk ınslahhhh
Zordur herhalde canım ya olsun ama haftaya o gelicek 2 ay sonra sen gidiceksin özlem giderirsiniz birzcıkİkizin ne zaman evlendi çok oldumu
OO hemde nasıl zor büşrammm düşün 22 yıl beraberdık okulumuzzz yatagımızzz herseymzzz o gıdınce okadar bosluga dusup ıcıme kapandım kıhasretıne dayanamadım 3 ay sonra yanına gıttımmm kuzumun ekımde evlendı tatlımm hamıle 5 aylıkkk alışamadı oralara zatennn dıyo yapaıyom erzincana gelmk ıstıyom falan allahtan eşi anlayslıı yaa...evet o gelcek gıtcekkk sonra 1 ay sonra dugunume gelcek ve 3 ekımde hep beraber antalyaya gıtcezz
siz kaç kardesz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?