Ohhh birde bebiş geliyor aileye he teyze oluyon ne güzel
2 kardeşiz birde lise sonda bir cimcimem var benimde cadı mı cadı
İvett bi minnak daha gelıyo geçen gunde dıger ablamın hamıle oldugunu ogrendıkkkbebişler sıralandııı kuzu..
ohh ıyı sevndmmm anneşin tek kalmıycakkk cimcime ona destek olur
Ohhh mahşallah ortama bak sen çifter çifter torun heycanı yaşıcaklar ne güzelEvet canım düşkündür de anneme destek olur rahatım o konuda.Sen sonmusun evde yoksa
Biz 5 kız kardeşizz3 tane buyuk ablam var 2sı evlı bırı bekar yalnız bekar abla dıger evlı ablamda kalıyo nıye dersennn hemen cvp verıyorum ablamın eşi mühendıs ve farklı bır ılcede gorev yapıyo haftada 1 gun evıne gelıyo ablam tek kalmasın dıye buyuk ablam orda kalıyo esı gelınce bıze gecıyo 1guncugunee yanı suan evde annecım babacım ve ben varım bıtekkk ole ıste kuzu
Anladım kuzucum sen nereye gelin gidiyordun uzak mı yakın mı
Yok canm ben memleketıme gelın gıdıyom erzincan küçüktür mçüktürr amaaa guseldırrr benm memleketım cnmmm yogunsn sanırımm
oh iyi bari sen yerinde kal üzmeyin anne babayı daha fazla
Ayy sorma canım teklif hazırlıyordum. Iş güç yok zaten bu ara kapandı kapanıcak firma
hadi yaaa umarım kapanmazz tatlım dugun ustuuu ıssız kalmasınnn ama yınede hayrlısı baska bıyere gırme ıhtımalın yok mu kuzum
bu gidişle kalıcam galba kuzummm zaten maaşlarıda doğru düzgün alamıyoruz bende ki de şans yanikim alı ki düğün üzeri canım çok zor sadece tanıdık yanına girmem lazım varda bir yer ama uzak birazcık 1 saatlik ara var evimle iş yeri arasında:18:
anladım büşüm olsnnn hakkından hayrlııs olsnn valaa bne bazen dıyom acaba ıstıfamı etsemmm evde kafamı dınlesem otursam falan sonra vazcayıyomm ıssızde olmuyo nblm.nişanlının durumu gelırı ıyımı canm hanı en azından ıyı bı ıs bulana kadar evıne alısırsn :26::26:
Kübrammm boşver bu konu canımı sıkıyor sallayalım şimcik onu
Damatlığı ne yaptınız aldınız mı fiyatlar ne aralığında.Birde mobilyalarını merak ediyorummmmm
EVET TATLIM DAMATLIGI MART AYINDA ALDIK DAHA DOGRUSU TAKIM ELBISE OLARAK ALDIK AMA SATICI BIZE DAMATLIK ŞEKLINDE YAPTI
BAK SOLE
http://www.gelindamat.com/Images/Thumpnail/altinyildiz-classics/altinyildiz_network.jpg için Google Görsel Sonuçları
BUNUN GIBI FIYATIDA 400 TL OLARAK ALDIK CANMM
DU MOBILYALARIMIDA BULURSAMMM EKLIM HEMEN KUZUUMM SEN NAPTNN PEKI
Kübrammm boşver bu konu canımı sıkıyor sallayalım şimcik onu
Damatlığı ne yaptınız aldınız mı fiyatlar ne aralığında.Birde mobilyalarını merak ediyorummmmm
aaaaa benim istediğim gibi her dahil 400mü canım benim baktıklarında sadece ceket pantalon 550 tl falandı:18:
BÜŞÜM KOLTUK TAKIMIM AYNI BU RENK VE MU MODELLL YALNIZ CIZGILERI YOK AMA AYNI BU MODEL
Miami Klasik Koltuk Takımı
OTURMA GRUBUM FISTIK YESILI MODEL BUNA BENZIYO AMA BENIMKININ YASTIKLARIDA YEŞİL
http://image5.sahibinden.com/photos/06/31/17/126063117bn2.jpg için Google Görsel Sonuçları
EVET KUZUM AYŞEMDEN ALDIGIM YEMEK ODAM BU TAKIMI ALDIMMM SON BITANE KALMISTI BUNUDA BEN ALDIM
http://www.erzincanrehberi.com/images/firmagalerileri/mobilya-ve-agac-isleri/aysem-mobilya-magazasi/aysem-mobilya-magazasi3.jpg için Google Görsel Sonuçları
YATAK ODAMIDA ÇINAR MOBILYADAN ALDIM
Çınar Mobilya (Ucuz mobilya,düğün paketleri,osmanlı çarşı, tek merkez avm, koltuk takımı, köşe koltuk takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları)
BUNLAR KUZUCUKKK NASILLAR...
AYRICA BNDE SENNKILERIII MERAK EDIYORUMKII
evett tatlım 400 aldım hem uygun oldum hem sık oldu sende bole dusun yanı damatlık deıl takım elbıse adam bıze papyon damat gomlegı ve kuşagını ayarladı bole tuttuu sende bole dusun bnce
Güle güle huzurla kullan canım benim avangard esintisi gördüm buralarda bir ara bende heves ettim ama sonra kullanamam diye vazgeçtim hepsi çok güzeller
benimkilerde bunlar olacak ama bir türlü koltuk takımı begenemedim yaaa.
Eki Görüntüle 762657 Eki Görüntüle 762658 Eki Görüntüle 762659
aaa cok gusel bunlarr canmmm hemdee bırbıryle uyumlu benmkıler bıraz farklı renk oldu hepsııı ama ıcıme sındııı...senın evın cok sırın olcakkk koltuk takımlarınıda bu tonlarda dusun bebegmmm cok cıcılerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?