2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Önemli olan içine sinmesi canım zaten begendikçe birbirine uyduruyorsun Grili bir şeyler bakıyorum ama bulamadım daha belki evim 1+1 olur tek köşe takımı yeter oda kesin değil şu an zaten

aynen ole canmmm evımızzz ınanıyom cokk cıcı olcakkkben 1+1 evlerı cok begenıyom taammm yenı gelın evıı ...

ne biliyim canım herkes herşeyi irdeliyo bu sefer bende geriliyorum negatif olmak zorunda kalıyorum hiç bana yakışmıycak şekilde..
hadi ya anladım canım baya güzel bi fiyat olmuş çok sevindim adına zaten benim kınamda cuma akşamı olucak bi bakalım daha zamanımızda var ev fikrine alıştım ben zaten de sadece kalabalık olursa nasıl olur ondan şüpheliyim haftaya ziyarete gelicek k.pdr ve k.valide onlarla da oturup bi şekilde konuşalım bakalım durumlar neyi göstericek...

bu arada eşyalarınız çok güzel kızlar hayırlı ugurlu olsun Güzel günlerde oturmayı nasip etsin Allah

Milletin agzı torba değilki büzesin canım şu ana kadar nişanlım haksızda olsa kimsenin yanında oturup yakınmadım ki milletin ağzına laf vermemek için o yüzden kimse bir diyemez şimdi kötüde olsak sordukları çok iyi herşey derimKına için evde uygun tabi canım ölede yapablirsin.Ayriyetten sağol güzel yorumların için

Tabi ben ankaradayım ama nettende satışı var bıldıgım kadarıyla cnm

Ben istanbuldayım işte canım ve intden baktım 400 lira diyor çok pahalı bence sağol yinede

oh iyi de yapıyorsun canım aynen öyle yapmak gerekiyor herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten

bu arada bir şey sorucam canım önümüzdeki haftalarda gelinlik bakmaya cıkacagız bu prenses model gelinlikler varya ben fizik olarak biraz balıketliyim, yani üst tarafım ince sorun yok da basenliyim biraz bu model gelinlikler kilolu mu gösterir sence:26::26:

yüzümü gülümsettin ya ne diyeyim sana büşraammm

kübracım büşracım eşyalarınızı ağız tadıyla kullanın bende yükleyeyim şimdi..

canım gidip denemeden hiç birşey belli olmaz.. ayrıca da bel oyuntusuyla her vücuda her gelinliği yakıştırıyorlar.. sen sağlam bi modaevi seç yeter..
nereden bakmayı planlıyorsun yardımcı olmaya çalışayım??

yüzümü gülümsettin ya ne diyeyim sana büşraammm

kübracım büşracım eşyalarınızı ağız tadıyla kullanın bende yükleyeyim şimdi..

Çok sağol canım seninkileride beklliyoruz sabırsızlıklaÖyle ama 1 haftadır ev falan aramıyorum kii seninde payın çok bunda sanırım nasılsa buluruz diye

arzumm h.g.
çoookkk tsk ederzz....sendee gosterr bakalmmm cıcı esyalarınaa

Ama dantelli olmaz ki benim gelinlikte hiç dantel yokk ama çok güzelmiş kuzum budaaa sen düşünebilirsin bence uyar seninkine

Valla ne desem yalan olur canım pek bilgim yok o konuda yakışmaz şöyle yap diyorlar bir bakmışsın tam tersi çıkmış gidip hepiciğine dene ve tamam budur dediğini kap hemen

amaaa bn aldım ki büşümm yalnızz nişanlımla aramızdaa boy farkı az dıyommm babetmıı alsammkıı bılemedım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…