Önemli olan içine sinmesi canım zaten begendikçe birbirine uyduruyorsunGrili bir şeyler bakıyorum ama bulamadım daha belki evim 1+1 olur tek köşe takımı yeter oda kesin değil şu an zaten
aynen ole canmmm evımızzz ınanıyom cokk cıcı olcakkkben 1+1 evlerı cok begenıyom taammm yenı gelın evıı ...
Bende seviyorum ama odaları büyük olmak şartı ile
büşümmm ben kaçarrr hatlar yognlastııı sakınlesıncee gelırımmmk.i.b.canımmm kolay gelsın
Erol kunduruda bulabılırsın cnm bıras pahalı ama cok sık model
Gelsinler canım bir güzel ağırlarsın kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin ki çok iyiyiz her şey yolunda dersin olur biter
Kına içinde bizde çok sıkışıcaktık düğün salonu ve cafeler 600den aşağı değildi çevremizde evde de yapmak istemiyordum.Bende evimizin karşısında bir kahve vardı arada görüyordum kına falan yapan oluyordu gittik sorduk anlaştık fiyatıda 170 dedi çok uygun oldu yani canım sende böle yapabilirsin.He ama haftasonu değil cuma akşamı tabi
Orası nerde ki canım:18::18:
ne biliyim canım herkes herşeyi irdeliyo bu sefer bende geriliyorum negatif olmak zorunda kalıyorum hiç bana yakışmıycak şekilde..
hadi ya anladım canım baya güzel bi fiyat olmuş çok sevindim adına zaten benim kınamda cuma akşamı olucak bi bakalım daha zamanımızda var ev fikrine alıştım ben zaten de sadece kalabalık olursa nasıl olur ondan şüpheliyim haftaya ziyarete gelicek k.pdr ve k.valide onlarla da oturup bi şekilde konuşalım bakalım durumlar neyi göstericek...
bu arada eşyalarınız çok güzel kızlar hayırlı ugurlu olsun Güzel günlerde oturmayı nasip etsin Allah
Tabi ben ankaradayım ama nettende satışı var bıldıgım kadarıyla cnm
Milletin agzı torba değilki büzesin canım şu ana kadar nişanlım haksızda olsa kimsenin yanında oturup yakınmadım ki milletin ağzına laf vermemek için o yüzden kimse bir diyemez şimdi kötüde olsak sordukları çok iyi herşey derimKına için evde uygun tabi canım ölede yapablirsin.Ayriyetten sağol güzel yorumların için
Evet canım kınada da kuaför masrafı erkek tarafına aittir.
Ayyy aynı aynı kübracım ya halısı perdesi mobilyası(gerçi mobilyalarımı beğendim bir tek gidip alıcaz o kadar) en önemlisi evi ama niyeyse bu ara çok rahatım ya arzucugumun sayesinde mi yoksa kendimimi saldım anlamadım ama nese amannnnnnnnnnnnn
oh iyi de yapıyorsun canım aynen öyle yapmak gerekiyor herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten
bu arada bir şey sorucam canım önümüzdeki haftalarda gelinlik bakmaya cıkacagız bu prenses model gelinlikler varya ben fizik olarak biraz balıketliyim, yani üst tarafım ince sorun yok da basenliyim biraz bu model gelinlikler kilolu mu gösterir sence:26::26:
büşümm bu ayakkabı cok sıkk ama ozel tasarım yapılıyodur sanırımmm kuzum
Orası nerde ki canım:18::18:
yüzümü gülümsettin ya ne diyeyim sana büşraammm
kübracım büşracım eşyalarınızı ağız tadıyla kullanın bende yükleyeyim şimdi..
yüzümü gülümsettin ya ne diyeyim sana büşraammm
Kübracım büşracım eşyalarınızı ağız tadıyla kullanın bende yükleyeyim şimdi..
Canım gidip denemeden hiç birşey belli olmaz.. Ayrıca da bel oyuntusuyla her vücuda her gelinliği yakıştırıyorlar.. Sen sağlam bi modaevi seç yeter..
Nereden bakmayı planlıyorsun yardımcı olmaya çalışayım??
kübracık sen nasılsın canım nasıl gidiyor
oh iyi de yapıyorsun canım aynen öyle yapmak gerekiyor herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten
bu arada bir şey sorucam canım önümüzdeki haftalarda gelinlik bakmaya cıkacagız bu prenses model gelinlikler varya ben fizik olarak biraz balıketliyim, yani üst tarafım ince sorun yok da basenliyim biraz bu model gelinlikler kilolu mu gösterir sence:26::26:
ama dantelli olmaz ki benim gelinlikte hiç dantel yokk ama çok güzelmiş kuzum budaaa sen düşünebilirsin bence uyar seninkine
Valla ne desem yalan olur canım pek bilgim yok o konuda yakışmaz şöyle yap diyorlar bir bakmışsın tam tersi çıkmış gidip hepiciğine dene ve tamam budur dediğini kap hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?