amaaa bn aldım ki büşümm yalnızz nişanlımla aramızdaa boy farkı az dıyommm babetmıı alsammkıı bılemedım sımdı
amaaa bn aldım ki büşümm yalnızz nişanlımla aramızdaa boy farkı az dıyommm babetmıı alsammkıı bılemedım sımdı
canım gidip denemeden hiç birşey belli olmaz.. ayrıca da bel oyuntusuyla her vücuda her gelinliği yakıştırıyorlar.. sen sağlam bi modaevi seç yeter..
nereden bakmayı planlıyorsun yardımcı olmaya çalışayım??
İnş arzucum inş hepsi çok çok güzeller kahkahanız neşeniz eksik olmasın inş kocişinleoturma odasına kanepemin biri bu reenkk
Eki Görüntüle 762845
diğeri de bu renk
Eki Görüntüle 762846
salon oturma grubum ama gri yapılıyor bu..
Eki Görüntüle 762847
yatak odacığımm
Eki Görüntüle 762848
bu da yemek odam
Eki Görüntüle 762849
Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Benimki ilede fark topuklu giyince kapanıyor birde saç eklenicek buna çok yüksek almasam iyi olcak sanırım bende kuzumGeçme çocuğu takıntı falan yapar sonra babaet yada daha alçak topuk düşün kübram
bende öyle düşünüyorum arzucum zaten hazır alıcam deneyip görücez bakalım...
annem terzi benim şuan başka bir işte ama bir zamanlar gelinlikçilerde dikim işleriyle ilgileniyordu ordan tanıdık çevrelerden bakmayı düşünüyoruz canım sen bana söyle aklında bir yerler varsa çok güzel olur onlarada bakalım
oturma odasına kanepemin biri bu reenkk
Eki Görüntüle 762845
diğeri de bu renk
Eki Görüntüle 762846
salon oturma grubum ama gri yapılıyor bu..
Eki Görüntüle 762847
yatak odacığımm
Eki Görüntüle 762848
bu da yemek odam
Eki Görüntüle 762849
allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
İnş arzucum inş hepsi çok çok güzeller kahkahanız neşeniz eksik olmasın inş kocişinle
arzummm rabbım agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın cok guseller canm benmmmsalon oturma grubun benm cok yakın arkdasımınkıden cok gusel duruyo cnmmm cok gusel secım yapmısınnnn
benimki ilede fark topuklu giyince kapanıyor birde saç eklenicek buna çok yüksek almasam iyi olcak sanırım bende kuzumgeçme çocuğu takıntı falan yapar sonra babaet yada daha alçak topuk düşün kübram
ayağına rahat olacağından emin olduğun bir babet satın al sonrasında inciler al silikon tabancası al ve pabucunu kendin yap çok eğlenceli ve unutulmaz olur kübram.. Ben nişanımda kadehlerimi kendim yapmıştım örneğin..
tamam canımcım o zaman demetevlere bak derim kesinlikle.. kızılay sallapati yapan yerlerle dolu.. e tunalı-kavaklıdere tarafı da çok uçuk fiyatlar.. demette hem bütçene hem de zevkine göre bir yer kesin bulursun.. benimki de orda aslında ama hazır istediğin için bir şey diyemeyeceğim çünkü hazır satmıyorlar giydiğin kalıbın aynısını dikiyorlar..
ya bnde ole dusunuyom busracımmm saçlarımızda eklencekkk hoss durmaz dıyeee babettt nasıl bulcamm bılmıyom duz babed mı alım yaa :97::97:
kız yazdım ya az yukarı babet için.. vakit var daha yaparsan çok hoş olur bak
unutulmaz olur
arzumm ya sana masalahh dıyorumm ya nekdarr gusell fıkırlere sahıpsnnn bana ornek gostersene sımdı babet duz beyaz mı alcazz ama nasıl yapcazz sonraa kuzu :97::97::97:
çok sağol kuzum demetevler hiç aklımda yoktu orayada bakalım o zaman teşekkür ettim...
eşyaların çok cici canım bu arada Mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah salon koltuk takımın benimkine çok benziyo ya aynı böyle minderli benimkide krem renklsi
kızlar bizimde boy sorunumuz var ya ama ben yinede fotograf cekiminde topuklu giymeyi düşünüyorum salonda ilk danstan sonra filan yine bi tane babet yanımda bulundurup giyiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?