Evettttt kızlar buda benim gelinliğim ama bu sadece orda denediğim bir model bir kaç değişiklikle yeniden dikiliyor şu an.Mesela yüksek bel olucak böle değil.Mendil askı eklenecek ve eteğine en üstün bir altına simli tül yerleştiricek biraz ışıltı versin diyeEki Görüntüle 762879
ya sorma kuzu ya topuklu bende pek alışkın değilimde resimlerde güzel çıkıyor işte bir kez olucak ama bu babetlerde çok şirinmiş gerçektenAYY U BOY SORUNU NETCEZZ KUZU YAAA BEN HEP BABET GIYMEK ISTYM ZATEN TOPUKLU PEK GIYEMIYOMDAAA
http://www.modaprensesi.com/wp-content/uploads/gelin-babet-modelleri-k%C4%B1r-d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn%C3%BC.jpg için Google Görsel Sonuçları
BAK BEN BOLE BISE DUSUNUYMMM CANMM
rica ederim arzucuk Amin inşallah diktirmeye hiç bulaşmak istemiyorum ya zaman daralıyor panik yaparım sonrabak şimdi bunun gibi sade babet al..
ya böyle sade tek renk inciler yapıştır ya da böyle beyaz irili ufaklı inciler yapıştır.. veyahut buketin renkliyse buketin içindeki renklerden serpiştir beyaz incilerin arasına
Eki Görüntüle 762877
çok teşekkür ederim canımmm
Sende güle güle kullan.. gelinlik için de dikime karar verirsen seve seve yardımcı olurum..
evettttt kızlar buda benim gelinliğim ama bu sadece orda denediğim bir model bir kaç değişiklikle yeniden dikiliyor şu an.mesela yüksek bel olucak böle değil.mendil askı eklenecek ve eteğine en üstün bir altına simli tül yerleştiricek biraz ışıltı versin diyeEki Görüntüle 762879
bak şimdi bunun gibi sade babet al..
Ya böyle sade tek renk inciler yapıştır ya da böyle beyaz irili ufaklı inciler yapıştır.. Veyahut buketin renkliyse buketin içindeki renklerden serpiştir beyaz incilerin arasına
Eki Görüntüle 762877
çok teşekkür ederim canımmm
Sende güle güle kullan.. Gelinlik için de dikime karar verirsen seve seve yardımcı olurum..
çooook güzel büşracım ya hayırlı olsun şimdiden prenses tarzı bu tarzda benim düşündüğümde çok güzel olucaksın eminim
büşraaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallah çok yakışmış.. tamamını da biter bitmez görmek istiyorumm
büşümmmmm prenseslerr gıbı olmusnnnnn yaaa:16 çok begendmmmm
evettt arzummm karar kıldımm bn babet alcamm ve bu tarzzz yapıcammmm tsk ederm
Çok sağolun kızlarrrr bitince daha iyi olucak bel kısmı yukarı alınınca daha kabarık durcakSanırım eylülde teslim alıcam alır almaz eklerim hemen resimleri
eminim bal gibi birşey çıkacak maharetli ellerindeeennn
aşama aşama fotoğrafla yaptıklarını anısı kalır..
kızlaaarrr bende ayakkabımla buketimi paylaşayım mıııııııı
Canlarımm ben cıkıyorummmm kendınze çok ıyı bakınnn yarın gorusmkk uzreee
bana da bakar mısın yooookk eylül geç olur diye yazacak oldum.. eylül başında olan gelin psikolojisiyle
balayında da olsam girer bakarım muhakkak
güzelleriiimmm
Eki Görüntüle 762905
Eki Görüntüle 762906
bunlarda benim cicilerim ayakkabıdaki renklerin aynısından bukette çalıştık bal gibi oldu baaall
hoş zevk meselesi ama.. bir yerimde renkli birşeyler olmasa çatlardım
Görüşürüzzz canımcım yarın by byyy
Yok kızcem daha ben ekim başındayım senin kadar az kalmadı var vakit Olmadı balayı dönüşü bakarsın her şekilde yetişirsin sen bana kuzum
güzelleriiimmm
Eki Görüntüle 762905
Eki Görüntüle 762906
bunlarda benim cicilerim ayakkabıdaki renklerin aynısından bukette çalıştık bal gibi oldu baaall
hoş zevk meselesi ama.. bir yerimde renkli birşeyler olmasa çatlardım
Yaaaaaaa bayıldım ben bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ne zevkli hatunsun sen ya mahşallahhhhh.Gelinliğinide görmek istiyorummmm
eminim peri kızı gibi olacaksın
ve ben şimdiden o görüntüyü göreceğim için öldüm heyecandan ellerim falan terledi ahahahahahaa
deli miyim ne?
aaaaaa harikaa gerçekten bayıldımmm bir kalp delisi olarak o ayakkabılardaki renkli kalplere ne denir bilmem ki
maşalahhhh nazar değmesinn tütütütü
muahh muahhh
cansınnn..
gelinlik biter bitmez söz veriyorum paylaşacağım şimdilik elimde sadece prova da fransız dantelini çektiğim tek bi poz var onu paylaşayım? ama hiç bir şey belli değil sadece dantele bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?