2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

çooook güzel büşracım ya hayırlı olsun şimdiden prenses tarzı bu tarzda benim düşündüğümde çok güzel olucaksın eminim

büşraaaaaaaaaaaaa

41 kere maşallah çok yakışmış.. tamamını da biter bitmez görmek istiyorumm

ya sorma kuzu ya topuklu bende pek alışkın değilimde resimlerde güzel çıkıyor işte bir kez olucak ama bu babetlerde çok şirinmiş gerçekten

rica ederim arzucuk Amin inşallah diktirmeye hiç bulaşmak istemiyorum ya zaman daralıyor panik yaparım sonra öyle deneyerek beğeniyim diyorum

büşümmmmm prenseslerr gıbı olmusnnnnn yaaa:16 çok begendmmmm

evettt arzummm karar kıldımm bn babet alcamm ve bu tarzzz yapıcammmm tsk ederm

çooook güzel büşracım ya hayırlı olsun şimdiden prenses tarzı bu tarzda benim düşündüğümde çok güzel olucaksın eminim

büşraaaaaaaaaaaaa

41 kere maşallah çok yakışmış.. tamamını da biter bitmez görmek istiyorumm

büşümmmmm prenseslerr gıbı olmusnnnnn yaaa:16 çok begendmmmm

Çok sağolun kızlarrrr bitince daha iyi olucak bel kısmı yukarı alınınca daha kabarık durcakSanırım eylülde teslim alıcam alır almaz eklerim hemen resimleri

evettt arzummm karar kıldımm bn babet alcamm ve bu tarzzz yapıcammmm tsk ederm

eminim bal gibi birşey çıkacak maharetli ellerindeeennn

aşama aşama fotoğrafla yaptıklarını anısı kalır..

kızlaaarrr bende ayakkabımla buketimi paylaşayım mıııııııı

Çok sağolun kızlarrrr bitince daha iyi olucak bel kısmı yukarı alınınca daha kabarık durcakSanırım eylülde teslim alıcam alır almaz eklerim hemen resimleri

bana da bakar mısın yooookk eylül geç olur diye yazacak oldum.. eylül başında olan gelin psikolojisiyle

balayında da olsam girer bakarım muhakkak

Canlarımm ben cıkıyorummmm kendınze çok ıyı bakınnn yarın gorusmkk uzreee

Canlarımm ben cıkıyorummmm kendınze çok ıyı bakınnn yarın gorusmkk uzreee

Görüşürüzzz canımcım yarın by byyy

bana da bakar mısın yooookk eylül geç olur diye yazacak oldum.. eylül başında olan gelin psikolojisiyle

balayında da olsam girer bakarım muhakkak

Yok kızcem daha ben ekim başındayım senin kadar az kalmadı var vakit Olmadı balayı dönüşü bakarsın her şekilde yetişirsin sen bana kuzum

güzelleriiimmm

bunlarda benim cicilerim ayakkabıdaki renklerin aynısından bukette çalıştık bal gibi oldu baaall

hoş zevk meselesi ama.. bir yerimde renkli birşeyler olmasa çatlardım

Görüşürüzzz canımcım yarın by byyy

Yok kızcem daha ben ekim başındayım senin kadar az kalmadı var vakit Olmadı balayı dönüşü bakarsın her şekilde yetişirsin sen bana kuzum

eminim peri kızı gibi olacaksın

ve ben şimdiden o görüntüyü göreceğim için öldüm heyecandan ellerim falan terledi ahahahahahaa

deli miyim ne?

aaaaaa harikaa gerçekten bayıldımmm bir kalp delisi olarak o ayakkabılardaki renkli kalplere ne denir bilmem ki
maşalahhhh nazar değmesinn tütütütü

Yaaaaaaa bayıldım ben bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ne zevkli hatunsun sen ya mahşallahhhhh.Gelinliğinide görmek istiyorummmm

muahh muahhh

cansınnn..

gelinlik biter bitmez söz veriyorum paylaşacağım şimdilik elimde sadece prova da fransız dantelini çektiğim tek bi poz var onu paylaşayım? ama hiç bir şey belli değil sadece dantele bakarız

Bitsin o zaman bir an önceeee

biter bitmez paylaşacağıma söz veriyorum bakkk.. haftasonuna kadar geliyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…