biter bitmez paylaşacağıma söz veriyorum bakkk.. haftasonuna kadar geliyor zaten..
Eki Görüntüle 762927
yaa hepsi çok cici amaaa
eee kuzum ama peki şimdi nasıl dayanıcaz biz hepsinin görüntüsünü aynı anda göreceğimiz güne kadar ben bile heyecanlandım şimdi seni düşünemiyorum
bide bana sor kuzucuumm
ölüyorum sabırsızlıktan.. dilerim hepimizin gönlüne göre birşeyler çıkar ortaya
haftasonuna kadar teslim olacak ellerime inşallah
biter bitmez paylaşacağıma söz veriyorum bakkk.. haftasonuna kadar geliyor zaten..
Eki Görüntüle 762927
amin arzucuk.. ben sizde bile böyle heyecanlandım kendimi düşünemiyorum şimdiden ter basması yaşıyorum inan ki
bende elime geçer geçmez sizlerle paylaşmayı çook istiyorum... inşallah gönlümüze göre olur Aminnn
Arzumm böle bile çok güzel duruyor bitmiş halini hayal etmeye çalışıyorumda çok güzel olucak bencee
daha güzel olacağından şüphem yokk
keyifle merakla bekliyorummm..
hihihiihihhii
bakışınız yüreğiniz kadar güzel olur inşallah kuzularımmm cansınız vallahi.. dilediğinizin bin katı sizin olsun ne diyeyim???
hepimiz aşığızzeylül ekim geliniyiz hepimizinde prensesler kadar güzel olucagından eminim
Amin arzucum kalbinin güzelliği ekrana kadar yansıyor emin ol sana da Allah mutlulukların en güzellerini nasip etsin
ağlıcam amaaa
hihihiihihhii
bakışınız yüreğiniz kadar güzel olur inşallah kuzularımmm cansınız vallahi.. dilediğinizin bin katı sizin olsun ne diyeyim???
bugün biraz dokunsalar aglıycam modundasın galiba kuzucuk:) ya ama ağlama bak vallahi bende ağlarımm kınaya saklayalım gözyaşlarını
İnş hepimizin gönlüne göre olur canım. Ama sen niye böle duygusallaştın bugun nerde pozitif bakış aaaaa
ilacım pazar akşamı bitti regl oldum olacam ondan duygusallık had safhada yoksa her türlü pozitifim canlarım sıkıntı yok..
bomba patlasın yeniden çiftetelli style
güzelleriiimmm
Eki Görüntüle 762905
Eki Görüntüle 762906
bunlarda benim cicilerim ayakkabıdaki renklerin aynısından bukette çalıştık bal gibi oldu baaall
hoş zevk meselesi ama.. bir yerimde renkli birşeyler olmasa çatlardım
ehehehe işte biz buna düğün öncesi duygu değişimleri diyoruz kuzum o style ler binbir hal alıyor düğüne yakın
zaten regl bunalımıysa ona hiç değinmiyorum bile o insana dünyanın sonunu bile getirtir
kızıııımmmm sendekııı bu zevkee hayranım ben yaaa nekdarr zevklısınnn senn yaaa mmaşalaahhh ayakkabılarınaaa bıttım bennn valaaa nerdenn buldn sen
Merhaba seher bende 11 ekim fazla yokmus aramizda. Yaşında küçükmus bayaBende 20 ekim geliniyim aranızaa girebilirmiyim :) yas 18 Adım Seher :) Ankara Geliniyim :)
Merhaba seher bende 11 ekim fazla yokmus aramizda. Yaşında küçükmus baya
Ah ah canim keşke bizimde ev alma durumumuz olsada hersey son an'a kalsa. Olur merak etme yeterki yapmaya başla. E ne zaman alıyorsunuz evi bi an oncede almaniz lazim ama. Son bi ay temizlik yerlestirme işi var çünkü. Hakkinda hayirlisi olsun canim huzurlu mutlu sağlıklı bi ömür nasib etsin allah size ve senin benim gibi yuva kuran herkese. Aminevt oylee okumadım calısmıorumdaa bos bos oturmak istemedim yuvamı kurıyım dedım ablaa yanlızz bizim hic hazırlık yok ceyız ve mutfak esyaları haric ev alıncak 2 hafta icindee ondan sonra baslıcaz hazırlıklara yetistire bilirmiyiz abla acaba sizce yetısırmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?