2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

yaa hepsi çok cici amaaa
eee kuzum ama peki şimdi nasıl dayanıcaz biz hepsinin görüntüsünü aynı anda göreceğimiz güne kadar ben bile heyecanlandım şimdi seni düşünemiyorum

bide bana sor kuzucuumm

ölüyorum sabırsızlıktan.. dilerim hepimizin gönlüne göre birşeyler çıkar ortaya

haftasonuna kadar teslim olacak ellerime inşallah

bide bana sor kuzucuumm

ölüyorum sabırsızlıktan.. dilerim hepimizin gönlüne göre birşeyler çıkar ortaya

haftasonuna kadar teslim olacak ellerime inşallah

amin arzucuk.. ben sizde bile böyle heyecanlandım kendimi düşünemiyorum şimdiden ter basması yaşıyorum inan ki
bende elime geçer geçmez sizlerle paylaşmayı çook istiyorum... inşallah gönlümüze göre olur Aminnn

daha güzel olacağından şüphem yokk

keyifle merakla bekliyorummm..

Arzumm böle bile çok güzel duruyor bitmiş halini hayal etmeye çalışıyorumda çok güzel olucak bencee

hihihiihihhii

bakışınız yüreğiniz kadar güzel olur inşallah kuzularımmm cansınız vallahi.. dilediğinizin bin katı sizin olsun ne diyeyim???

daha güzel olacağından şüphem yokk

keyifle merakla bekliyorummm..

hepimiz aşığızz eylül ekim geliniyiz hepimizinde prensesler kadar güzel olucagından eminim
hihihiihihhii

bakışınız yüreğiniz kadar güzel olur inşallah kuzularımmm cansınız vallahi.. dilediğinizin bin katı sizin olsun ne diyeyim???

Amin arzucum kalbinin güzelliği ekrana kadar yansıyor emin ol sana da Allah mutlulukların en güzellerini nasip etsin

hepimiz aşığızz eylül ekim geliniyiz hepimizinde prensesler kadar güzel olucagından eminim

Amin arzucum kalbinin güzelliği ekrana kadar yansıyor emin ol sana da Allah mutlulukların en güzellerini nasip etsin

ağlıcam amaaa

hihihiihihhii

İnş hepimizin gönlüne göre olur canım. Ama sen niye böle duygusallaştın bugun nerde pozitif bakış aaaaa

bugün biraz dokunsalar aglıycam modundasın galiba kuzucuk:) ya ama ağlama bak vallahi bende ağlarımm kınaya saklayalım gözyaşlarını

İnş hepimizin gönlüne göre olur canım. Ama sen niye böle duygusallaştın bugun nerde pozitif bakış aaaaa

ilacım pazar akşamı bitti regl oldum olacam ondan duygusallık had safhada yoksa her türlü pozitifim canlarım sıkıntı yok..

bomba patlasın yeniden çiftetelli style

ilacım pazar akşamı bitti regl oldum olacam ondan duygusallık had safhada yoksa her türlü pozitifim canlarım sıkıntı yok..

bomba patlasın yeniden çiftetelli style

ehehehe işte biz buna düğün öncesi duygu değişimleri diyoruz kuzum o style ler binbir hal alıyor düğüne yakın
zaten regl bunalımıysa ona hiç değinmiyorum bile o insana dünyanın sonunu bile getirtir

kızıııımmmm sendekııı bu zevkee hayranım ben yaaa nekdarr zevklısınnn senn yaaa mmaşalaahhh ayakkabılarınaaa bıttım bennn valaaa nerdenn buldn sen

iyi sohbetler kuzucuklar hepinize ben çıkıyorum iftara yemek yapmam lazım
kendinize dikkat edin görüşmek üzeree
iyi iftarlar şimdiden öpüldünüz:80::80::80:

işte öyle bir şeeeyyyy

ellerine sağlık canımcıımm şimdiden afiyet şeker olsun
kızıııımmmm sendekııı bu zevkee hayranım ben yaaa nekdarr zevklısınnn senn yaaa mmaşalaahhh ayakkabılarınaaa bıttım bennn valaaa nerdenn buldn sen

onu da sosyal paylaşım sitesinde yapan birini buldum

bakışın güzel kübüşüüümm

Merhaba seher bende 11 ekim fazla yokmus aramizda. Yaşında küçükmus baya

evt oylee okumadım calısmıorumdaa bos bos oturmak istemedim yuvamı kurıyım dedım ablaa yanlızz bizim hic hazırlık yok ceyız ve mutfak esyaları haric ev alıncak 2 hafta icindee ondan sonra baslıcaz hazırlıklara yetistire bilirmiyiz abla acaba sizce yetısırmıkı

Ah ah canim keşke bizimde ev alma durumumuz olsada hersey son an'a kalsa. Olur merak etme yeterki yapmaya başla. E ne zaman alıyorsunuz evi bi an oncede almaniz lazim ama. Son bi ay temizlik yerlestirme işi var çünkü. Hakkinda hayirlisi olsun canim huzurlu mutlu sağlıklı bi ömür nasib etsin allah size ve senin benim gibi yuva kuran herkese. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…