2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Bende 20 ekim geliniyim aranızaa girebilirmiyim :) yas 18 Adım Seher :) Ankara Geliniyim :)

hoş geldin minik gelincik aramıza..

hanımlar bu gece snoopy bana bi daha bi daha doğru seçim olduğunu kanıtladı evlerimizin arası yaklaşık 1,5 saat.. ve o yatmaya yakın gayrı ihtiyari "canım ....... çekti olsa da yesem" dedim tam 4 saat sonra camın tıklanmasıyla irkildim ki güneşim parıldıyordu gecenin 2sinde.. 2-2,5 saat boyunca istediğimi aramış bulmuş ve gelmiş camdan aşağıya atıverdim kendimi 2 metrecik kadar

öpüştük koklaştık

sonra gitti annesinin evine.. bende annemin evine

eve gidince yazmış "çok az kaldı kadınım aynı gece aynı evde aşktan bayılmaya" diye

uykularım senin olsun köpek!!

vavvv maşalah sıze bıtanemmm nazarlarr değmesınnn ınsalahhh eniştemee bakkkk eee oda haklı senın gıbı gonlu guselll bı kızaaa bunlarrr az bıle hehe

Ayyy ne guzenn yazmsss enısteeenınde dedgııı gıbı kavusmanızaaa mınacıkkk bı zaman kaldııı arzummm

Sehercim hoş geldin merak etme yetişir herşeyin bizde aynı durumdayız

Kübrammm günaydın nasılsın bakim

Arzucum mahşallah eniştemizde şair ruhluymuş valla aman nazar değmesin bir ömür aşktan bayılın yuvanızdaaa

Büşümmmmm günaydınnnnn kuzummm napıyonnnn nasılsınnnn

İyiyim bomba gibiyim canım bugün bende sevdiceğimle güzel bir akşam geçirdim mutluluktan uçuyorum ben böle olunca çok çabuk gaza gelip küçük şeylerden mutlu oluyorum sanırım ama olsun kociş benim yanımda olsun yeter

hemennn haledıyorumm bebm

Son düzenleme:

ohhh neguselll bebemmm hepğ mutluu ol ınsalahhh cnm benmmmm onlarrınnn yanımızdaa olmasıı bambaskaa bısı yaaa kuzu cok gorusuyon mu nısanlınlaaa

ohhh neguselll bebemmm hepğ mutluu ol ınsalahhh cnm benmmmm onlarrınnn yanımızdaa olmasıı bambaskaa bısı yaaa kuzu cok gorusuyon mu nısanlınlaaa

Biz en kötü 2 günde bir görüşüyoruz canım ya ben onlara giderim ya o bize gelir haftasonlarıda dışarı çıkarız genelde zaten yakın evlerimiz araba ile 10 15 dk arası varSiz pek görüşemiyonuz mu uzak mı canımcım

YOK KUZUMMM YAKINIZZ BIZZ AMA COK FIRSATIMIZ OLMUYOOO SINDII HAFTADA 1-2 GUN GORUSYZ BAZEN 2 HAFTADA BI GORUSUYOZZ BIZZZ:ssz...GECEN PERSEMBE IFTARA GITTIMMM BIDE CUMA GORUSCEZZZ KAN TAHLILERIMIZI VERIP GUN OLCAZ NIKAH ICINNN...BIDE PAZARTESIII IFTARA DISARI GITCEZ BAKALIMMM BIZ BUSEKILDE GORUSUYOZZZ KUZUMMMM

Ben alışmışım canım önceden her gün görüşürdük şimdi çalışınca zor oluyor ama 2 gün geçti 3. gün gelmesin bende moral sıfırlanır oda biliyor bunu zaten o yüzden aksatmaz gelir

bızde aynen oleydkkk bazenn oluyo ustuste 4 gun bulusyzz bazen 2 haftada bııı ben yoruluyom cok bulusmak ıstemıyommm zatennn erzıncan cok ufakk gezılcekkk gıdılcekk hıcbıyerı yokkk ya onlara gııdıyom ya o bıze gelıyooo...sızın orda gezılcek yer cokturr dımıı :26::26:artıkk cok gorusmeyııı 2 ay sonraya saklıyomm bennn

Canım istanbuldayız burda istedikten sonra çok yer bulursun e yazları şile tekirdağ yakın diye denize kaçardık ama 2 senedir yapamıyoruz geçen yaz askerdeydi bu yazda düğün telaşı işte Amannn valla en son başbaşa redbullun uçuş günleri vardı ya hani oraya gitmiştik sonra ki buluşmalarımız hep evde yada düğün peşinde geçti.Zaten evde oturmayı daha çok seviyorum ben sakin huzurlu yat dizlerine tv izlee

Bu arada dünn ev baktıkEv satılık büyük 2+1 güzel yani beğendim.Çok azcık bir tadilat gerekli o kadar ama toprak tapulu olduğu için krediye uygun değil bir şekilde almaya çalışcaz ama bakalım ne olucak kızlar dua edinde olsun yaaa

valla evde başbaşa kalmakkk enguselll olanıııaşklar yaa onlarrr az kaldıı kuzuu kavusmamızaaa ben gun geçtıkcee heyecandan olcek gıbı oluyommm kayınvalıdenle aranız nasıl tatlım cok gorusuyon mu

valla evde başbaşa kalmakkk enguselll olanıııaşklar yaa onlarrr az kaldıı kuzuu kavusmamızaaa ben gun geçtıkcee heyecandan olcek gıbı oluyommm kayınvalıdenle aranız nasıl tatlım cok gorusuyon mu

E onlara gittikçe doğal olarak görüşüyoruz canım hatta benimki askerdeyken bile haftada 2 3 kez görüşürdük.Arada bir anlaşamadığımız oluyor ama normal oda anne kız arasında bile oluyor yaniBizimki kıskanır bazen bayramlarda falan adetmiş baştan aşağı giydirir yada altın alır ne istersem o yüzden diyor annem bana bu kadar harcasa kalbine iner ki harcamamıştır sana gelince saçıyor valla diyor

anladım büşüm bızde askerden once 2 gunde bı gorusuyoduk ablasına falan gıdıyommm ama nısanlandıktan snra azaldı ..ya hayr sınır oluyorum aslında dugune 2 aycık kalmss kadın arayıp ddemıyo napcaz netczzz cok ıyı kaynanammm melek gıbı aslındaa ama bole yapınca uzuluyorum ve kendımıı cekıyormmm ınanırmsnnn 1 ay sonra ılkkez gıttım persembe gunuu coks evıyo benı bılıyorum ama bu sekılde davranmasıda canımı cıkıyo niye bole anlamadım:44::44::44:

Canım o biraz rahatlıktan kaynaklı bizimkide öyle hayla acele etmeyin diyor hayla bilmiyorum ki geneli böyle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…