Korktuğum başıma geldi kübüşümmm işsiz kaldım yaaaa:2:
korktuğum başıma geldi kübüşümmm işsiz kaldım yaaaa:2:
büşümmm yeni gordummmm şaka mııı yaa:26::26:anlat bakayım yaa sok oldum sımdııı sakın sıkma canını hakkından hayrlısı tammı bıtanem
büşümmm canımmm aklım sndee ıyı mısınn tatlım ya
canım valla ne iyiyim ne kötüyüm bilmiyorum zaten işler sallantıdaydı sabah patron geldi agustosta kapatıyoruz olmuyor dedi.tek açıklama bu nerden iş bulurum şimdi bilmiyorum.
anladım bıtanem hakkından hayrlısı belkı senn ıcın hayrlısı bu ıyı dusun rabbım buyuk bı kapı açar elbett sakın sıkma o tatlı canını lutfennn
anlıyorum canm benm haklısınnn bu ay kı maasınla eksıklerını almaya calıs ..ağustosta maaş alcan mı tatlım:26::26:ayrıca tazmınat falan alamıyomsnnsıkmamak elde değildi canım ben kendi masraflarımı kendim karşılıyordum hayla da eksiğim var ne olucak şimdi bilmiyourm
anlıyorum canm benm haklısınnn bu ay kı maasınla eksıklerını almaya calıs ..ağustosta maaş alcan mı tatlım:26::26:ayrıca tazmınat falan alamıyomsnn
ya istanbul buyuk bı sehrr ıs ımkanı fazla sonucta tecrubelısın emınım bulucaksnnn tatlım benm
İş bulmak sorun değil ama düğün üzeri bulmak sorun canım benim. Bu ayki maaşımı alabilsem zaten oda bir şey.Ağustos için allah kerim artık bakıcaz güzelim ne olucak ne biticek.Tazminat alma şansım yok gibi çünkü baya kötü durumu e bizde kaç senedir abi kardeş gibi olduk burda istesemde biliyorum ki veremicek
şakamı???canım ınanmıyorummm
gökçecım gunaydın canımmmm geç cvp yazdgm ıcın kusrabakma tatlım sanırım heryerde bu sekılde oluyo kı nısanlın eger kendısı odemek ısterse o baska tatlım bnm aranızdakı samımıyete guvenıyosann nısanlın bunu usteleneblr dıye dusunuyorum kuzum ...yanı bızım burda kına gecesı kıza aıttır gelın kendı aılesnden ve damatın kız kardeslerını kuafore goturr parasını verırr:114:
önemli değil canım benimm..:) ben dahada geç cevap yazıyorum sanırım :))) olsun canım ha ben ödemişim ha o ne fark eder... sadece hani bunu sorsammı sormasammı bilemedimm ona :))
vavvv maşalah sıze bıtanemmm nazarlarr değmesınnn ınsalahhh eniştemee bakkkk eee oda haklı senın gıbı gonlu guselll bı kızaaa bunlarrr az bıle hehe
Ayyy ne guzenn yazmsss enısteeenınde dedgııı gıbı kavusmanızaaa mınacıkkk bı zaman kaldııı arzummm
slm kızlar nasılsınız bende geldim...
içim çoook buruk bugünlerde sevdicekle işleri yüzünden bayrama kadar görüşemiycez
bi de bu aralar çok içime kapandım herkese karşı ilişkimize de yansıtıyorum ağlayıp duruyorum iki gündür onu da aglatıyorum uzakta olunca da daha zor oluyor birbirini anlayabilmek kafam karmakarışık bugünlerde...
Kendimi toparlamak istiyorum ama çok zorlanıyorum bi değişik ruh haline girdim Allaha dua ediyorum bu ruh halinden çıkabilmek için... inanır mısınız bir haftadır evden dışarı çıkmadım canım hiçbir şey istemiyor of Allahım..
Arkadaşlarıma da çoook kızıyorum beni böyle yanlız bıraktıkları için bu kadar mıydı değerim resmen okul bitti arkadaşlık bitti...
bu arada büşracım çok üzüldüm işine ya Allah hayırlısını versin canım üzme canını her şey yoluna girer elbet Allah bir kapıyı kapar belki başkasını açar bu mübarek günlerde dua et bol bol bende dua edicem sana....
Sehercim hoş geldin merak etme yetişir herşeyin bizde aynı durumdayız
Kübrammm günaydın nasılsın bakim
Arzucum mahşallah eniştemizde şair ruhluymuş valla aman nazar değmesin bir ömür aşktan bayılın yuvanızdaaa
Korktuğum başıma geldi kübüşümmm işsiz kaldım yaaaa:2:
içim çoook buruk bugünlerde sevdicekle işleri yüzünden bayrama kadar görüşemiycez
bi de bu aralar çok içime kapandım herkese karşı ilişkimize de yansıtıyorum ağlayıp duruyorum iki gündür onu da aglatıyorum uzakta olunca da daha zor oluyor birbirini anlayabilmek kafam karmakarışık bugünlerde...
Kendimi toparlamak istiyorum ama çok zorlanıyorum bi değişik ruh haline girdim Allaha dua ediyorum bu ruh halinden çıkabilmek için... inanır mısınız bir haftadır evden dışarı çıkmadım canım hiçbir şey istemiyor of Allahım..
Arkadaşlarıma da çoook kızıyorum beni böyle yanlız bıraktıkları için bu kadar mıydı değerim resmen okul bitti arkadaşlık bitti...
bu arada büşracım çok üzüldüm işine ya Allah hayırlısını versin canım üzme canını her şey yoluna girer elbet Allah bir kapıyı kapar belki başkasını açar bu mübarek günlerde dua et bol bol bende dua edicem sana....
gerçekten bu dönem zor ve bizim de aramız çok iyi değildi ancak kafamdaki tüm soruları onunla konuştum ve o kadar rahatladım ki.. o da çok anlayışlı davrandı ve bunları kafama takmamın yersiz olduğunu söyledi. şimdi çok iyi hissediyorum kendimi.slm kızlar nasılsınız bende geldim...
Kendimi toparlamak istiyorum ama çok zorlanıyorum bi değişik ruh haline girdim Allaha dua ediyorum bu ruh halinden çıkabilmek için... ....
Günaydınnn ballar nasılsnnnzzz kımler varrkııı
Ben çok heycanlıyım yarın aşkoşumla gıdıp tahlıllerımızı vercezz ve 6 ağustostaa resmı nıkahlııı aşkımınnn karıcıgıı olcemmmonun soyadını alcamm cok heyecanlıyımmm vee dırekk resmımı paylascammm sızlerlee
çok teşekkür ederim fıstıkımmmamin inşallaahhhh
kervanıma hoşgeldin büşraam
ama bak vallahi evlenelim hemen iş bulucaz bak yuvalarımız bereketiyle gelecek sakın sıkma o güzel canını tamam mı güzelim benim?
Günaydınnn ballar nasılsnnnzzz kımler varrkııı
Ben çok heycanlıyım yarın aşkoşumla gıdıp tahlıllerımızı vercezz ve 6 ağustostaa resmı nıkahlııı aşkımınnn karıcıgıı olcemmmonun soyadını alcamm cok heyecanlıyımmm vee dırekk resmımı paylascammm sızlerlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?