2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

büşümmm yeni gordummmm şaka mııı yaa:26::26:anlat bakayım yaa sok oldum sımdııı sakın sıkma canını hakkından hayrlısı tammı bıtanem

büşümmm canımmm aklım sndee ıyı mısınn tatlım ya

Canım valla ne iyiyim ne kötüyüm bilmiyorum zaten işler sallantıdaydı sabah patron geldi agustosta kapatıyoruz olmuyor dedi.Tek açıklama bu nerden iş bulurum şimdi bilmiyorum.

canım valla ne iyiyim ne kötüyüm bilmiyorum zaten işler sallantıdaydı sabah patron geldi agustosta kapatıyoruz olmuyor dedi.tek açıklama bu nerden iş bulurum şimdi bilmiyorum.

anladım bıtanem hakkından hayrlısı belkı senn ıcın hayrlısı bu ıyı dusun rabbım buyuk bı kapı açar elbett sakın sıkma o tatlı canını lutfennn

anladım bıtanem hakkından hayrlısı belkı senn ıcın hayrlısı bu ıyı dusun rabbım buyuk bı kapı açar elbett sakın sıkma o tatlı canını lutfennn

Sıkmamak elde değildi canım ben kendi masraflarımı kendim karşılıyordum hayla da eksiğim var ne olucak şimdi bilmiyourm

sıkmamak elde değildi canım ben kendi masraflarımı kendim karşılıyordum hayla da eksiğim var ne olucak şimdi bilmiyourm
anlıyorum canm benm haklısınnn bu ay kı maasınla eksıklerını almaya calıs ..ağustosta maaş alcan mı tatlım:26::26:ayrıca tazmınat falan alamıyomsnn

ya istanbul buyuk bı sehrr ıs ımkanı fazla sonucta tecrubelısın emınım bulucaksnnn tatlım benm

İş bulmak sorun değil ama düğün üzeri bulmak sorun canım benim. Bu ayki maaşımı alabilsem zaten oda bir şey.Ağustos için allah kerim artık bakıcaz güzelim ne olucak ne biticek.Tazminat alma şansım yok gibi çünkü baya kötü durumu e bizde kaç senedir abi kardeş gibi olduk burda istesemde biliyorum ki veremicek

umarımmm kuzummm hersey yoluna gırerrr dara gırmessnnn bebegım uzulme lutfenn ALLAHIM BUYUK BI KAPI AÇAR ELBET SANA TAMMI

slm kızlar nasılsınız bende geldim...

içim çoook buruk bugünlerde sevdicekle işleri yüzünden bayrama kadar görüşemiycez
bi de bu aralar çok içime kapandım herkese karşı ilişkimize de yansıtıyorum ağlayıp duruyorum iki gündür onu da aglatıyorum uzakta olunca da daha zor oluyor birbirini anlayabilmek kafam karmakarışık bugünlerde...
Kendimi toparlamak istiyorum ama çok zorlanıyorum bi değişik ruh haline girdim Allaha dua ediyorum bu ruh halinden çıkabilmek için... inanır mısınız bir haftadır evden dışarı çıkmadım canım hiçbir şey istemiyor of Allahım..
Arkadaşlarıma da çoook kızıyorum beni böyle yanlız bıraktıkları için bu kadar mıydı değerim resmen okul bitti arkadaşlık bitti...

bu arada büşracım çok üzüldüm işine ya Allah hayırlısını versin canım üzme canını her şey yoluna girer elbet Allah bir kapıyı kapar belki başkasını açar bu mübarek günlerde dua et bol bol bende dua edicem sana....

önemli değil canım benimm..:) ben dahada geç cevap yazıyorum sanırım :))) olsun canım ha ben ödemişim ha o ne fark eder... sadece hani bunu sorsammı sormasammı bilemedimm ona :))

önemli değil canım benimm..:) ben dahada geç cevap yazıyorum sanırım :))) olsun canım ha ben ödemişim ha o ne fark eder... sadece hani bunu sorsammı sormasammı bilemedimm ona :))

Bizim buralarda nisan kina dugun farketmez hepsini erkek yapiyo. Ufak tefek seyler yanlizca kimde varsa o yapiyo en azindan benim açımdan oyle. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum ne istediysem onu aldi esya konusunda boyle durumlarda imkanimiz varsa destek olmak iyi olur kanaatimce. Bilmem siz nasil düşünürsünüz?

sorma mesut oldum baya sayesinde kübüşüm.. mutfak masası ve halılar da tamam deseemmm

ahh benim kınalı kuzum.. insanlar sahte riyakar.. sıkma canını gelgitlerdeyiz hepimiz emin ol bir hafta önce snoopy'nin gırtlağını sıkasım geliyordu ama düzeldim

yırttı kocikoooo

yüreğini ferah tut emi?

çok teşekkür ederim fıstıkımmm amin inşallaahhhh

Korktuğum başıma geldi kübüşümmm işsiz kaldım yaaaa:2:

kervanıma hoşgeldin büşraam

ama bak vallahi evlenelim hemen iş bulucaz bak yuvalarımız bereketiyle gelecek sakın sıkma o güzel canını tamam mı güzelim benim?

BÜşracımmm canımmm az kaldı azcık daha sabrett bak mınacık kaldııı...
emın ol bnde senın gıbıyım su sıralar sessızlestm ıcıme kapandım ıs arkadaslarım dıyo sana naoluyoo sanırım dugun stresı yenı bı hayata baslıycak olmamızz aılelerımızden ayrılcak olmamızz belkıde hepsıama ınan sonu muhtesem olcak aşklarımıza kavuscazz bız hep yanındyzz unutmaaa

Günaydınnn ballar nasılsnnnzzz kımler varrkııı

Ben çok heycanlıyım yarın aşkoşumla gıdıp tahlıllerımızı vercezz ve 6 ağustostaa resmı nıkahlııı aşkımınnn karıcıgıı olcemmm onun soyadını alcamm cok heyecanlıyımmm vee dırekk resmımı paylascammm sızlerlee

Son düzenleme:
gerçekten bu dönem zor ve bizim de aramız çok iyi değildi ancak kafamdaki tüm soruları onunla konuştum ve o kadar rahatladım ki.. o da çok anlayışlı davrandı ve bunları kafama takmamın yersiz olduğunu söyledi. şimdi çok iyi hissediyorum kendimi.

sen de nişanlınla konuşsan belki sana destek olur ve bu ruh halinden çıkarsın? insan kendi kendine iyice büyütüyor ve içinden çıkılmaz bir sorun olarak görmeye başlıyor.

tahlili ne için veriyorsunuz? siz nikahı erken yapıyosunuz sanırım?

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnnnArzucum e bitir artık da rahatla ne kaldı şurda düğüne masanda halılarında hayırlı olsun

Kuzum valla aynıyız hep ya dün balım gülüm derken akşama doğru stresten mi ne kurdum kurdum bizimkine sardım haylada trip atıyorum çok nefret ediyorum bende bu huyumdan ama ne bilim. Geçicek ama canım bizimki hep bana der evlenince hepsi biticek diye bakalım ne olucak ama bende şimödi sana diyorum evlenince hepsi geçip gidicek canım

Çok sağol adaşım benimmm Yapıcak bir şey yok artık kader diyorum zaman ne göstercek onuda bilmiyorum patronumda başka birileri ile ortaklık kurmayı istiyor onlarda tanıdığım bildiğim abiler yanlarında çalışmamaı onlarda istiyordu o yüzden sen sıkma canını öle olursa senide götürürüm yanınmda dedi bakalım ne olucak.

Dün çok morelim bozulmuştu ama sonra geçti canım napım ya canımdan değerlimi herşey olucağına varır zaten

Kübracım günaydınnn çok eğlenceli bu nikah günü almak falan çok güzel geçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…