gerçekten bu dönem zor ve bizim de aramız çok iyi değildi ancak kafamdaki tüm soruları onunla konuştum ve o kadar rahatladım ki.. O da çok anlayışlı davrandı ve bunları kafama takmamın yersiz olduğunu söyledi. şimdi çok iyi hissediyorum kendimi.
Sen de nişanlınla konuşsan belki sana destek olur ve bu ruh halinden çıkarsın? Insan kendi kendine iyice büyütüyor ve içinden çıkılmaz bir sorun olarak görmeye başlıyor.
Tahlili ne için veriyorsunuz? Siz nikahı erken yapıyosunuz sanırım?
kızlar günaydınnnnarzucum e bitir artık da rahatla ne kaldı şurda düğüne masanda halılarında hayırlı olsun
Kuzum valla aynıyız hep ya dün balım gülüm derken akşama doğru stresten mi ne kurdum kurdum bizimkine sardım haylada trip atıyorum çok nefret ediyorum bende bu huyumdan ama ne bilim. Geçicek ama canım bizimki hep bana der evlenince hepsi biticek diye bakalım ne olucak ama bende şimödi sana diyorum evlenince hepsi geçip gidicek canım
çok sağol adaşım benimmm yapıcak bir şey yok artık kader diyorum zaman ne göstercek onuda bilmiyorum patronumda başka birileri ile ortaklık kurmayı istiyor onlarda tanıdığım bildiğim abiler yanlarında çalışmamaı onlarda istiyordu o yüzden sen sıkma canını öle olursa senide götürürüm yanınmda dedi bakalım ne olucak.
Dün çok morelim bozulmuştu ama sonra geçti canım napım ya canımdan değerlimi herşey olucağına varır zaten
Kübracım günaydınnn çok eğlenceli bu nikah günü almak falan çok güzel geçiyor valla
günaydınnn büşrammmm ayy vallaaa heyecanımm tavan yapmıss durumdaaa
Sızın nıkahınızz kıyıldımıı kuzummm buarada durumun nasıl ıyısınn demııı
yok canım bizim düğün akşamı düğün salonunda kıyılcak bizimki nikahı önceden kıyarsak tekrar babanın evinemi gidicen benim karım yanımda olmalı dedibizde salonda yapalım dedik
Sorma canım bende çok heycanlıydım o gün biz 1 temmuzda almıştık gün.ilk gittik bir form doldurttular bize sonra kan tahlili aldılar ve film çektiler ikimiz için 70 yada 80 lira ödedik.sonra doktora götürdük rapor düzenledi.aman canım dikkat edin raporda mutlaka evlenmelerine engel yoktur ibaresi yer alsın.çünkü nikah dairesinde bir kaç kişi vardı raporlarında öyle bir şey yazmıyor diye kabul etmediler.
Iyiyim canım ya kaderimizde ne varsa o olucak zaten sıkıntı yapmaya gerek yok
vayyy enısteyee bakkkAslındaa bende salondaa ıstıyodmmm ama kardesımın esının nıkah sahıdım olmasını ıstedm ondan bole erken oluyo..ayy buarada dedıgın ıyı oldu kuzum ole yaparz
şahit konusu kötü ya benim 2 tane şahidim olucak sorun olur mu ki acaba
aneemmmm nekadann çok sevenın varmıss büşümmm 2 şahitttkimler olmak ıstıyokııı acaba sorun olurmuukııı olmayada bılırr
canım birisi senelerce birbirimize kardeş dediğim bir arkadaşım taa çocukluk arkadaşım yani.diğeride ilkokuldan beri en yakın arkadaşım okula beraber başladık senelerce beraber okuduk onuda geçtim o olmasa kalbimin sahibini belki bulamıcaktım belkide geç bulucaktım o yüzden onada bunu borçluyum sanki ikisinide kıramam
anladımm neguselll canım ınslhhh sorunnn ckmazz ve ıkısnınnde gonlu olur tatlımmm benım
ya kuzum su damat bohcasını aldın mı senn yanı ayrı ayrı duzenlskk olurmuu ben sımdı orif.urunlerını satyrm ordan tras setı aldım hanı dıyom ayrı ayrı yapsammm sorun olmaz dımıı
valla canım ben parfüm deodoratı falan avondan aldım gerisini nıvea falan öle ne kullanıyorsa ondan aldım hiçte bir şey olmadı
Onlar bakım seti ve traş makinasını deri bir kutu mu sandık mı ne öle bir şeye koydum yerleştirdim süsledim.kıyafet ayakkabı terlik falan onları valize koydum.seccadesi lifini falanda bohça yaptım canım
bende ole yapcamm artıkkkk tras bakınası gomlek terlık pijama cuzdan bunlar kaldı bunlarıda halledım bohça yapım artıkkk bız bu bohçayı dugunden once vercez demı sandıgı almaya geldıklerındemıı
canım biz ramazanda önce yaptık bir hafta onlar getirdiler gelirken bir tepsi baklava ve çiçek ile adet öyle bizde.bir hafta sonrada biz götürdük.Eki Görüntüle 764093 şuna benzer bir tepsiye lokum yaptırdık bizde
anladımm canm valla bızımkılerdenn tık yokk neyı beklıyolarr anlamıyomm kayınvalıdemın annesını dun hastaneye kaldırmıslar
Yanı onların getrmesı gerekıyor sanırım once deılmı busumm
tabiki kuzucum ilk onlar getircekgeçmiş olsun bu arada önemli bir şey mi canımcım.he birde sen öle beklersen çokkk beklersin ben nişanlımı yönlendirmesem bizimde daha bohçalar kalırdı ortada.kayınvalidende ses çıkmıyordu her şey hazırdı ama biz öle bekliyorduk.haftasonu gelicekler diye ama arayıp hiç haber vermediler artık bir cuma akşamaı saaat11e geliyor mesaj attım daha neyi bekliyoruz aşkım annenin aramaya niyeti yokmu değişmicek mi bunlar diye sonra sevdiceğim demiş annesine niye arayıp sormuyorsun diye.oda yarın gitmeden arıcaktım demiş.bizimkide olurmu anne onların haberi yok hazırlık yaparlar ara konuş deyince aradı
saol canım cok yaslıı malummm durumuu pek ıyı sayılmaz yanı...valla ben nısanlıma desemm annene sole derkı gülüm annem bılıyodrr napcagnı falan derr yok daha 2 ay var derrr ayy sınır eder benııı...ayrıca bnmkı cok annecılll babası vefat etmıs kucukken annesıne cok bağlııı
Hayr bıde sınır oluyorum busraa kendısıde kız evlendırmss neyın ne oldugunu bılmıyo mukı ben dersemm ne anlamı kalırkıı herseyı ben mı soluycemmm bunlaraçok sınır bozucu selerr
evet çok sinir bozucu canım bizimkilerin ilk gerçi bilmiyorlardı o yüzden yadırgamıyorumayy allahtan benimki o kadar düşkün değil ilk ben gelirim herşeyden önce yeterki mutlu oluyim öle der. Rahatça söylerim bir şey olduğunda asla kızmaz yani sağolsun bu huyunu çok seviyorumm valla o zaman sen hiç kötü olma canım annen arasın dünür böle olmaz artık değişelim şunları diye
ne güzel hiçbişi kalmadı 6 ağustosa 2hafta var. Çok heyecanlı. İşallah herşey çok güzel olur. Evet benim salonda kıyılcak nikahım.tahlıllerı nıkah ıslemlerı ıcın vercezz tatlım evet bız erken nıkahımızı kıydrcazz canım haftaya ıkız kardesım gelcek esıyle onlar burdayken nıkamızı kıydrmak ıstedık canım
Senınkı salondamı kıyılcakk tatlımm herseyın hazrmı
Şahit konusu kötü ya benim 2 tane şahidim olucak sorun olur mu ki acaba
ne güzel hiçbişi kalmadı 6 ağustosa 2hafta var. Çok heyecanlı. İşallah herşey çok güzel olur. Evet benim salonda kıyılcak nikahım.
herşeyim hazır aslında. damatlık almadık biz henüz :) Nikah şekeri ve davetiyeye de karar veremedik henüz.
Sorun olucağınız sanmıyorum çünkü gittiğim bi düğünde 3 şahit gelinin 3 şahit damadın toplam 6 şahit vardı :)
negslll keskeee benımkıdee bırazz bana donsee yanı benıde tutuyoo ama anasına hıc kıyamıyooo maleseffnasıll becerdınn yaaa negsll her dedgını yaptrıyonn azcıkk banada taktıkk ver be gulumm:ama 2 ay sonraa ben onu kendıme çekmeyı bılırımmm azcıkk daha sabretcemm
Annemde artk sınırlenıyooo vallaiki arada bı derede kaldımm kuzum valla budurm ıyıce psi.bozuyooo artıkkk
ne güzel hiçbişi kalmadı 6 ağustosa 2hafta var. Çok heyecanlı. İnşallah herşey çok güzel olur. Evet benim salonda kıyılcak nikahım.
herşeyim hazır aslında. damatlık almadık biz henüz :) Nikah şekeri ve davetiyeye de karar veremedik henüz.
Sorun olucağınız sanmıyorum çünkü gittiğim bi düğünde 3 şahit gelinin 3 şahit damadın toplam 6 şahit vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?