valla özel bir şey yapmadım canım ya ne bilim ama öyle baştan beride öyleydi he birde ben kendi ailemde olsa onunkilerde olsa ayırt etmem kötüye kötü iyiye iyi yani direk söylerim.mesela kıyafet alıcaz bohçaya annesi biraz daha yaşlı işi beğeniyor sevmiyorum bizimkide biliyor farkında durumun sonunda anne bir karışma kendi istediğini beğensin dedi.yada bir kıyafet denedim dar oldu dedi annesi bende yok anne dedim iyi bu.o anda bir şey demedi bana hiç bozmaz yani sonradan aşkım gerçektende dardı dedi
Arada kalmak çok zor canım sen araya girme bence annem bana şu şöle olsun dediğinde ben karışmama anne sen konuş dünürünle derim çıkarım aradan
aynen tatlım en sınır oldgm.sey bayramlarda gıder kzııyla bana danısmadan kıayfet alır..ve ınan gıymedım hıcbırınıde gıdıp nısanlma tekrar aldırdım dedım ya annenn ablanın aldıkları bnm tarzım deıl soyle ben gıdıp begeneyım bole dahamı ıyı oluyo haklısın dedı..allahtan gecen bayramda aldı gotrdulerdee kendımm begendmm bakalım bu bayramdaa napcaklar:97::97:kaynanam aslında cok ıyı bana hıc kaynanalık yapmadı sukur ama bıraz da benı anlasınlar...
Benım anamda gurur yapıyo büşüm diyo onlar arasın falannn :26::26:bakalımmm belkı bayramdan sonra haledılrrr
O konuda bende hakkını yiyemem kaynanalığını görmedim.Hatta sağolsun her bayram benimle bütün gün dolaşır zor beğeniyorum çünkü.Kendi annem olsa söylenir yani o derece dolaşırız
İyi demişsin canım sen varken görümcen niye seçiyor sanki çok uzaktalar.
Benim annemde öle gurur yapıyor hemen o arasın bize mi düşer bilmem ne diye.Ayy boşver kübram basit şeyler bunlar üzme tatlı canını rahatla sende birzcık
ole yapmaya calısyommm kuzu dıyom son 2 aycıkk azdahaa sabırr ınsalahhh ben cok sabırlıyımm vallaa onca sey yasadımm yınede pes etmedımm saol bebem
Mahşallah sana canım benim 2 ay sonra rahatlarsın inş
ben evlendıkten 1 hafta sonrda senı gondercezz kuzummm burdan duygularımızııı paylascazzz ben sana arzuya çok alıstım gormesemm bılee yanımdaymsnzzz gıbısnz
Sorma canım ya bir şey takılıyor aklıma gidiyimde kızçelerime soruyim bakım yada anlatıyım diyorum hemen
Evet sen balayındayken bende koşturcam ayyy çok heycanlı ama yaaa evimde yuvamda kocamın yanında olmak istiyorum artıkkkŞaka gibi çok az kaldı vuslata yaaaaaaaaaa
sana yazcammm tatlımm özeldenn tl numarımı falan verrımmm msj atarımmm resımde paylasırım kuzummm bakarsnn
evet az kaldı vuslatımıza tatlım2 ay sonra burda evlı hatunlar olarak sohbet edıcezz ALLAHIMIN IZNIYLEE INSLAHH
bizimki burda takıldığımı bilmiyor canım aslında sölemiştim ama taaa ilk açtığım zaman unutmuştur şimdi belki kızar duysa bilmiyorum :18:
anladım tatlımmm benmkıde uye oldugumu bılmıyoohiç sevmez bıyere uye olmamııı
aynen canım ama bir şey yapmıyoruz ki kız dedikodusu işte
ama anlamazlarrr vallaa dusun benım facemm dahı yok kkı:26::26:
Ama sanırım basına saksı dustu dıyo gülüm kendıne face acablrsnnn ama ben ve bıkaç kısıyı eklıyeblrsnnn dedımmm olduu ama suanda ben ıstemıyom onun facesıı eytıyo ortak face ıkımızın ısmı uzerıne acılı ama nednsee benm kardeslerımden baska kımse eklı deıll onunnn hep erkek arkd.varr
kübraammmm şu a101e bime gelen aktüel ürünleri takip ediyormusunbugün güzel şeyler vardı a101de
kübraammmm şu a101e bime gelen aktüel ürünleri takip ediyormusunbugün güzel şeyler vardı a101de
büşüm şu kredı kartım bu ay gelsn borcumm odımmm daha fazla yuklenmycmmm yaa ode ode bıtmıyoo odımmm alcagm cok sey var ıvır zıvır olarak:44:
büşramm su pike nasıl hemen cıkısta gıdıp alımm kalmıssa:44:
ay sorma benimde kart dipte ya.bende 2 tane dondurma kasesi ve 2 tane dondurma kaşığı aldım bugün o kadar .bulaşıklık vardı oda güzeldi ama ay sonu yüklenemedim birde bayram üstü
valla büşrammm ben ıyıcmenn sıkıstmm nasıl toplıcamm bılmıyommm:44::44:ayrıca 1 mılyar kredı cektımmm kalan borclarımı dagtmaya calstmm ama gene varr 1000 mılyar borc
gıdıp cıkıstaa bu pıke takımını alım ben kaldıysaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?